Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
- michal01000
- Proszę nie bić nowego

Przepraszam czy tu biją?
Witam wszystkich 
Bić nie biją, ale karają za nieprzestrzeganie regulaminu
Przypominam każdemu nowemu, żeby dobrze się z nim zapoznał .
Witamy
Przypominam każdemu nowemu, żeby dobrze się z nim zapoznał .
Witamy

Jeszcze Cię Wskrzeszę !!!
- Cerano
- Proszę nie bić nowego

Witam wszystkich. Mam na imię Maciek
Forum TK przeglądam już od jakiegoś czasu, S13 kupiłem niedawno a zarejestrowałem się dzisiaj. Przyznam się że "mało" jeszcze wiem o tym samochodzie ale mam nadzieje że na stałe zagoszcze ze swoim egzemplarzem na polskich drogach... przynajmniej taki jest plan
Forum TK przeglądam już od jakiegoś czasu, S13 kupiłem niedawno a zarejestrowałem się dzisiaj. Przyznam się że "mało" jeszcze wiem o tym samochodzie ale mam nadzieje że na stałe zagoszcze ze swoim egzemplarzem na polskich drogach... przynajmniej taki jest plan
- Pieronek
- Coś już wiem

- Kontakt:
Witam wszystkich, od dwóch miesięcy jestem posiadaczem mojej wymarzonej S13-stki.
Jestem z Bielska i mam nadzieje ze jest jeszcze jakiś 200sx w tym mieście bo jak narazie albo się dobrze ukrywają albo ja nie mam szczęścia żadnego spotkać
Jestem z Bielska i mam nadzieje ze jest jeszcze jakiś 200sx w tym mieście bo jak narazie albo się dobrze ukrywają albo ja nie mam szczęścia żadnego spotkać
Witamy witamy
N/A-LPG KILLER 
Japan Auto
Japan Auto
witam wszystkich klubowiczów mam na imie paweł jestem z leska posiadam od roku s14 niedawno zrobiłem lift na s14a i sobie latam. O forum dowiedziałem się od kumpla (SORY ALE NIE UMIE SIĘ JESZCZE PORUSZAĆ PO FORUM) ps.jak się zapoznam z tematem to moge dużo pomóc jestem mechanikiem i prowadze swój warsztat pozdrawiam Pono
Ostatnio zmieniony ndz 06 wrz, 2009 20:32 przez ponos14a, łącznie zmieniany 1 raz.
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
Witamy
Pono ogłoszenia to w dziale giełda i dlatego właśnie edytowałem Twojego posta...
Poczytaj regulamin i życzymy przyjemnego korzystania z forum
Pono ogłoszenia to w dziale giełda i dlatego właśnie edytowałem Twojego posta...
Poczytaj regulamin i życzymy przyjemnego korzystania z forum
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Witam wszystkich
Mam na imię Paweł. Zarejestrowany jestem już od jakiegoś czasu. Nissana własnego jeszcze nie posiadam ale mam nadzieje ze niedługo będzie... poluje na 200sx s14(lub a).
Pozdrawiam!
Mam na imię Paweł. Zarejestrowany jestem już od jakiegoś czasu. Nissana własnego jeszcze nie posiadam ale mam nadzieje ze niedługo będzie... poluje na 200sx s14(lub a).
Pozdrawiam!
Ostatnio zmieniony śr 09 wrz, 2009 14:53 przez Stas1989, łącznie zmieniany 1 raz.
Witam wszystkich. Mam na imię Michał i jestem z Krakowa. Trafiłem tu przypadkiem, z miłości do JDMu. Na razie z konieczności pomykam swoim firmowym Partnerem
, ale właśnie jestem na kupnie jakiegoś driftowozu
Miał być Skyline R34, ale kryzys mnie dopadł i muszę troszkę zejść z ceny.
Na razie faza szukania czegoś godnego, co będzie ładnie tyłeczkiem zamiatać. Pozdrawiam wszystkich na forum.
- borimichal
- -#Moderator

Hi Mike and Stas 
witamy i powodzenia
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl