Jeśli chcesz się przywitać....

Moderator: Moderator

Kamix

czesc

nie mam wlasnego samochodu bo mam dopiero 14 lat :|
wiec narzie to moge sobie tylko namowic rodzicow (a raczej tate) na zakup jakiegos nissana :twisted:
ale raczej watpie zeby mi sie to udalo... wielka szkoda :cry:
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Moje dziecko mnie nie będzie musiało namawiać :twisted: 8)

Cóż począć:
1. zmienić tatę (raczej się nie da, bo za stary na adopcję jesteś)
2. poprosić tatę aby uczył jeździć, zrobić prawko, zbierać złotówy do świnki skarbonki.

czym skorupka za młodu ... tym się potem będziesz poruszał :mrgreen:
EMWU is dead
Kamix

zmienic taty nie trzeba kiedys mi mowil ze chcialby miec jakies takie 200konne autko sportowe
tylko zeby kupil takie trzeba by go mooocno zarazic :mrgreen:
s38

Kamix pisze:zmienic taty nie trzeba kiedys mi mowil ze chcialby miec jakies takie 200konne autko sportowe
tylko zeby kupil takie trzeba by go mooocno zarazic :mrgreen:
To zapros tate tutaj 8)
Star

Kamix pisze:czesc

nie mam wlasnego samochodu bo mam dopiero 14 lat :|
wiec narzie to moge sobie tylko namowic rodzicow (a raczej tate) na zakup jakiegos nissana :twisted:
ale raczej watpie zeby mi sie to udalo... wielka szkoda :cry:
Witam znajomka z plmcf.tk :D

U mnie było by wszystko fajnie z autkiem sportowym ale matka się boi i nam zabrania ehehe :mrgreen:
master

Chciałbym się przywitać :-)
Niedługo kończę 18 lat i jak dobrze pójdzie to w wakacje zacznę swoją przygodę z samochodami. 200sx wszystkich generacji to wspaniałe auta (szczególnie S13 i S14) i mam nadzieje że kiedyś będę miał własnego np. S13 :-) Samochody kręcą mnie od małego, a od jakiś 1-2 lat szczególnie te japońskie :-) Czytam to forum od paru miesięcy i znalazłem tutaj mnóstwo informacji na temat 200sx.
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

master pisze: Czytam to forum od paru miesięcy i znalazłem tutaj mnóstwo informacji na temat 200sx.
Witam , pozdrawiam , wytrwałości w czytaniu i czekaniu na auto :D
EMWU is dead
Ramzes

Przybyło kilku nowych wiec witam wszystkich klubowiczów i do zobaczenia na zlotach.
barti

Witam Wszystkich, niedawno kupiłem sobie nissana 200 sx, i zaczynam szperać na stronie >>>>>> co do czego. Pozdrowienia hej
doktor

Siema all.

Więc tak jestem z Miasta Łodzi :wink: i jeżdże Vectrą A którą chce opylić (moze macie kupca?) bo mam pewne plany. Wyjezdzam do Irlandi do rodziców na dwa miechy a po przyjezdzie chce kupić S13. Więc znalazłem sie na tym forum i zbieram trosz info na temat furki itd.

Pozdro i do zobaczenia w przyszłości na zlocie.
chodek

witam nazywam sie Paweł i tez jestem alkoholikiem...yyy znaczy sie autoholikiem :twisted:
Interesuje sie piciem piwa i zbijaniem bąków :mrgreen:
A tak na powazne lubuje się w szybkich pojazdach i zmianach w nich, aby były jeszcze szybsze :mrgreen: rajdami(za niecaly roczek gdy bede mial stosowny dokument mam zamiar sobie porajdowac w KJSach :D furami z klimatem, tymi troche starszymi wyróznającymi sie od tych banalnych tjungowanych plastików :mrgreen:
Z racji nie posiadania własnego srodka o 4 kołach woze dupe na rowerze :mrgreen:
To by było na tyle, koniec moich smentów :lol:

Pozdrawiam kolege Stara dzieki ktoremu tu trafiłem oraz wszystkich Turboklillersów :mrgreen:
Awatar użytkownika
dziubas
-#Klubowicz
-#Klubowicz
Kontakt:

rodzinka 200sx sie powieksza niech moc turbo bedzie z wami witajcie
darek

Witam wszystkich :) Forum czytam juz od roku posiadam tez juz druga s14 ale loguje sie dopiero teraz
maly

Witam wszytkich,

jezdze Almera N15 ale planuje w najblizszym czasie kupic 200SX S13 i znajac zycie bede mial dosc duzo z problemow, wiec bede wdzieczny jezeli bedziecie w stanie mi pomoc

Pozdrawiam,
Tomek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”