No i przez jednego pajaca co zaczął nas bluzgać na forum wynikła ta niemiła dyskusja
Ja jestem wdzięczny każdemu kto wniósł na forum coś, co pomogło chociaż jednej osobie. Ja swoje s13 mam prawie od roku i dzięki Bogu nie musiałem - tfu, tfu - w nim nic wymieniać poza olejami, płynami i filtrami. Nie zawiódł mnie ani razu. Z paru rad skorzystałem, wiem czego się wystrzegać podczas użytkowania, jak odpowiednio dbać o auto, etc. Domyślam się, że gdyby nie to, parę razy do Brt albo jakiegoś innego speca bym zawitał. Mi póki co wystarczy moc jaka jest w tym aucie w serii. Póki co robię wszystko, żeby Nismo było sprawne. Dbam o wszystko. Auto rzuca się w oczy i nikt mi nie zarzuci, że jakaś tam Calibra czy Betka robi większe wrażenie. Poza tym, mimo swej "niewielkiej" (ta jasne

) mocy, 200sx potrafi objechać niejedno mocniejsze auto.
Dlatego Piotrze - trochę szacunku dla tych co wnieśli coś na to forum

Jarkowemu, który założył to forum (co by było, gdyby go nie było) i wspólnie z Brt dzieli się swą wiedzą.
Cziko dzięki za zderzak. Dzięki Wam wszystkim za to, że tworzymy społeczność wyjątkową, która może pochwalić się autem nieprzeciętnym.
Mimo, że wiedzy o tych autach specjalnie nie posiadam, to jestem w stanie co nieco doradzić innym (to z czego sam skorzystałem).
Pozdro