co do szklanek w silniku z którego je wymontowałem nawet nie pikneły moze zajbało ci kanałay olejowe w głowicy pomyslałes o tym??ze mogłes tym motulem wypłukac silnik który nie był dokładnie umyty podczas remontu??dla mnie czystos w składanym silniku to 1 i podstawowa rzecz!powiedziałem ci jak zadzwoniłes 1 raz ze wymienie ci te szklanki az do skutku az będa takie ze nie beda stukały ale napewno nie bede płącicł za wymiany bo to juz nie lezy w mojej kmpetencji!!kupujesz towar urzywany musisz brac pod uwage ze moze sie wysrac po 3 dnaich exploatacji
moja propozycja skoro wyjebał nas pan WALDEK wpadaj do mnie podjedziemy do niego i pokazemy mu wał nominalny jaki nam opierdolił!!!sam tez nienawidze takich akcji!!pytałem go ze 3 razy czy napewno dół jest igiełka spasowany i na nominale!!nawet panewki zapewniał mnie ze są z aso!!tak przy okazji koles maił kiedys dwie s13 jeszcze z naim ja kupiłem swoją pierwszą wialnie
co do mojego wału z sr20 na allegro to jest to wał po 1 szlife jezdził w moim silniku i nic tam sie nie stało a twoje zdanie na ten temat lata mi wiesz gdzie??zmieniałem blok i głowice wiec uznałem ze skoro mam nominał na stanie to tym razem złoze to na najlepszych dostepnych panewkach,nowej pompie oleju i nie zostawie nic co mozna było by wymienic zeby nie powiedziec po 2 miechach"k...... mogłem zmienic ta pompe"zbudowałem sobie nowy silnik na ten sezon bo przy budowie poprzednie niezaleznie odemnie dano ciała!!!ja zrobiłem wszystko zeby było igła nie załowałem na nic ani grosza niestey jak widac to za mało!!!dlatego w tym sezonie opierajac sie na radach brt zbudowałem zupełnie nowy doskonały silnik
a stary wał po 1 szlifie w bdb stanie to nie jest jakies padłoktos moze go jeszcze urzyc i zrobic z niego urzytek!!!brt widział w jakim były stanie panewki zapytał nawet dlaczego nie wsadzam go spowrotem!!a no dlatego ze chciałem miec wszystko spasowane perfekcyjnie od nowa i na zajebistych panewkach bo poprzedsnie były średniej kalsy co i tak nie miało zadnego znaczenia
pozatym zapytaj rafiego wał moze byc i po 3 szlifie liczy sie ciśnienie oliwy ,spasowanie i wywazenie reszta to <font class="red">nie znam ortografii brzydkiego słowa określającego męskie przyrodzenie</font> znam auto o mocy 500km na panewkach z hipolu za 60zł
[ Dodano: Nie Cze 03, 07 01:22 ]
zauwazyłes gdziesz moze przesade w opise mojego auta czy cos??to mozesz postwimy na kresce moja bajkowo opisową s13 z twoim monstrum??ODINN pisze:
albo wujek cziko jak zwykle przesadzil troche w opisach swoich rakiet.