PIerwszy wygląda jak opel tigra...
o tym hatchbacku nie bede nic mowil
s16 juz jakos wygląda,ale nie ma tego czegoś....
2007 Nissan S16(fotka)
Moderator: Moderator
rozumiem ze Twoja tzn ze sam przerobiles te fotki ??nissans13 pisze:Trochę odkopałem temat.. z ostatnich nowin s16 ma wyglądać podobno tak: :Silvia s16
Wg mnie tak mogłaby wyglądać co najwyżej nowa Micra![]()
Szkoda że potencjalni nabywcy nie mieli i nie mają wpływu na wygląd nowej Silvii..![]()
A tu moja wizja na s16:
widac ze sa identyczne roznia sie tylko lampami, poza tym te fotki nie maja innch róznic bo ktos w progrmie tylko zmienil lampki
RoFAG pisze:rozumiem ze Twoja tzn ze sam przerobiles te fotki ??nissans13 pisze:Trochę odkopałem temat.. z ostatnich nowin s16 ma wyglądać podobno tak: :Silvia s16
Szkoda że potencjalni nabywcy nie mieli i nie mają wpływu na wygląd nowej Silvii..![]()
A tu moja wizja na s16:
widac ze sa identyczne roznia sie tylko lampami, poza tym te fotki nie maja innch róznic bo ktos w progrmie tylko zmienil lampki
Tak, ja przerabiałem fotke. Różnic jest o wiele więcej niż tylko lampy przednie:
-nadkola (zwłaszcza tył),
-szyby boczne/dach,
-zderzak,
-maska,
-nawet lusterka,
Nie chodziło mi o to, aby zmienić radykalnie jego wygląd albo tuningować, tylko zmienić jego bryłe odwołując się do poprzednich modeli.
Bez urazy, ale gry typu "znajdź wszystkie różnice" nie są chyba twoją mocną stroną
Zobacz jeszcze raz (trzeba powiekszyć bo słabo widać teraz);)
- WARIAT~200sx
- Coś już wiem

- Kontakt:
I tak seryjna s16'tka jest ładniejsza, a nie jakiś VT... 
Jeszcze powinieneś go przedłużyć i przerobić na karawan
Jeszcze powinieneś go przedłużyć i przerobić na karawan
A może by jeździć s13 na co dzień..?!
evo-lexus a nie nissan...
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
nissans13 pisze:RoFAG pisze:rozumiem ze Twoja tzn ze sam przerobiles te fotki ??nissans13 pisze:Trochę odkopałem temat.. z ostatnich nowin s16 ma wyglądać podobno tak: :Silvia s16
A tu moja wizja na s16:
powinienes sobie raczej znales jakies formu graficzne , a jak podrosniesz to moze zapiszesz sie do ASP ... ale tam nie tylko myszka sie rusza
Tak, ja przerabiałem fotke. Różnic jest o wiele więcej niż tylko lampy przednie:
-nadkola (zwłaszcza tył),
-szyby boczne/dach,
-zderzak,
-maska,
-nawet lusterka,
Nie chodziło mi o to, aby zmienić radykalnie jego wygląd albo tuningować, tylko zmienić jego bryłe odwołując się do poprzednich modeli.
Bez urazy, ale gry typu "znajdź wszystkie różnice" nie są chyba twoją mocną stroną
Zobacz jeszcze raz (trzeba powiekszyć bo słabo widać teraz);)[/qu
-
snajper3
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Ogulnie.... moim zdaniem nissan jako wielka firma chyba stracil ludzi ktorzy kiedys projektowali piekne sportowe bryki z rodzin nx,sx,zx no i piekne skyline. biorac na przyklad nowy 350z ktory mial zastapic jak ze wspanialego 300zx i co... alez owszem jest ladny ale zaprojektowany przez pana z indii w usa a silnik z francuskiego renault ,no dajcie spokoj...Ja dalej bede jezdzil swoim Z32 tak dlugo az to bedzie mozliwe...
nissan 300zx