----KALENDARZ TURBOKILLERS 2012----
Moderator: Moderator
w maju był trip więc fota z tripa, w lipcu tył toruń więc fota z torunia, w październiku był grzybów więc fota z grzybowa - obowiązkowo 
Przedszkole Montessori FaSolLa
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
Protest Wyborczy
Mateusz Pucharski
Mój wóz to moja twierdza, w tej twierdzy jem i pierdzę...
- Artur1020
- Postojebca

- Kontakt:
zdjecie nr. 43 dobrze by psaowalo np na pierwszej stronie cos jak tutaj http://www.google.pl/imgres?q=kalendarz ... x=45&ty=57 tylko w duzym formacie jako taka "zapowiedz" kalendarza
Niesz sztuka zabić muche przednia szyba tylko boczną =)))
prace nad kalendarzem myślę, że w tym tygodniu ruszą.Obiecuje, że wezmę każdą propozycje pod uwagę;) Ok. 11.11.11 zrobimy ankiete i wybierzemy foty.
- Artur1020
- Postojebca

- Kontakt:
ha i juz jest nowy przesąd na tamat 11.11.11. ANKIETA!
Ostatnio zmieniony sob 05 lis, 2011 18:06 przez Artur1020, łącznie zmieniany 1 raz.
Niesz sztuka zabić muche przednia szyba tylko boczną =)))
jako, że dziś jeszcze napływają propozycje do Kalendarza Ankietę organizujemy jutro 12.11.2011.
[center]UWAGA[/center]
Dziś ostatni dzień nadsyłania propozycji.
EDIT:
Ankieta będzie aktywna być może jeszcze dziś lub jutro rano. Mam nadzieje że Tigra ogarnie temat poszło PW. pozdrawiam
[center]UWAGA[/center]
Dziś ostatni dzień nadsyłania propozycji.
EDIT:
Ankieta będzie aktywna być może jeszcze dziś lub jutro rano. Mam nadzieje że Tigra ogarnie temat poszło PW. pozdrawiam
Ostatnio zmieniony sob 12 lis, 2011 18:20 przez dawidbud1, łącznie zmieniany 1 raz.
Poszło PW do Tigry i Scooter'a czekamy póki co na efekty:)
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
robi się... 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
[center]Ankieta trwa do 06.12.11 do 24:00
Głosuj sobie na 24 zdjęcia.[/center]
Głosuj sobie na 24 zdjęcia.[/center]
Ostatnio zmieniony pn 14 lis, 2011 10:19 przez TiGRA, łącznie zmieniany 1 raz.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
- kamilp1908
- -#Klubowicz

- Kontakt:
Będzie ale dopiero na koniec, w sumie tak jest najuczciwiej, bo nikt nie wie kto prowadzi.
Turbo zaczyna pompować, a tylne koła wariować 
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
zdawało Ci się...