czytając to i wiele innych wątków o skradzionych , porzuconych i zdemolowanych autach (naszych nyskach) i o tym jak to złodzieje i wandale są chronieni przez prawo dochodzę do jednego wniosku :
Przydałby się dziś ktoś podobny do Hitlera (uwaga - nie doszukiwać się tu podtekstów faszystowskich !!!) i powinien zrobić czystki "etniczne" w tym przypadku gorszą rasą byłyby gnoje pochodzący z rodzin patologicznych mający jakikolwiek związek ze złamaniem prawa łącznie ze splunięciem na chodnik.
Nie zgadzam się na to żeby tworzyć ośrodki dla takich z naszych podatków i ich resocjalizować - strata szmalu a i tak wychodzi z tego recydywa !
Od razu do piachu z nimi i wtedy dopiero zapanowałby ład i porządek i każdy posiadacz auta i innych wartościowych rzeczy mógłby kłaść się spokojnie nie martwiąc się czy rano zastanie swoją ukochaną NYSE na parkingu.
KILL 'em ALL !!
Skradziono 200SX S13 po lifcie grafitowy PJA 07JG
Moderator: Moderator
-
delta_fh12
- Coś już wiem

- Kontakt:
Moze z tym to troche przesadzasz...
Ale bardziej normalne prawo (liberalne) i mniej opiekunczosci ze strony rzadu. Bo jak narazie rzad traktuje narod jak bande ulomkow ktorzy bez opieki krzywde sobie zrobia...
Jak by bylo tak jak w USA wielu by sie zastanowilo, a obecnie jak ci bandzior wejdzie do domu przez okno to bron boze mu zrob krzywde to sam wyladujesz w pace... Jak by taki wiedzial ze jak wejdzie to zapewne dostanie kulke, zastanowil by sie dwa razy...
A teraz jest tak ze bandzior i tak gnata kupi i ci z nim wparuje, a ty nie mozesz nawet za lom chwycic bo mu krzywde zrobisz...
Ale bardziej normalne prawo (liberalne) i mniej opiekunczosci ze strony rzadu. Bo jak narazie rzad traktuje narod jak bande ulomkow ktorzy bez opieki krzywde sobie zrobia...
Jak by bylo tak jak w USA wielu by sie zastanowilo, a obecnie jak ci bandzior wejdzie do domu przez okno to bron boze mu zrob krzywde to sam wyladujesz w pace... Jak by taki wiedzial ze jak wejdzie to zapewne dostanie kulke, zastanowil by sie dwa razy...
A teraz jest tak ze bandzior i tak gnata kupi i ci z nim wparuje, a ty nie mozesz nawet za lom chwycic bo mu krzywde zrobisz...
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]
-
delta_fh12
- Coś już wiem

- Kontakt:
To tylko moja prywatna opinia i zdania nie zmienie - trzeba z nimi twardo !
Swiete slowa. Mam nadzieje, ze woncu dojdzie do tego, ze we wlasnym domu czlowiek bedzie mogl czuc sie bezpiecznie.ToM pisze:Moze z tym to troche przesadzasz...
Pozatym to jestem w 100% za kara smierci. Po cholere mamy lozyc na bande pederastow jak mozna by to cale towarzystwo poslac do piachu z korzyscia dla narodu.
- roball
- Postojebca Nałogowy

Off top się zrobił totalny to i ja dorzucę kamyczek 
jest takie miasteczko w USA, nie pamiętam jego nazwy
nic w nim dziwnego poza tym że jest tam OBOWIĄZEK noszenia broni palnej
dlaczego o tym piszę?
jest to miasteczko o NAJNIŻSZYM współczynniku przestępczości w stanach...
potem jest przepaść i dopiero pojawia się następne miasto na liście
ciężkie przestępstwa nie występują tam wcale
a jednak nie skłania to pozostałych stanów do wprowadzenia takich regulacji..
w niektórych jest ciężej uzyskać pozwolenie na broń niż w Polsce..
więc nie liczcie na jakiekolwiek zmiany w naszym prawie
jest takie miasteczko w USA, nie pamiętam jego nazwy
nic w nim dziwnego poza tym że jest tam OBOWIĄZEK noszenia broni palnej
dlaczego o tym piszę?
jest to miasteczko o NAJNIŻSZYM współczynniku przestępczości w stanach...
potem jest przepaść i dopiero pojawia się następne miasto na liście
ciężkie przestępstwa nie występują tam wcale
a jednak nie skłania to pozostałych stanów do wprowadzenia takich regulacji..
w niektórych jest ciężej uzyskać pozwolenie na broń niż w Polsce..
więc nie liczcie na jakiekolwiek zmiany w naszym prawie
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
a zombie zombie zombie...
A co sie stanie jak po 10 latach sie okaże, że gość był niewinny? Jak ja bym siedział "za niewinność" to całe życie bym czekałsubek pisze: Pozatym to jestem w 100% za kara smierci. Po cholere mamy lozyc na bande pederastow jak mozna by to cale towarzystwo poslac do piachu z korzyscia dla narodu.
Pozdro
Bert
Off top