Wroclaw 7-8
Moderator: Moderator
wlasnie dodalem
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9yCyuAdf-Is[/youtube]
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9yCyuAdf-Is[/youtube]
Ostatnio zmieniony śr 11 cze, 2008 10:40 przez dapper, łącznie zmieniany 1 raz.
(O O/ - - \O O)
--------------------
.oo
Po tym przejezdzie w nissanie poszla uszczelka pod turbo czy jakos tak 

Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!
Ja mam Filmik z mini "driftu" zielonego nissana, lecz jakosc jest okropna bo robilem telefonem. Ale jesli chcesz moge wrzucic.

- Piter84
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
kurde, też byłem swoją nysą, ale moja taka seryjna więc sie nie wychylałem ani nie przyznawałem
taki nieśmiały jestem
)
Widziałem tylko jak memfis jeździł i byłem pod wrażeniem. Że go na mokrym nie zawijało też byłem w lekkim szoku
W kazdym razie pozdro dla was
Widziałem tylko jak memfis jeździł i byłem pod wrażeniem. Że go na mokrym nie zawijało też byłem w lekkim szoku
W kazdym razie pozdro dla was
CA18DET POWER
No wiesz jak mogles .... Kazda nyska jest pieknaale moja taka seryjna więc sie nie wychylałem
Trzeba bylo podjechac pogadac a nie. I niema sie czego wstydzic nalezy byc dumnym ze ma sie takie autko
Pozdro

PITER no to przynajmniej wiadomo kim jestes....szczerze to myslalem ze to jakis emeryt sobie nyske sprawil i nie podjezdza hehe. Daleko nie miales to trzeba bylo podjechac...nie ma za duzo okazji zeby sie w wiekszej kupie zebrac. A to ze seria to nic nie zmienia...tam staly same serie...no prawie. Im nas wiecej... i tak dalej.
A tak na marginesie....to nie Ciebie widzialem kiedys kolo galerii na grunwaldzkim? Wyjedzzala jakas czerwona nysa z parkingu podziemnego a ja stalem na orlenie. Kiwnalem ale bez odzewu.
A tak na marginesie....to nie Ciebie widzialem kiedys kolo galerii na grunwaldzkim? Wyjedzzala jakas czerwona nysa z parkingu podziemnego a ja stalem na orlenie. Kiwnalem ale bez odzewu.
(O O/ - - \O O)
--------------------
.oo
- Piter84
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
No to jadapper pisze:to nie Ciebie widzialem kiedys kolo galerii na grunwaldzkim? Wyjedzzala jakas czerwona nysa z parkingu podziemnego a ja stalem na orlenie. Kiwnalem ale bez odzewu.
P.S. Już więcej nikomu nie daję prowadzić mojego 200sx-a( każdy musi buta wcisnąć!!!
emeryt!? jak bym wiedział że tak pomyślicie to bym tam bokiem wjechał
rtuber, jestem dumny
CA18DET POWER
I tak trzymajPiter84 pisze:
jestem dumny
Dapper wrzucisz jeszcze jakies foto, jak bedziesz miał czas ??