Co myślicie o nowym Skylinie 07'?

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
dr Mike
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Czyli cos kolo 250 tys zł...
Awatar użytkownika
blurek
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

ale to raczej "japonska" cena, skoro 350Z kosztuje w salonie ok 200k to Skaja nie puszcza tutaj za 250 ;)
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
Ayes S13
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Oj coś wątpie, że będzie dostępny w Polsce.. Chociaż może.. Mam salon Nissana na osiedlu 8)
Czekam na jazdę próbną hehe :D
ŁDZ DRIFT TEAM- Gdyby Bóg popierał przedni napęd... Ludzie chodzili by na rękach..
Awatar użytkownika
zell
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Jasne, że cena japońska, osobiście wydaje mi się, że około 250-300k zł będzie trzeba wydac, jednak patrząc na konkurencję to i tak sporo taniej od 911 Turbo, którego ma byc rywalem.
IMO to jako, że kiera ma byc również po lewej stronie to nie widzę powodu by w PL salonie jakiś nie zagościł, choc jako, że w niewielu salonach jest 350Z to w jeszcze mniejszej ich ilości zjawi się GT-R.
Awatar użytkownika
Rey
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

O gustach się nie dyskutuje, ale ja w tym GTR widzę skrzydła przyszłości, stare skaje były klockowate, nie wiem jak będziemy patrzeć na nie za 5lat, ale widzą kierunek w którym zmierza motoryzacja wydaję mi sie że za parę lat nad tym GTRem będą spuszczać się wszyscy, po prostu musi dojrzeć ta bryła. Nie można stać cały czas w tym samym miejscu, pozatym nie sprzedali by samochodu który wyglądałby jak R34, bo przeciez każdy wolałby sobie kupić R34 :roll:

Powtórze się... stare skaje były klockowate i gdyby nie fakt że jeździły jak jeździły to wielu z nas nie widziałaby w tym aucie nic więcej poza klockiem... Podobnie będzie z tym autem, jak będzię jeździł tak zajebiście jak się zapowiada, to legenda odżyje. Takie jest moje zdanie :)
Awatar użytkownika
Michael
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Mi też się podoba, no może poza dziwnym przodem, ale ogólnie jest ok, musimy się przyzwyczajać tak będą wyglądać niedługo wszystkie samochody i każdy będzie płakać za swoją nyską, że sprzedał :mrgreen: Ogólnie "jestem na tak"

pozdro 8)
Awatar użytkownika
kamil
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Jak dla mnie to dziwoląg że pokarm sam się zwraca ale kwestaia gustu. I w tej kasie to już można wybierać i wolałbym cokolwiek innego :roll:
200 SXy są zajefajne... nom czy ktoś śmie zaprzeczyć?? <killer>
Awatar użytkownika
drv
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Jak już kilka osób wcześniej powiedział to poprzednie wersje Skyline'a każdemu się podobają ze względu na parametry i dlatego że Japsy nimi latają.

Ja gdybym na niego miał to chętnie bym kupił chociażby ze względu na jak on będzie jeździł.

Trzeba zwrócić uwage że poprzednie wersje niczym szczególnym się nie wyróżniały.
200SX RS13 CA18DET T25 + 2 cale przelot
Wywalony ABS
Wywalony środek:)
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

A moim skromnym zdaniem to jak tak mają wyglądać auta w przyszłości to dzięki ale ja wysiadam...
Skoro stare są jak "klocki" to ten wygląda jak kupa :mrgreen:
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Vergil

Autko wygląd ma nieco "kosmiczny" (bynajmniej nie w pozytywnym tego słowa znaczeniu). Dużym plusem jest bardzo duża moc na wyjściu, ale jeśli chodzi o wygląd...Zdecydowanie wole Skyline'a R34, albo 200sx'a S13 :) Ale, to kwestia gustu, jednym się spodoba, innym nie.

P.S. - Tak jak ktoś już tu napisał, zaniedługo wszystkie auta będą tak wyglądac.... :shock:
cloom

hmmmm nowy skyline. Mi sie wydaje ze troszeczke przesadzone jest to wszystko. Wyglad taki sobie. Sylwetka nowego nissana nie jest tak jak inne ponadczasowe.
Awatar użytkownika
HANYS
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Moim zdaniem jedyna godna kontynuacja legendy Skyline powinna zostać stworzona przez rodaka i wygladać tak :mrgreen: :
Załączniki
Może już to widzieliście ale... jest piękny :)
Może już to widzieliście ale... jest piękny :)
Nie jedź szybciej, niż twój Anioł Stróż potrafi latać!
Nie przechwalaj Nismo swego bo możesz trafić na lepszego ;)
Ayes S13
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

No prosze.. Polak potrafi.. ale widac ze ten projekt jest jak to nowe Camaro czy nowy Dodge Charger, taki nowy z nawiązaniem do tradycji (widac w nim R34).. Co nie zmienia faktu ze ladnie wyglada 8)
ŁDZ DRIFT TEAM- Gdyby Bóg popierał przedni napęd... Ludzie chodzili by na rękach..
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

No i da się nowocześnie i z jajem... :mrgreen:
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Saint
Coś już wiem
Coś już wiem

Wiecie jak byla odbierana swego czasu 13, dopiero pozniej bylo wielkie zainteresowanie tym autkiem.....nowy sky.....przod wiadomo .....ta nowoczesnosc, ale tyl extra.
Dzisiaj puszczam kupon lotto....a w wakacje latam nowym nismo
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”