faworyt na ten rok
Moderator: Moderator
ja jak pomysle o tonach gliny ktore codziennie prenosze to az glosuje na rafiego- ma duzo bardziej dofinansowane auto- i on ma oryginalna turbine a nie puzle.
jedyne rzecz na moja korzysc to mniejsza turbodziura- mam nadzieje.
jedyne rzecz na moja korzysc to mniejsza turbodziura- mam nadzieje.
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
-
cibor
Ja klikłem na Gre - po tym co działo się z jego autem czas na dobry czas 
Gdybym mógł dwa razy to bym klikł na Rafiego:) Bo idzie groobo...
Gdybym mógł dwa razy to bym klikł na Rafiego:) Bo idzie groobo...
myślę ze będziemy wiedzieć już wszystko za 3 dni. W niedzielę się wyjaśni.
...ale myślę ze GTR i tak będzie najszybszy...
Do zobaczenia na KOE
...ale myślę ze GTR i tak będzie najszybszy...
Do zobaczenia na KOE
-
cibor
Z wieści co się niosły po dzielnicach wynika ze Dinowóz wogóle się nie składa na KOE...
to pochwal sie swoimi czasami,jezeli te nie zrobily na tobie wrazenia...l0c0 pisze:Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy...... żaden nissan z listy nie wystartował, oprócz gtr-a.. który nie ma za bardzo czym się pochwalić.....
Albo nie umiesz czytac , albo z mysleniem ciezko , w temacie jest NA TEN ROK wiec jeszcze 6 m-cy czasu. Jak narazie Jarek prowadzi po KoE , ale 6 mcy to kupa czasu.l0c0 pisze:Trzeba spojrzeć prawdzie w oczy...... żaden nissan z listy nie wystartował, oprócz gtr-a.. który nie ma za bardzo czym się pochwalić.....
dlaczego nikt nic nie pisze ?
-
l0c0
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
A Ty chyba nie wiesz w jakim klimacie żyjemy i jaki jest kalendarz zawodów - zostało 2,5 miesiąca chyba że pojadą gdzieś gdzie klimat jest łagodniejszy i nie MA ZIMY.
Dokładnie wiem dlaczego każdy z nich nie wystartował, oprócz Pająka - w przeciwieństwie do Ciebie. Mam nadzieję ze wyrobią się na 15 września i zrobią przynajmniej niską 12.
Dokładnie wiem dlaczego każdy z nich nie wystartował, oprócz Pająka - w przeciwieństwie do Ciebie. Mam nadzieję ze wyrobią się na 15 września i zrobią przynajmniej niską 12.
ale nie zalaniaj sie kogos samochodami,pokaz co potrafi twoj...l0c0 pisze:A Ty chyba nie wiesz w jakim klimacie żyjemy i jaki jest kalendarz zawodów - zostało 2,5 miesiąca chyba że pojadą gdzieś gdzie klimat jest łagodniejszy i nie MA ZIMY.
jak zrobisz taki wynik to bede pelen podziwu dla ciebie(dla mnie taki jest nie osiagalny,a w zupelnosci by mi wystarczyl)
najlepiej jest tylko krytykowac klikajac po klawiszach...
Ale jakie ma znaczenie to, że wiesz czemu nie przyjechali dla ich przyszłych wyników.
Skoro auta są w proszku to ciasta w tym roku nie będzie - 2,5 mca.
O tym że jest KOE i kiedy się odbywa było wiadomo od dawna.
A na lepszą nawierzchnię w tym roku nie ma co liczyć.
Niech 1 słownie JEDEN 200SX zrobi niską 12 to będzie mega wyczyn.
Z tego co mówisz to masz wielkie oczekiwania ale pojęcie raczej nikłe o trudnościach, które czekają tych których auta się jeszcze składają.
Ja czekam aż Rafi w końcu zrobi jeden przejazd przynajmniej przyzwoicie.
NA te auta które się jeszcze szykują to nie ma co liczyć.
Skoro auta są w proszku to ciasta w tym roku nie będzie - 2,5 mca.
O tym że jest KOE i kiedy się odbywa było wiadomo od dawna.
A na lepszą nawierzchnię w tym roku nie ma co liczyć.
Niech 1 słownie JEDEN 200SX zrobi niską 12 to będzie mega wyczyn.
Z tego co mówisz to masz wielkie oczekiwania ale pojęcie raczej nikłe o trudnościach, które czekają tych których auta się jeszcze składają.
Ja czekam aż Rafi w końcu zrobi jeden przejazd przynajmniej przyzwoicie.
NA te auta które się jeszcze szykują to nie ma co liczyć.
EMWU is dead
-
l0c0
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Karrlos pisze: Niech 1 słownie JEDEN 200SX zrobi niską 12 to będzie mega wyczyn.
.
też tak uważam i czekam z niecierpliwością.
Karrlos pisze: Z tego co mówisz to masz wielkie oczekiwania ale pojęcie raczej nikłe o trudnościach, które czekają tych których auta się jeszcze składają.
.
Co do mojej wiedzy... to pojęcie mam dużo większe niż Ci się wydaje. Samochód składam tam, gdzie robią się cztery auta z tej listy więc co nieco wiem. Co u 500 konnej s13 się wysrało również.
Swoją drogą dziękuję Ci za cometica
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
NO i po sezonie. Jaki był taki był mam nadzieje ze bedzie wkońcu jakaś alternatywa dla sss na przyszły rok...
Czasy nissanów w tym roku
GTR jarkowy 12,25
200sx s14a BRT zeszły rok 12,6 z tego co pamiętam motokopytko
Almera turbo GRE 12,8
200SX s14a skunio 12,9
350Z TT Alan 13.0
w tym roku zrobiłem ponad 10000km gtrem, jedyną awarią była dziura w membranie WG...(w bardzo niefortunnym momencie jechałem akurat na toruń 1/4 i drift)
myśe ze ten sezon moge zaliczyć do udanych
CO prawda temat jest najszybsza nysa ale niemożna niezaóważyć jak Nissany zwojowały drift!
Można powiedzieć ze to jest przeznaczenie nissanów i tym należy sie zajmować w przysżłym roku (a trzeba było zacząć już dawno temu)
Gratulacje dla Keepsake, BRT, Tery, Piotrek, Race boy i wielu innych startujących w tym roku - nieżadko z powodzeniem.
Czasy nissanów w tym roku
GTR jarkowy 12,25
200sx s14a BRT zeszły rok 12,6 z tego co pamiętam motokopytko
Almera turbo GRE 12,8
200SX s14a skunio 12,9
350Z TT Alan 13.0
w tym roku zrobiłem ponad 10000km gtrem, jedyną awarią była dziura w membranie WG...(w bardzo niefortunnym momencie jechałem akurat na toruń 1/4 i drift)
myśe ze ten sezon moge zaliczyć do udanych
CO prawda temat jest najszybsza nysa ale niemożna niezaóważyć jak Nissany zwojowały drift!
Można powiedzieć ze to jest przeznaczenie nissanów i tym należy sie zajmować w przysżłym roku (a trzeba było zacząć już dawno temu)
Gratulacje dla Keepsake, BRT, Tery, Piotrek, Race boy i wielu innych startujących w tym roku - nieżadko z powodzeniem.
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co