PZDR dla Wszystkich i SORY jeśli kogoś uraziłem wulgaryzmami w moim ostatnim poście.
Adam
części do Sky'a...wiadomo skąd
Moderator: Moderator
-
SkylineProject
- Proszę nie bić nowego

-
SkylineProject
- Proszę nie bić nowego

-
SkylineProject
- Proszę nie bić nowego

do Maretzky i Joda:
szukam akurat do swojego auta, tak więc wkleiłem foty jako ciekawostke co można na japońskim "ebay'u" znaleźć. Jest w czym wybierać!
PZDR
P.S. moje pierwsze zakupy to będzie zawieszenie (Tein albo HKS), układ wydechowy (najprwdopodobniej Nismo albo HKS) i filtr powietrza Apexi.
potem koła...i dopiero cała reszta. Ze zderzakami nie jest tak źle jak myślałem...
szukam akurat do swojego auta, tak więc wkleiłem foty jako ciekawostke co można na japońskim "ebay'u" znaleźć. Jest w czym wybierać!
PZDR
P.S. moje pierwsze zakupy to będzie zawieszenie (Tein albo HKS), układ wydechowy (najprwdopodobniej Nismo albo HKS) i filtr powietrza Apexi.
potem koła...i dopiero cała reszta. Ze zderzakami nie jest tak źle jak myślałem...
Ostatnio zmieniony wt 27 maja, 2008 13:42 przez SkylineProject, łącznie zmieniany 1 raz.
...gdyby Pan Bóg wolał napęd na przód...chodzilibyśmy na rękach!
nie ten dzial...
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
-
SkylineProject
- Proszę nie bić nowego

Fuck! a który w takim razie?! części to chyba techniczne no nie?! Jeśli coś nie tak to niech pan moderator przeniesie gdzie trzeba...PZDR
-
SkylineProject
- Proszę nie bić nowego

Zmieniłem przed chwilą ostatniego posta (do Maretzky i Joda)...co by przepisów na forum obowiązujących przypadkiem nie naruszać.
PZDR
PZDR
jak cos popychasz, to glownie gielda, jak chcesz poswiecic czesciami to raczej dzial projekty...
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.