Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
-
wojtusmaximus02
-
hello_moto
witam jestem tomek
jezdze mazdą mx6 2,5 v6
nie jest to nisan ale jestem w trakcie wystawiania swojej madzi na sprzedaz
ewentualnie zamianie ja na 200sx
pozdrawiam wszystkich
jezdze mazdą mx6 2,5 v6
nie jest to nisan ale jestem w trakcie wystawiania swojej madzi na sprzedaz
ewentualnie zamianie ja na 200sx
pozdrawiam wszystkich
-
Rafal
Witam Wszystkich SX-siarzy ! Z Nowym Rokiem zycze wszystkim przyczepnosci i frajdy z jazdy !
Pozdrowienia sle Rafal z Lublina !
Posiadam S13
Pozdrowienia sle Rafal z Lublina !
Posiadam S13
-
MaLaRz151
Witam mam na imie mariusz jestem z Białegostoku i posiadam s13 pierwsze auto czika no torche sie wkopalem bo sie nie zapytalem co z tym autkiem ale niedlugo wyjedzie i bedzie sprawne jak nigdy pozdrawiam
Witam wszystkich nowych (tych bez turbiny również
).
NIech moc będzie z Wami
NIech moc będzie z Wami
- Adi
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
witam witam a klubowiczow przybywa niezle
mariusz ''malarz151'' to sie odkopuj szybciej i wyjezdzaj i moze czikson na dniach wyjedzie to cos zacznie sie dziac bo jak narazie to sam smigam a tak bedzie ciekawiej 
-
xoxo
Witam wszystkich turbokiller'sów.
nie posiadam jeszcze auta , jestem swiezo po sprzedazy mojej hondy accord , ale czaje sie teras na kupno 200 sx , mam nadzieje ze zaczerpne tutaj duzo waznych informacji i udzielicie mi pomocy przy dokonaniu zakupu ...
bedzie to moj pierwszy "prawdziwy samochod" , z silnikiem s przodu napedem na tyl oraz turbinką
pozdrawiam wszystkich i z gory dziekuje za udzielenie mi pomocy
nie posiadam jeszcze auta , jestem swiezo po sprzedazy mojej hondy accord , ale czaje sie teras na kupno 200 sx , mam nadzieje ze zaczerpne tutaj duzo waznych informacji i udzielicie mi pomocy przy dokonaniu zakupu ...
bedzie to moj pierwszy "prawdziwy samochod" , z silnikiem s przodu napedem na tyl oraz turbinką
pozdrawiam wszystkich i z gory dziekuje za udzielenie mi pomocy
-
uki84
wytam wszystkich forumowiczow.jestem szczesliwym posiadaczem pieknego nissanka 100nx
PZDR
PZDR
-
Mło0dy
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
SieMka wszystkim ! Od jakiegos czasu Czytam nałogowo wasze forum i doszlem do wniosku
,że :
1.Nie mozna poruszac tematu dotyczacego Opla Calibry pod zadym wzgledem bo ludziom robi sie niedobrze
2.jak czegos nie wiem to siedziec cicho i nie pieprzyc bez sensu
3.Przedstawic sie-mam na Imie Karol [mając na mysli Żak Winowlew
]
4.Zyczyc wam suchych i czystych od Policji Dróg
[scroll]Pozdro 4 all [/scroll]
,że :
1.Nie mozna poruszac tematu dotyczacego Opla Calibry pod zadym wzgledem bo ludziom robi sie niedobrze
3.Przedstawic sie-mam na Imie Karol [mając na mysli Żak Winowlew
Honda EG5 D16Z6 + EATON M62
-
Salat
No tak, w sumie rejestrację mam dawno za sobą, tym bardziej już dawno powinienem był się przywitać, zatem... Witam 
Mło0dy pisze:SieMka wszystkim ! Od jakiegos czasu Czytam nałogowo wasze forum i doszlem do wniosku
,że :
3.Przedstawic sie-mam na Imie Karol [mając na mysli Żak Winowlew![]()
]
-
--Mlody--
Zapomniales dodac ze nie wypada miec takiej nazwy uzytkownika jak ma inny od dawna zarejestrowany uzytkownik forum . . .Mło0dy pisze:SieMka wszystkim ! Od jakiegos czasu Czytam nałogowo wasze forum i doszlem do wniosku
,że :
3.Przedstawic sie-mam na Imie Karol [mając na mysli Żak Winowlew![]()
]
-
Mło0dy
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Jeżeli czujesz sie urazony no to sorkiZapomniales dodac ze nie wypada miec takiej nazwy uzytkownika jak ma inny od dawna zarejestrowany uzytkownik forum . . .
POzdro dla --Mlody--
Honda EG5 D16Z6 + EATON M62