Tak sie bawia w Londynie
Moderator: Moderator
Nie spoko nie odbieram wypowiedzi jako atak
Nie chcem juz nic pisac o polakach i angolach gdzie i kto jak sie zachowuje ! W sumie dalem te filmy zeby pokazac kolega z forum auta i to wszystko co tu sie dzieje ! Ale niestety niektorzy bywaja na lepszych spotach i wydaje mi sie ze w PL w normalny dzien po pracy (japonczyki sa we wtorki) nie zbierze sie taka grupa ludzi a poza tym spoty w PL zazwyczaj wygladaja tak ze wiekszosc osob otwiera maski i spot konczy sie na dyskusji
Niedlugo Japshow w Santa Pod i kolejne spoty pod Ace ale zapewniam ze juz nie bede tu dawac zadnych filmow i fotek
Pozdrawiam wszystkich
wiesz po prostu nie robi na mnie wrazenia, ze ktos pali gume, jedzie przez rondo na odcieciu i go wyrzuca itp. swietnie opisal ktoregos razu Clarkson takie zachowanie pokazujac malpe w dresie. Moje zdanie jest takie, ze jak meczyc samochod to z sensem, np. trenujac drifty na torze.Tanabe pisze:Dresiarza ? Hmm... jezeli wg ciebie dresiarz to osoba ktora lata 200sx-em bokiem po ulicy albo depcze po prostej to gratuluje wyboru auta !!! Moze kolega powinien sie zapisac do Tico klubu zapewne duzo spokojniejsi ludzi sa i na pewno nie ma dresiarzy
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Sprzedam s13
Kazdy bawi sie jak może.
Co do ACE CAFE to pierwszy raz przeczytalem o tej knajpie w gazecie motocyklowej- spoty Cafe Racerow.
Fakt jest taki ze jest to knajpa MOTORYZACYJNA i to rowniez przyciaga rzesze patrzacych i uczestnikow.
nieraz myslalem o stworzeniu firmy tuningowej przed ktora bedzie WIELKI DARMOWY PLAC O GŁADZIUTKIM ASFALCIE zeby szalenstwa na nowych oponach nietrwały 2 minuty.
Nikt o zdrowych zmysłach niespali nowego laczka na ostrym asfalcie, a dodatkowo ze za tego laczka zaplacil kase równoważna z 5 i wiecej dniami pracy !!
W DE zawsze tankowałem furexa do pełna i zgrzewało mnie ile robie km po miescie i okolicach , w PL sie poprostu niewypowiem- najpierw miesiac w DE a pozniej uciekam na wyspy.
Jesli w PL zarobki sie poprawia to takie spoty jak pod ACE beda mozliwe.
zeby sie bawic trzeba miec za co !!
Co do ACE CAFE to pierwszy raz przeczytalem o tej knajpie w gazecie motocyklowej- spoty Cafe Racerow.
Fakt jest taki ze jest to knajpa MOTORYZACYJNA i to rowniez przyciaga rzesze patrzacych i uczestnikow.
nieraz myslalem o stworzeniu firmy tuningowej przed ktora bedzie WIELKI DARMOWY PLAC O GŁADZIUTKIM ASFALCIE zeby szalenstwa na nowych oponach nietrwały 2 minuty.
Nikt o zdrowych zmysłach niespali nowego laczka na ostrym asfalcie, a dodatkowo ze za tego laczka zaplacil kase równoważna z 5 i wiecej dniami pracy !!
W DE zawsze tankowałem furexa do pełna i zgrzewało mnie ile robie km po miescie i okolicach , w PL sie poprostu niewypowiem- najpierw miesiac w DE a pozniej uciekam na wyspy.
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
ja tam nie narzekam jak jest w PL, jest mi tu dobrze i nigdzie nie bede emigrowac, przynajmniej naraziePajak2444 pisze:
Sprzedam s13
Sprzedam s13
-
l0c0
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Tanabe pisze:Nie spoko nie odbieram wypowiedzi jako atakNie chcem juz nic pisac o polakach i angolach gdzie i kto jak sie zachowuje ! W sumie dalem te filmy zeby pokazac kolega z forum auta i to wszystko co tu sie dzieje ! Ale niestety niektorzy bywaja na lepszych spotach i wydaje mi sie ze w PL w normalny dzien po pracy (japonczyki sa we wtorki) nie zbierze sie taka grupa ludzi a poza tym spoty w PL zazwyczaj wygladaja tak ze wiekszosc osob otwiera maski i spot konczy sie na dyskusji
Niedlugo Japshow w Santa Pod i kolejne spoty pod Ace ale zapewniam ze juz nie bede tu dawac zadnych filmow i fotek
Pozdrawiam wszystkich
Masz rację. W wawie podnosza maski.. i klub dyskusyjny robią. I obawiam się że nie jest to kwestią gorszych finansów tylko mentalności... lamusy po prostu. W większości robią się na wielkich streetracererów a na widok policji robią w majty.
Szczerze zazdroszczę takich spotów.
To powiedz czym sie rozni drift na rondzie od driftu na torze ze porownujesz to do malpy w dresie ? A poza tym jezeli wg ciebie ci co lataja zachowuja sie jak malpy w dresie to powiem ci tylko ze w wiekscosci sa to chlopaki z DriftworksEnDrIu pisze:wiesz po prostu nie robi na mnie wrazenia, ze ktos pali gume, jedzie przez rondo na odcieciu i go wyrzuca itp. swietnie opisal ktoregos razu Clarkson takie zachowanie pokazujac malpe w dresie. Moje zdanie jest takie, ze jak meczyc samochod to z sensem, np. trenujac drifty na torze.Tanabe pisze:Dresiarza ? Hmm... jezeli wg ciebie dresiarz to osoba ktora lata 200sx-em bokiem po ulicy albo depcze po prostej to gratuluje wyboru auta !!! Moze kolega powinien sie zapisac do Tico klubu zapewne duzo spokojniejsi ludzi sa i na pewno nie ma dresiarzy
l0c0 sorka ze sie wcinam jak majty w dupe i sam z wawy nie jestem ale jak ogladam filmy robione przez "adrenaline motorsport warsaw" to wcale nie wydaje mi sie zeby chlopaki stali z pootwieranymi maskami i zeby gadali byle glupoty tylko oni bawia sie nie gorzej od tych angoli z filmikow ACE. Pozdro a i wg mnie prawda jest taka ze cale zamieszanie rozchodzi sie o koszta bo na ch** mam tyrac nyse pod marnym tesco na smiesznym spocie?? tylko po to zeby z braku $$$ stala p<font class="red">u</font>zniej 3 miechy w garazu bo mi korba bokiem wyjdzie?? no offence
Widzialem kiedys ten film "adrenaline cos tam ..." jezeli latanie bokiem po sniegu seryjnymi furkami porownujesz do spotow z pod ACE to coz ja mam jeszcze pisac
A poza tym jest mala przepasc pomiedzy autami ktore sa w filmie z "Adrenaline ..." a tymi z pod ACE 
tak, tak wiesz wszystko widze. Zerknij czasem na youtube`a i poszukaj "adrenaline cos tam", obejrzyj i sie wtedy na taki temat wypowiedz.Tanabe pisze:Widzialem kiedys ten film "adrenaline cos tam ..." jezeli latanie bokiem po sniegu seryjnymi furkami porownujesz do spotow z pod ACE to coz ja mam jeszcze pisacA poza tym jest mala przepasc pomiedzy autami ktore sa w filmie z "Adrenaline ..." a tymi z pod ACE
P.S. Bardzzzzzzzoooo duze maja to rondo, predkosc na nich jest zapewne niesamowita
Sprzedam s13
Sprzedam s13
Prosze cie bardzo specjalne dla ciebie link z "adrenaline cos tam ..." !? no chyba ze ja nie potrafie czytacEnDrIu pisze:tak, tak wiesz wszystko widze. Zerknij czasem na youtube`a i poszukaj "adrenaline cos tam", obejrzyj i sie wtedy na taki temat wypowiedz.Tanabe pisze:Widzialem kiedys ten film "adrenaline cos tam ..." jezeli latanie bokiem po sniegu seryjnymi furkami porownujesz do spotow z pod ACE to coz ja mam jeszcze pisacA poza tym jest mala przepasc pomiedzy autami ktore sa w filmie z "Adrenaline ..." a tymi z pod ACE
P.S. Bardzzzzzzzoooo duze maja to rondo, predkosc na nich jest zapewne niesamowita
nbie no pewnie ITR 650 KM to jest seryjne auto
i nie komentuje wiecej bo podejscie niektorych ludzi jest conajmniej takie jakby srali chajsem na lewo i prawo. Pozdro
A mi Tanabe Twoje filmiki się podobały
skoro oni lubią się tam tak bawić to spoko, mają na to kasę to spoko, każdy traktuje swoje auto tak jak chce, i robi to z czego czerpie przyjemność, jedni katują auta na maxa, inni pucują je w garażu całymi dniami i nie wyjeżdżają jak leje albo i w cale, grunt to dobra zabawa, miło było popatrzeć na fajne autka. Pozdro Tanabe 
Nie jedź szybciej, niż twój Anioł Stróż potrafi latać!
Nie przechwalaj Nismo swego bo możesz trafić na lepszego
Nie przechwalaj Nismo swego bo możesz trafić na lepszego
-
l0c0
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Panowie. Bardzo mi miło że piszecie o Arenaline Motorsport Warsaw bo jestem producentem i pomysłodawca... wszystkich klipów. To co widać na klipach, to są incydentalne przypadki, spoty z ciekawymi furami zdarzaqją się raz na ruski rok. Niestety odnośnie driftu na ulicach, tendencje są takie jak były na 1/4 mili kilka lat temu. Osoby reprezentujące jakis poziom umiejetnosci przestały driftować na ulicy przechodząc na zawodowstwo - między innymi z obawy o samochod, ktory powinen byc sprawy na kazde zawody, z obawy o utrate sponsorow itd. Wiec ogolnie rzecz biorac jest lipa .. nawet w stolicy, dlatego napisdalem ze zazdroszczę takich spotów jak pod ICE
Odnośnie ciekawych samochodó w PL to bym się spierał, jest kilka bardzo ciekawych i mocno doinwestowanych projektów.
Obejżyjcie :
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... +drift+day
Odnośnie ciekawych samochodó w PL to bym się spierał, jest kilka bardzo ciekawych i mocno doinwestowanych projektów.
Obejżyjcie :
http://video.google.pl/videoplay?docid= ... +drift+day
-
stahtom
a ty gdzie sie blakasz bez wiedzy ogolu nooo.na weekend santa 1sza runda m europy dragstery,itp zapraszam wszystkich zapalencow http://santapod.co.uk/e_main.phpODINN pisze:zaraz sobie lakier bedziecie drapac gwozdziami. a ja mam 5 paskow i kto mi podskoczy?
a mi sie podobaja ichnie japfesty.
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
http://sxoc.com/vbb/showthread.php?t=289916
w zeszly weekend sie to dzialo. robilem maly kurs na lotnisko, to po drodze widzialem 2 x R33, oraz inne wynalazki.
dodatkowo, jeden gosc zrobil fikolka NSX'em. fotki w topiku.