skoro juz wrzucilem to wstawie
to drugie nie lepsze na glowne? ale wiem wtedy szczegol (felga dokladka) bedzie z tego sameog zdjecia jakby
albo chociazby to w "ruchu" ale to moje zdanie ja sie nie znam i nie bede juz narzekac
Ostatnio zmieniony czw 22 lis, 2012 23:49 przez Artur1020, łącznie zmieniany 5 razy.
Niesz sztuka zabić muche przednia szyba tylko boczną =)))
a ze tak zapytam... bo zauwazylem jedna mala rzecz i zastanawiam sie czy to na chwile obecna tylko tak pogladowo czy to jakis konkretny cel ma?
mianowicie na propozycjach stron kalendarza widnieje logo TK ze skrzydlami przy ktorym raz jest rok 2002 a raz 2003? to jakies konkretne daty? zaleza od czegos? czy poprostu bedzie zmienione na 2013?
As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep,
but if I spin and begin to slide, please dear god, protect my ride.
-Amen
2003 - to jest prawidłowa data. To 2002 to oczywiście błąd, który poprawiłem wczoraj po tym jak wrzuciłem do wglądu pierwsze 12 kart
Ja wiem, że ostatnie foty są podpisane jako Mefista, ale to oczywiście się zmieni - po prostu dorobiłem karty na szybko - bardziej skupiłbym się na szukaniu błędów przy świętach bo wszystkie starałem się zaznaczyć na czerwono, ale wiadomo - zawsze mogło coś umknąć.
LARRSEN - teraz to ma ręce i nogi, także Twoje dorzucę wieczorem pewnie
W pierwszym poście tego tematu są wszystkie karty do wglądu. Szaman, Erison - pisałem do Arta priva i na facebooku - mam nadzieje że się odezwie, a Wy go też spamujcie o foty
Co do kart - możliwe, że jeszcze coś się zmieni bo artur ma podesłać dodatkowe zdjęcia a fer RAW'y swojego laurela więc może pokusimy się na jakiś lekki hdr w jego przypadku
Art się odezwał, także szaman i erison powinni mieć foty w lepszej rozdzielczości - złapałem go na fejsie, więc jak odnajdzie fotki to pixelozie mówimy u nich nie
mysza, fajnie zes to juz ogarnal, bo ja to dopiero teraz przeczytalem
onepointeightT
--------------------------
Aby wstawić zdjęcia na forum należy(przy użyciu hostingu Zdjęcia Google):
- wrzucić fotki do zdjęcia google,
- dodać zdjęcia do wybranego albumu,
- będąc w albumie i posiadając zdjęcie na fullscreenie kliknąć prawym klawiszem myszy i wybrać "Kopiuj adres obrazu",
- na forum podczas pisania posta przy użyciu znaczników "IMG" wstawić wcześniej skopiowany link.