----KALENDARZ TURBOKILLERS 2012----
Moderator: Moderator
- MEFisto087
- -#Moderator

Barta pisze:Ostatnia okładka jest ok drukować zamykam temat
popieram
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Opinie w dziale Giełda

tak z ciekawosci - po co jest to nissan owners club poland na wszystkich kalendarzach do tej pory??? nikt tego nie uzywa, nie widzialem tego w zadnym poscie, jest to tylko na stronie na gorze, ale z samym forum duzo wspolnego nie ma, bo jezeli juz to powinno byc turbocharged nissan owners club poland...
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
pomysł wstawiania tej nazwy powstał przy pierwszym kalendarzu i jest kultywowany po dziś dzień...
- MEFisto087
- -#Moderator

Mysza są na forum również nissany n/a
. Niech to idzie do druku już bo nastawiałem się że będę miał ten kalendarz na ścianie w raz z nadejściem nowego roku a widzę że jak będzie jeszcze trochę wybrzydzania to realny termin może wypaść w lutym a może nawet marcu co nie jest satysfakcjonującym terminem. Nie da się wszystkich zadowolić a ostatnia wersja okładki jest najlepsza 
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Opinie w dziale Giełda

Pickup D22
Opinie w dziale Giełda

Nie przesadzajmy...koniec przyszłego tygodnia i kalendarze będą już u was.MEFisto087 pisze: realny termin może wypaść w lutym a może nawet marcu co nie jest satysfakcjonującym terminem.
P.S.
Już w tamtym roku proponowałem aby w każdym miesiącu nadsyłać fotki, i pod koniec miesiąca robić ankietę na "Nissana miesiąca" Tym sposobem skraca się czas pracy nad kalendarzem o czas nadsyłania przez was fotek, który sporo zajmuje a i tak się potem okazuje że fotki sie nie bardzo podobają bo jest 'za dużo żółtego" Z każdego miesiąca typujemy jedno auto. Prosty pomysł i wprowadzi ład i porządek, a niestety wtedy upadł.
Ostatnio zmieniony pn 02 sty, 2012 21:36 przez dawidbud1, łącznie zmieniany 2 razy.
taki lad, ze znowu naprzyjmujesz foty w rozdzielczosci, ktora bedzie o kant d... i cala praca pojdzie do kosza ;]
Nissan owners club powinno wylecieć bo jak już idziemy tym tropem to nie mamy tutaj tylko nissanów, ale i inne auta...
BTW jak dla mnie całej tej dyskusji o okładce by teraz nie było gdyby jej 'propozycja' znalazła się na forum wtedy jak wysłałem tą fotę do dawida co miało miejsce 10 dni temu...
Chcecie zrobić ją teraz na szybciora bo termin goni?? pomysł totalnie bez sensu bo to ma być profi w 100% bez ulep-okładki...
Nissan owners club powinno wylecieć bo jak już idziemy tym tropem to nie mamy tutaj tylko nissanów, ale i inne auta...
BTW jak dla mnie całej tej dyskusji o okładce by teraz nie było gdyby jej 'propozycja' znalazła się na forum wtedy jak wysłałem tą fotę do dawida co miało miejsce 10 dni temu...
Chcecie zrobić ją teraz na szybciora bo termin goni?? pomysł totalnie bez sensu bo to ma być profi w 100% bez ulep-okładki...
Ostatnio zmieniony pn 02 sty, 2012 22:00 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
- Nissan Owners...zostaje - trzeba było zgłaszać chęć wyrzucenia jakieś X dni temu jak widziałeś projekt ode mnie, gdzie był napis nie ukryty a widoczny;
- 10 dni temu to był dzień przed wigilią - wtedy wybacz ale piekłem sernik;)
- Propozycja okładki znalazła się dziś więc już nie ma o czym myślę rozmawiać.
- 10 dni temu to był dzień przed wigilią - wtedy wybacz ale piekłem sernik;)
- Propozycja okładki znalazła się dziś więc już nie ma o czym myślę rozmawiać.
a gdzie był ten projekt bo jakoś go nie widziałem do soboty... poza tym chęć jego wyrzucenia chyba wyraźnie opisał TiGRA 
10 dni temu Ty piekłeś sernik, a ja się zajmowałem fotami do kalendarza, także chyba mam prawo wyrazić teraz swoje niezadowolenie 'końcową' wersją okładki...
Myślę, że jest o czym rozmawiać bo ja już wolę okładkę bez niczego niż 'taką'
Sory, ale zrobienie takiej zajęło Ci max 10 minut... Ja swoją na kacu, bez myszki, przy akompaniamencie walk na miecze zrobiłem w jakieś 20-30, a jak sam to określiłeś są to fajerwerki...
Przyłóż się chłopie do tego bo dla mnie ta okładka to policzek wymierzony w inne zdjęcia...
Nissan Owners Club Poland powinno wylecieć i to mówię nie tylko ja, ale i inni którzy siedzą na tym forum dużo i często i wiedzą, że ten napis ma się nijak do całego TK...
popraw to bez narzucania nam swojej woli bo to do niczego nie prowadzi a takie poprawki zajmą ci mniej niż cały ten sernik, który był ważniejszy...
10 dni temu Ty piekłeś sernik, a ja się zajmowałem fotami do kalendarza, także chyba mam prawo wyrazić teraz swoje niezadowolenie 'końcową' wersją okładki...
Myślę, że jest o czym rozmawiać bo ja już wolę okładkę bez niczego niż 'taką'
Przyłóż się chłopie do tego bo dla mnie ta okładka to policzek wymierzony w inne zdjęcia...
Nissan Owners Club Poland powinno wylecieć i to mówię nie tylko ja, ale i inni którzy siedzą na tym forum dużo i często i wiedzą, że ten napis ma się nijak do całego TK...
popraw to bez narzucania nam swojej woli bo to do niczego nie prowadzi a takie poprawki zajmą ci mniej niż cały ten sernik, który był ważniejszy...
Ostatnio zmieniony pn 02 sty, 2012 22:33 przez mysza, łącznie zmieniany 1 raz.
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
[center]
[/center]
[center]
[/center]
[center]
[/center]
Są 3 wersje, z której należy coś wybrać. Nie będziemy robić 15 wersji, bo zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie przypasuje. Nie wiem dlaczego tak trudno to niektórym zrozumieć.
O napisie Nissan Owners......nie chce mi się już wypowiadać, póki co tylko jednej osobie niepasuje.
[/center][center]
[center]
[/center]Są 3 wersje, z której należy coś wybrać. Nie będziemy robić 15 wersji, bo zawsze znajdzie się ktoś komu coś nie przypasuje. Nie wiem dlaczego tak trudno to niektórym zrozumieć.
O napisie Nissan Owners......nie chce mi się już wypowiadać, póki co tylko jednej osobie niepasuje.
Ostatnio zmieniony pn 02 sty, 2012 22:56 przez dawidbud1, łącznie zmieniany 2 razy.
Proszę bardzo bez napisu:)
Ten napis nie pasuje bo przytłaczają litery jest ich za dużo.
A w ostatniej propozycji przez myszę bodajże robionej powinien napis na asfalcie bardziej leżeć. Czylie że w PSie: przekształć warstwę / zniekształć / i dolną krawędź przeciągnąć o jakiś centymetr w prawo
jak dla mnie pierwsza lub 3 opcja
A w ostatniej propozycji przez myszę bodajże robionej powinien napis na asfalcie bardziej leżeć. Czylie że w PSie: przekształć warstwę / zniekształć / i dolną krawędź przeciągnąć o jakiś centymetr w prawo
jak dla mnie pierwsza lub 3 opcja
Ostatnio zmieniony pn 02 sty, 2012 22:58 przez Barta, łącznie zmieniany 1 raz.
Obecnie '92 200SX S13 CA18DET GT2860RS
rozumiem że z całego kalendarza ma zniknąć ten znienawidzony napis? tak na marginesie z forum też go usuńcie;)