czy jest ktos z lubuskiego?
Moderator: Moderator
-
jasper
Jestem z Gorzowa... Pomysł dobry... Popieram w całej rozciągłości... No i pomogę oczywiście w organizacji spota... Może majowy weekend... ???...
-
marcin23
Było by git tylko niewiadomo czy Wisniowy i Samsiad nyski poskładają,,
Ja się piszę panowie
Pozdro
Ja się piszę panowie
Pozdro
- wisniowy
- Coś już wiem

- Kontakt:
ja od razu mówie że nie ma co czekac na mnie bo ja wyjezdzam nismo prawdopodobnie dopiero pod koniec wakacji. ale na spocik bardzo chetnie przyjade moim dieselkiem, chociaz popatrzec i pogadac
wiec czekam na jakies wieści
-
zozo1
witam
to jak by koledzy z gorzowa lecieli by przez lubniewice do tego swiebodzina na spotkanko to ja moge sie dołaczyc w lubniewicach do was
to jak by koledzy z gorzowa lecieli by przez lubniewice do tego swiebodzina na spotkanko to ja moge sie dołaczyc w lubniewicach do was
- somsiad511
- Stały gość

- Kontakt:
ja z swoja s13-ka sie streszczam jak moge prubuje cos wykombinowac z t25 byle by smigalo miesiac czasu bo zanim przyjdzie mi t3 to jeszcze potrwa troche zozo1 oczywiscie s13 sie dolaczas oczywiscie zajedziemy do lubniewic 
tel 511094691
-
zozo1
nie ma problemu tylko jak sie dowas dołacze to pozniej nie bede mogł was dogonic jak wy tu macie wieksze turbinki:)
- somsiad511
- Stały gość

- Kontakt:
ja napewno jeszcze niezdaze zalozyc t3 wiec spoko bedzie tylko t25
tel 511094691
-
Turbokj
Jestem za ale co bedziemy robic w swiebodzinie ? ? ?
Lepiej bedzie do zielonki na tor kartingowy
no chyba ze pojdziemy do tesco w swiebodzinie bo otworzyli albo na bazar do ruskich po oglądac wedki
Lepiej bedzie do zielonki na tor kartingowy
no chyba ze pojdziemy do tesco w swiebodzinie bo otworzyli albo na bazar do ruskich po oglądac wedki