o karwa!! az kapcie zgubil O__________OMarioWawa pisze:W sumie to wszystko przyciąga bo u mnie płot na drogę wyskoczył....dlatego teraz mam bordo:P:P:P
Ja tez mialem fajnego nissana
Moderator: Moderator
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
- borimichal
- -#Moderator

Moze nie bylo wszystkich szczebelkow w plocie to i sie lusterko ostalo
A tak na powaznie to efektowne uszkodzenia
A tak na powaznie to efektowne uszkodzenia
A kapcie zgubiłem po drodze......do płotu......15m przed płotem był dość wysoki krawężnik no i trzy opony poszły:)Nyska na jednej też do domu o własnych siłach dojechała tylko ludzie troszkę karpia mieli.2 km do domu miałem wiec tak jechałem bo tylu zapasów to nie posiadam:):)
A poza tym zawsze chciałem go porządnie obniżyć:P
A poza tym zawsze chciałem go porządnie obniżyć:P
-
delta_fh12
- Coś już wiem

- Kontakt:
Płot jak widać ma chyba większe przyciąganie....
przynajmniej mozesz powiedziec ze bardziej zglebiony nie bedzie. Ja swojego juz prawie zrobilem...czeka na lakier bo nie moge sie zdecydowac ale chyba z grafitu zmienie na czarna perłę. Wrzuce fotki jak bede mial chwilke. Co myslicie o tym kolorze??
(O O/ - - \O O)
--------------------
.oo
hmm szczerze to nie lubie czarnego;p kojarzy mi sie z ala gansterami obwieszonymi zlotem ... hehe:)
rzuc cos ciekawego;d
a nie czarny ;p za pospolite ;p
rzuc cos ciekawego;d
a nie czarny ;p za pospolite ;p
Noto pare fotek w kolejnych fazach remontu ;] pierwsze zdjecie to wlasnie probka lakieru.trzeba ogladac od konca.
Ostatnio zmieniony sob 29 mar, 2008 10:18 przez dapper, łącznie zmieniany 1 raz.
(O O/ - - \O O)
--------------------
.oo
Kolor fajny ale cytrynka wyszła na lakierze. Oby tylko przy próbie....
N/A-LPG KILLER 
Japan Auto
Japan Auto
Kolor jest ładny ładnia perełka wybija,jezeli tobie chodzi o cytrynke bardzo łatwo można to usunąc.geniula1 pisze:Kolor fajny ale cytrynka wyszła na lakierze. Oby tylko przy próbie....
Moim zdaniem jeżeli mysisz o zmianie koloru lepiej wybrac się do mieszalini i tam znajdziesz wypasiony kolor.
dandi
Cytrynke mozna papierem 2500 przeleciec i bedzie git ale to tylko na probe wiec i tak bedzie szlifowany ten blotnik i malowany jeszcze raz. A kolor wybieralem w mieszalni. Czarnej perly jest tyle odmian ze baska boli. jutro jade po lakier.Dandi pisze:Kolor jest ładny ładnia perełka wybija,jezeli tobie chodzi o cytrynke bardzo łatwo można to usunąc.geniula1 pisze:Kolor fajny ale cytrynka wyszła na lakierze. Oby tylko przy próbie....
Moim zdaniem jeżeli mysisz o zmianie koloru lepiej wybrac się do mieszalini i tam znajdziesz wypasiony kolor.
(O O/ - - \O O)
--------------------
.oo
Bandycki 
N/A-LPG KILLER 
Japan Auto
Japan Auto
-
delta_fh12
- Coś już wiem

- Kontakt:
CACKO ! Ile cie kosztowała w sumie farba ?
- borimichal
- -#Moderator

Gratuluje odbudowy autka
A widze ze w nagrode za male bum autko dostalo nowy lakier-tak trzymac
Moj nowy nabytek tez jest wlasnie z przodu rozbity,autko mam juz prawie miesiac a Ojciec ciagle nie ma czasu.....
A widze ze w nagrode za male bum autko dostalo nowy lakier-tak trzymac
Moj nowy nabytek tez jest wlasnie z przodu rozbity,autko mam juz prawie miesiac a Ojciec ciagle nie ma czasu.....