kurde robacek...ty masz racje..
chcielismy w nim 250-300. planowalismy remont silnika bez kucia.
tylko ze nie wiemy jaki jest stopien uszkodzenia tego silnika. w poniedzialek mielismy jechac do serwisu i sie dowiedziec u specjalistow.
problem jest taki, ze silnik nam wogole nie ciagnie przy wyzszych obrotach. objawy wszystkie wskazuja na sonde i pompe, wiec fajnie by bylo, gdyby to bylo tylko to (walbro lezy w szafie i jest gotowa do zalozenia).
ale, jezeli w serwisie kolesie powiedza mi, ze niestety straconych koni juz nie odzyskamy bo to jest cos powazniejszego, to jestesmy w ciemnej dupie...
bo... bo...
pozostaje tylko opcja z rb, ktora (nie ukrywam) mardzo mi podoba!:]
masz calkowita racje.
przekonam chlopaka, ze to bez sensu jest, bo sie napalil jak mlody na te 2 sx. z reszta nie tylko on:P
mysle, ze po prostu jestesmy w goracej wodzie kapani. dupowoz sprzedajemy na dniach i zostanie nam tylko silvia - kiedy pojawia sie wizja smigania totalnie sprawnym nissanem (ktorego jednym slowem mozna opisac jako "smooth") TERAZ ZARAZ, to oczywiscie myslimy tylko o tym..
dzieki wszystkim za pomoc.
jutro pewnie napisze czy kupilismy czy nie, bo decyzja nie tylko moja.
2 s13 w cenie jednej! niby fajnie a jednak problem...
Moderator: Moderator
- robacek
- Stały gość

- Kontakt:
pamietaj ze rb to jednak sporo dodatkowych kosztow i awarii niby znosi wieksze moce ale jest tez awaryjny.. poza tym remont porzadny to wymiana wiekszosci elementow wiec nawet powazniejsze uszkodzenie nie ma roznicy chyba. wymieniaj co sie da i smigaj!:)
Powodzenia!
ps. 250-300 w zupełności wystarcza:)
Powodzenia!
ps. 250-300 w zupełności wystarcza:)