KALENDARZ 2010
Moderator: Moderator
Czemu niektóre ze zdjęć są takie jakby porozciągane? Między innymi moje. Czy to tylko u mnie tak wygląda?
bardzo ciekawie sie to prezentuje
czekamy na dalszy postep prac 
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.
niektóre nie ostre, nie które porozciągane, a nie które bardziej nadają się do rodzinnego albumu między zdjęcia z ciocią ze schabowym a bratem przy choince. Niestety jak na kalendarz średnio mega średnio.
panowie jak oczekujecie kalendarza z fotkami takimi jak przedstawił kolega VIBE to mogę dać namiar na sklep i każdy może sobie iść i zakupić.Idea naszego pomysłu jest całkiem inna, i mają być w nim auta forumowiczów, a nie auta z marzeń.
Kolego FOREST nie przypomina mi sie żebyś wysyłał nam swoje propozycje.Bardzo nam przykro z tego powodu, że tak skomentowałeś zarówno naszą jak i prace wszystkich forumowiczów biorących udział w projekcie.
Zdjęcia które widzicie w poprzednim moim poście są pomniejszone wszystkie do rozmiaru 700x400 tylko dlatego żeby można było je wygodnie i sprawnie umieścić .Dlatego niektóre mogły się zdeformować.Chodziło jedynie o to aby przedstawić wam te propozycje.A łatwo się domyśleć że zdjęć 700x400 nie będziemy drukować.Po to też prosiliśmy o jak największy rozmiar.
Kolego FOREST nie przypomina mi sie żebyś wysyłał nam swoje propozycje.Bardzo nam przykro z tego powodu, że tak skomentowałeś zarówno naszą jak i prace wszystkich forumowiczów biorących udział w projekcie.
Zdjęcia które widzicie w poprzednim moim poście są pomniejszone wszystkie do rozmiaru 700x400 tylko dlatego żeby można było je wygodnie i sprawnie umieścić .Dlatego niektóre mogły się zdeformować.Chodziło jedynie o to aby przedstawić wam te propozycje.A łatwo się domyśleć że zdjęć 700x400 nie będziemy drukować.Po to też prosiliśmy o jak największy rozmiar.
Czy ten kalendarz będzie dostępny tylko dla użytkowników forum, czy będzie rozprowadzany po jakiś sklepach?
z czystej ciekawości
- m0rr1s
- Postojebca

- Kontakt:
czyli tyle ile osób się zadeklaruje, tyle sztuk zostanie wyprodukowanych tak??
a jeśli chciałbym wziąć np 10 sztuk i rozsprzedać je pośród znajomych w celu reklamy forum?
i rozumiem, że forum będzie tam reklamowane.
a tak nawiasem
taki mały chory pomysł... na nissantechu te kalendarzyki zareklamowac, nie mowiac nic, ze to zdjęcia z TK są 
oni nas tak kochają, pewnie się ucieszą jak dostaną kalendarz z tk
a jeśli chciałbym wziąć np 10 sztuk i rozsprzedać je pośród znajomych w celu reklamy forum?
i rozumiem, że forum będzie tam reklamowane.
a tak nawiasem
oni nas tak kochają, pewnie się ucieszą jak dostaną kalendarz z tk
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.