Bezpieczne 350~450KM
Moderator: Moderator
- dziubas
- -#Klubowicz

- Kontakt:
po 50kola latają na allegro gotowce m5 400hpp niezniszczalne silniki waga wieksza ale i tak zapierpapier wiec po co pchac hajs w dwie literki, 300 hp styka i tak silnik rozbierzesz przynajmniej raz na rok czy to kuty ,czy to nie. Zawsze cos padnie i czy to sr czy to ca
- locdog
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
na remonty samochodu w stanie "do remontu" wydasz drugie tyle ile za niego zapłaciłeś żeby jakikolwiek efekt był. Na samochód "do poprawek" wydasz z połowe tego ile kosztował. Kupując krzaka albo samochód zza granicy gdzie nie był serwisowany bo nie było takiej potrzeby na dzieńdobry masz do roboty zawieszenie, hamulce itp itd. Pomijając już $$$ to jest kolosalne zawracanie dupy. Pamiętam jak sam szukałem głupich gumek do zacisków 2 tygodnie bo nigdzie poza ASO nie było pasujących, a tamte kosztowały 1600zł/kpl.Zulf pisze:Dzieki za tak szybie odpowiedziTo na te 280 KM (bo chyba jest taka sztuka na allegro nawet z tego forum) nie jest zbyt modzona? Dobry dolot+wydech...o czym jeszcze zapomniałem ?
Przy tych 280KM jakich osiagow mozna sie spodziewac 0-100, 402m ?:>
co do osiągów to pewnie zależy od danego egzemplarza, bo "konie" oderwane od całości w modowanych samochodach niewiele mogą powiedzieć. Dziś podczas spokojnego cruisingu po mieście połajałem ostro nowe audi S4 V8 340ps.... i to naprawde ostro, aż sie człowiek pytał co tu jest porobione w tym aucie.
co do awaryjnosci? narazie jedyna usterka przez 2 lata przygody z tym jaka wystapila jest zepsuty spryskiwacz szyby. do dzis nienaprawiony bo mi sie nie chce tego rozbierac...