Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
ja nie wiem.. że też ludzie trzymają tak długo auta bez jeżdżenia. psują się tylko a opłaty na dobrą sprawę i tak muszą robić (teoretycznie...)
Poszukuję...
- MEFisto087
- -#Moderator

jak nie robią to ładne kary są chyba ok 3000pln rocznie za brak ubezpieczenia, przegląd wymagany tylko przez policje 
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Opinie w dziale Giełda

za ubezpieczenie 5k chyba, czy jakoś tak, przegląd śmiech na sali. 50zł mandatu 
Poszukuję...
-
sweeteck
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Auto stało u ojca w warsztacie, pacjent przyjechał na wymianę turbo i remont głowicy, naprawa wykonana, pacjent zniknął, od dwóch lat szukaliśmy go przez sąsiadów, policję, urzędy miasta itp. Aktualnie sprawa w sądzie o tzw. "zasiedzenie". Na 100% będzie nasz ze względu na koszt naprawy, parkingu itp. Ale jak to "papuga" mówi : W tym państwie szybciej dostaniesz rozwód niż papiery od auta 
Diagnostyka komputerowa, korekta liczników, naprawa, usługi elektroniczne
-
Kamisovcanada
- Proszę nie bić nowego

Witam wszystkich! Jestem nowy na forum i właśnie kupiłem s13 od jednego z tutejszych użytkowników. Nowe są dla mnie także 200sx'y, samochód kupiłem jak to się mówi sercem, a nie rozumem. Mieszkam w Warszawie chętnie spotkałnym się na jakims spocie z jakimiś tutejszymi forumowiczami 
-
skorpiontb
- Proszę nie bić nowego

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów:) Na imię mi Tomek i jestem z Legnicy. Od dawna jestem zakochany w 200sx s13 lecz nie jestem jeszcze jego posiadaczem. Od dłuższego czasu śledzę różne projekty na forum oraz staram się nabrać jak najwięcej niezbędnej teorii w temacie tych kapryśnych ale jakże unikalnych samochodów:D Mam nadzieję że w najbliższym czasie nadarzy się jakaś odpowiednia sztuka którą będę mógł się zaopiekować i w pełni dołączyć do grona Turbokillers'ów!
Pozdrowionka dla forumowiczów i żeby kucy nigdy nie zabrakło!
Pozdrowionka dla forumowiczów i żeby kucy nigdy nie zabrakło!
Gdy turbo w barach pompuje, dusza się raduje
-
chudypiotr
- Proszę nie bić nowego

Siemanko Wszystkim,
Nie mam nissana, ale mam hondę. Zarejestrowałem się na Waszym forum, gdyż widzę tutaj sporo ciekawych tematów
Nie mam nissana, ale mam hondę. Zarejestrowałem się na Waszym forum, gdyż widzę tutaj sporo ciekawych tematów
Witam,
Przepraszam że tak późno.
Mam na imię Paweł.
Od zawsze mieszkałem w Łodzi lecz teraz los wygnał mnie w niedalekie okolice.
Szczerze mówiąc od małego gustowałem w wolnossących Vtec-ach lecz chciałbym skonsultować kilka spraw ze specjalistami od doładowania dlatego postanowiłem się zarejestrować na szanownym forum.
Pozdrawiam
Przepraszam że tak późno.
Mam na imię Paweł.
Od zawsze mieszkałem w Łodzi lecz teraz los wygnał mnie w niedalekie okolice.
Szczerze mówiąc od małego gustowałem w wolnossących Vtec-ach lecz chciałbym skonsultować kilka spraw ze specjalistami od doładowania dlatego postanowiłem się zarejestrować na szanownym forum.
Pozdrawiam
Siema Zainteresowało mnie to forum ponieważ odbudowuje starego nissana s13 także licze że dużo mi pomożecie i dużo ciekawych rzeczy się tu dowiem 
Kosmetyki samochodowe | oleje | akumulatory www.pan-samochodzik.com
Facebook : zapraszam do polubienia !
https://www.facebook.com/sklepPanSamochodzik/
Dla forum rabat 10% na cały asortyment!
Facebook : zapraszam do polubienia !
https://www.facebook.com/sklepPanSamochodzik/
Dla forum rabat 10% na cały asortyment!
no witam z zaświatów... Nie byłem tu kilka lat... Znów mam Nissana 300 ZX tym razem TT prawie w dziewiczym stanie... Pozdrawiam.
Kiedy wieją wiatry zmian jedni budują mury, a drudzy wiatraki....
- MEFisto087
- -#Moderator

to go rozdziewiczaj ;P witamy
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Opinie w dziale Giełda

Pickup D22
Opinie w dziale Giełda

-
dominikgrz4
- Proszę nie bić nowego

siema
jestem nowy na forum, poszukuje 200sx dla siebie, mam nadzieje ze wkrótce sie cos trafi i stanę sie szczęśliwym posiadaczem