PRZERÓBKA SKYLINE

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Airbog
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Kolejne byle co. Bedziesz robil ten swap? Policz ile to twoim zdaniem wyjdzie, pomnoz przez dwa (bo zawsze cos wylezie, o to i przez 3), a wtedy sprawdz, czy stan konta w banku jest odpowiedni.
Jestem zlosliwy, bo wiem, ile kosztuja przerobki Nissan'ow i jak wszystkiego zawsze trzeba.
tweety08
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

CHODZI MI NOPRZYKLAD O KLOCKI CZY JEST PROBLEM Z KUPNEM,
Awatar użytkownika
Silicone
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Airbog pisze:Kolejne byle co. Bedziesz robil ten swap? Policz ile to twoim zdaniem wyjdzie, pomnoz przez dwa (bo zawsze cos wylezie, o to i przez 3), a wtedy sprawdz, czy stan konta w banku jest odpowiedni.
Jestem zlosliwy, bo wiem, ile kosztuja przerobki Nissan'ow i jak wszystkiego zawsze trzeba.
dobrze mowi! dac mu vodki :absolute: :absolute:

tweety08 masz juz jakis samochod czy sky ma byc pierwszy??
jesli stac cie na GTR'a to bedzie cie stac na klocki nawet jak trzeba je ciagnac z japonii.
widze ze kolega WARIAT~200sx przestudiowal artykul z GT :)

RB26 naped na cztery lapki. w s13 tez chcesz miec 4x4??? jak nie to trzeba go laczyc ze skrzynia od rb25. a z cenami to grubo przesadziles(czyt. zanizyles) to nie jest takie proste jak sie wydaje.

scooter a kto powiedzial ze lekki tyl w drifcie jest dobrym rozwiazaniem?

tak powaznie to dajcie spokoj....
Montaż i Strojenie DET 3, EMU, VEMS, itp...
Kraków
Awatar użytkownika
sgt_raffie
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Nieczesto tu zagladam a tu taki kwiatek :lol:
czy to aby na pewno nie jest prowokacja??
Zanim ktos sie zdenerwuje:

1. Nie pisz wielkimi literami, ciezko sie to czyta i uznawane jest za krzyk.
2. Zastanow sie czego dokladnie chcesz. s13 i sky to dwa inne samochody!!. Zanim zaczniesz zadawac pytania poczytaj troche na sieci, to wszytsko o co pytasz juz bylo milion razy na mnostwie forow.
3. Policz budzet, podlicz koszt przekaldki / swapa, pomnoz razy 2, i zastanow sie czy dasz rady.
4. Pamietaj ze przy swapie bedziesz musial jeszcze KUPE kase wladowac w zawias, hamulce itd.
5. Sorry ale pytanie o klocki jest smieszne, wszystko mozna dostac, mozna ciagnac z japoni, z UK, z kad tylko chcesz. W intercarsie albo norauto raczej nie dostaniesz jesli o to pytasz.

Powodzenia
tweety08
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

nie interesowałem sie skajem w cześniej bo budrzet mi na to nie pozwalał,choć zawsze mi sie bardzo podobał, jak pytałem sie na temat klocków to tylko z tego powodu czy można ja u nas dostać a nie ile kosztują,a jeśli chodzi o s 13 zeby do nieg wbic silnik od skaja to z tego powodu zeby zrobic cos innego i tu juz nie chodzi o budrzet jak napisałes bo juz mnie stac na taka zabawe wiec zalogowałem sie po to aby sie czegoś blizej dowiedziec :P
SkylineProject
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

he
...gdyby Pan Bóg wolał napęd na przód...chodzilibyśmy na rękach!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”