Dwa tygodnie temu stałem się posiadaczem 200sx z 89 roku w automacie
Fajne autko tylko że tydzień temu mi padło mianowicie dmuchnoł uszczelkę pod głowicą i przy turbinie
Moderator: Moderator

Ładny, ale przedni bumper to ma jakiś nie tego...ige pisze:Witam posiadaczy nysekod 2tygodni jestem szczesliwym wlascicielem 200sx s13 ktorego na dobra sprawe szukalem ok roku a wlasciwie jeszcze wczesniej bo s13 podoba mi sie od dobrych paru lat jednak wczesniej nie bardzo mialem mozliwosci zeby zakupic ten samochod
Szukajac dla siebie s13 w b.dobrym stanie bylem juz praktycznie zalamany bo wiadomo jak ciezko kupic to auto i nagle calkiem przypadkowo okazalo sie ze znajomy niemiec fan marki ma do sprzedania s13
na drugi dzien po otrzymaniu tej informacji bylem juz w niemczech i spisywalem umowe
Autkiem wrocilem na kolach do polski ahhh co to byla za podroz
Autko jest w idealnym stanie z pelna ksiazka serwisowa,sterta rachunkow,nawet paragonami z stacji przegladow wszystkiemi orginalnymi kluczykami itp z swiezo wymienionymi klocakami ,aku,wydechem itp.Full wyposarzenie lacznie z dzialajaca klima
przebieg 100tys orginalny slowem cud miod malinka
aha autko nie posiada grama rdzy przeszlo generalny remont blacharki w niemczech lacznie z nowym lakierem jak w orginale,oczywiscie nigdy nie bylo bite...naprawde profesjonalna robota.
Obecnie jestem na etapie rejestracji w karaju ehh ta biurokracja...
Obrazek
pozdrawiam
no faktprzemekD pisze:No tak, przepraszam za nietakt, ale przyznasz scooter, że nie jest to ta mordka, którą tak lubimy![]()
Do ige:
Ktoś po prostu przerobił zderzak przedliftowy na poliftowy, ot co