Tak sie bawia w Londynie

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Tanabe
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Nie spoko nie odbieram wypowiedzi jako atak :wink: Nie chcem juz nic pisac o polakach i angolach gdzie i kto jak sie zachowuje ! W sumie dalem te filmy zeby pokazac kolega z forum auta i to wszystko co tu sie dzieje ! Ale niestety niektorzy bywaja na lepszych spotach i wydaje mi sie ze w PL w normalny dzien po pracy (japonczyki sa we wtorki) nie zbierze sie taka grupa ludzi a poza tym spoty w PL zazwyczaj wygladaja tak ze wiekszosc osob otwiera maski i spot konczy sie na dyskusji :wink: Niedlugo Japshow w Santa Pod i kolejne spoty pod Ace ale zapewniam ze juz nie bede tu dawac zadnych filmow i fotek :roll: Pozdrawiam wszystkich
Awatar użytkownika
EnDrIu
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Tanabe pisze:Dresiarza ? Hmm... jezeli wg ciebie dresiarz to osoba ktora lata 200sx-em bokiem po ulicy albo depcze po prostej to gratuluje wyboru auta !!! Moze kolega powinien sie zapisac do Tico klubu zapewne duzo spokojniejsi ludzi sa i na pewno nie ma dresiarzy :?
wiesz po prostu nie robi na mnie wrazenia, ze ktos pali gume, jedzie przez rondo na odcieciu i go wyrzuca itp. swietnie opisal ktoregos razu Clarkson takie zachowanie pokazujac malpe w dresie. Moje zdanie jest takie, ze jak meczyc samochod to z sensem, np. trenujac drifty na torze.
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET

Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

Kazdy bawi sie jak może.
Co do ACE CAFE to pierwszy raz przeczytalem o tej knajpie w gazecie motocyklowej- spoty Cafe Racerow.
Fakt jest taki ze jest to knajpa MOTORYZACYJNA i to rowniez przyciaga rzesze patrzacych i uczestnikow.

nieraz myslalem o stworzeniu firmy tuningowej przed ktora bedzie WIELKI DARMOWY PLAC O GŁADZIUTKIM ASFALCIE zeby szalenstwa na nowych oponach nietrwały 2 minuty.
Nikt o zdrowych zmysłach niespali nowego laczka na ostrym asfalcie, a dodatkowo ze za tego laczka zaplacil kase równoważna z 5 i wiecej dniami pracy !!

W DE zawsze tankowałem furexa do pełna i zgrzewało mnie ile robie km po miescie i okolicach , w PL sie poprostu niewypowiem- najpierw miesiac w DE a pozniej uciekam na wyspy.

Jesli w PL zarobki sie poprawia to takie spoty jak pod ACE beda mozliwe.
zeby sie bawic trzeba miec za co !!
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
Awatar użytkownika
EnDrIu
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Pajak2444 pisze:
W DE zawsze tankowałem furexa do pełna i zgrzewało mnie ile robie km po miescie i okolicach , w PL sie poprostu niewypowiem- najpierw miesiac w DE a pozniej uciekam na wyspy.

Jesli w PL zarobki sie poprawia to takie spoty jak pod ACE beda mozliwe.
zeby sie bawic trzeba miec za co !!
ja tam nie narzekam jak jest w PL, jest mi tu dobrze i nigdzie nie bede emigrowac, przynajmniej narazie :wink:

Sprzedam s13
l0c0
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Tanabe pisze:Nie spoko nie odbieram wypowiedzi jako atak :wink: Nie chcem juz nic pisac o polakach i angolach gdzie i kto jak sie zachowuje ! W sumie dalem te filmy zeby pokazac kolega z forum auta i to wszystko co tu sie dzieje ! Ale niestety niektorzy bywaja na lepszych spotach i wydaje mi sie ze w PL w normalny dzien po pracy (japonczyki sa we wtorki) nie zbierze sie taka grupa ludzi a poza tym spoty w PL zazwyczaj wygladaja tak ze wiekszosc osob otwiera maski i spot konczy sie na dyskusji :wink: Niedlugo Japshow w Santa Pod i kolejne spoty pod Ace ale zapewniam ze juz nie bede tu dawac zadnych filmow i fotek :roll: Pozdrawiam wszystkich

Masz rację. W wawie podnosza maski.. i klub dyskusyjny robią. I obawiam się że nie jest to kwestią gorszych finansów tylko mentalności... lamusy po prostu. W większości robią się na wielkich streetracererów a na widok policji robią w majty.

Szczerze zazdroszczę takich spotów.
Awatar użytkownika
Tanabe
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

EnDrIu pisze:
Tanabe pisze:Dresiarza ? Hmm... jezeli wg ciebie dresiarz to osoba ktora lata 200sx-em bokiem po ulicy albo depcze po prostej to gratuluje wyboru auta !!! Moze kolega powinien sie zapisac do Tico klubu zapewne duzo spokojniejsi ludzi sa i na pewno nie ma dresiarzy :?
wiesz po prostu nie robi na mnie wrazenia, ze ktos pali gume, jedzie przez rondo na odcieciu i go wyrzuca itp. swietnie opisal ktoregos razu Clarkson takie zachowanie pokazujac malpe w dresie. Moje zdanie jest takie, ze jak meczyc samochod to z sensem, np. trenujac drifty na torze.
To powiedz czym sie rozni drift na rondzie od driftu na torze ze porownujesz to do malpy w dresie ? A poza tym jezeli wg ciebie ci co lataja zachowuja sie jak malpy w dresie to powiem ci tylko ze w wiekscosci sa to chlopaki z Driftworks 8)
Awatar użytkownika
kamils13
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

l0c0 sorka ze sie wcinam jak majty w dupe i sam z wawy nie jestem ale jak ogladam filmy robione przez "adrenaline motorsport warsaw" to wcale nie wydaje mi sie zeby chlopaki stali z pootwieranymi maskami i zeby gadali byle glupoty tylko oni bawia sie nie gorzej od tych angoli z filmikow ACE. Pozdro a i wg mnie prawda jest taka ze cale zamieszanie rozchodzi sie o koszta bo na ch** mam tyrac nyse pod marnym tesco na smiesznym spocie?? tylko po to zeby z braku $$$ stala p<font class="red">u</font>zniej 3 miechy w garazu bo mi korba bokiem wyjdzie?? no offence
Awatar użytkownika
Tanabe
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Widzialem kiedys ten film "adrenaline cos tam ..." jezeli latanie bokiem po sniegu seryjnymi furkami porownujesz do spotow z pod ACE to coz ja mam jeszcze pisac :? A poza tym jest mala przepasc pomiedzy autami ktore sa w filmie z "Adrenaline ..." a tymi z pod ACE :wink:
Awatar użytkownika
EnDrIu
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Tanabe pisze:Widzialem kiedys ten film "adrenaline cos tam ..." jezeli latanie bokiem po sniegu seryjnymi furkami porownujesz do spotow z pod ACE to coz ja mam jeszcze pisac :? A poza tym jest mala przepasc pomiedzy autami ktore sa w filmie z "Adrenaline ..." a tymi z pod ACE :wink:
tak, tak wiesz wszystko widze. Zerknij czasem na youtube`a i poszukaj "adrenaline cos tam", obejrzyj i sie wtedy na taki temat wypowiedz.
P.S. Bardzzzzzzzoooo duze maja to rondo, predkosc na nich jest zapewne niesamowita :lol:

Sprzedam s13
Awatar użytkownika
Tanabe
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

EnDrIu pisze:
Tanabe pisze:Widzialem kiedys ten film "adrenaline cos tam ..." jezeli latanie bokiem po sniegu seryjnymi furkami porownujesz do spotow z pod ACE to coz ja mam jeszcze pisac :? A poza tym jest mala przepasc pomiedzy autami ktore sa w filmie z "Adrenaline ..." a tymi z pod ACE :wink:
tak, tak wiesz wszystko widze. Zerknij czasem na youtube`a i poszukaj "adrenaline cos tam", obejrzyj i sie wtedy na taki temat wypowiedz.
P.S. Bardzzzzzzzoooo duze maja to rondo, predkosc na nich jest zapewne niesamowita :lol:
Prosze cie bardzo specjalne dla ciebie link z "adrenaline cos tam ..." !? no chyba ze ja nie potrafie czytac :? Tak wiec wg ciebie furki porobione i akcja od poczatku do konca ??? :lol: http://videos.streetfire.net/search/adr ... b1dd78.htm
Awatar użytkownika
kamils13
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

nbie no pewnie ITR 650 KM to jest seryjne auto :lol: i nie komentuje wiecej bo podejscie niektorych ludzi jest conajmniej takie jakby srali chajsem na lewo i prawo. Pozdro
Awatar użytkownika
HANYS
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

A mi Tanabe Twoje filmiki się podobały :) skoro oni lubią się tam tak bawić to spoko, mają na to kasę to spoko, każdy traktuje swoje auto tak jak chce, i robi to z czego czerpie przyjemność, jedni katują auta na maxa, inni pucują je w garażu całymi dniami i nie wyjeżdżają jak leje albo i w cale, grunt to dobra zabawa, miło było popatrzeć na fajne autka. Pozdro Tanabe :wink:
Nie jedź szybciej, niż twój Anioł Stróż potrafi latać!
Nie przechwalaj Nismo swego bo możesz trafić na lepszego ;)
l0c0
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Panowie. Bardzo mi miło że piszecie o Arenaline Motorsport Warsaw bo jestem producentem i pomysłodawca... wszystkich klipów. To co widać na klipach, to są incydentalne przypadki, spoty z ciekawymi furami zdarzaqją się raz na ruski rok. Niestety odnośnie driftu na ulicach, tendencje są takie jak były na 1/4 mili kilka lat temu. Osoby reprezentujące jakis poziom umiejetnosci przestały driftować na ulicy przechodząc na zawodowstwo - między innymi z obawy o samochod, ktory powinen byc sprawy na kazde zawody, z obawy o utrate sponsorow itd. Wiec ogolnie rzecz biorac jest lipa .. nawet w stolicy, dlatego napisdalem ze zazdroszczę takich spotów jak pod ICE

Odnośnie ciekawych samochodó w PL to bym się spierał, jest kilka bardzo ciekawych i mocno doinwestowanych projektów.

Obejżyjcie :

http://video.google.pl/videoplay?docid= ... +drift+day
Awatar użytkownika
Tanabe
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

No wlasnie widzialem na streetfire ze osoba ktora dodala film z "Adrenaline ..." to byles ty lOcO poznalem po nicku :wink:
stahtom

ODINN pisze:zaraz sobie lakier bedziecie drapac gwozdziami. a ja mam 5 paskow i kto mi podskoczy?

a mi sie podobaja ichnie japfesty.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

http://sxoc.com/vbb/showthread.php?t=289916

w zeszly weekend sie to dzialo. robilem maly kurs na lotnisko, to po drodze widzialem 2 x R33, oraz inne wynalazki.

dodatkowo, jeden gosc zrobil fikolka NSX'em. fotki w topiku.
a ty gdzie sie blakasz bez wiedzy ogolu nooo.na weekend santa 1sza runda m europy dragstery,itp zapraszam wszystkich zapalencow http://santapod.co.uk/e_main.php
Zablokowany

Wróć do „Ogólne”