kolor to bordowy metalik chyba czy coś takiego
Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
najpierw muszę go troche usprawnić żeby kumplom gały powychodziły ze skrzynią to może w pużniejszym czasie ale dzięki za dobre chęci.Teraz zbieram kase żeby się wybrać do DUDI-ego na sprawdzian kompa turbiny i co tam się jeszcze da. 
-
Kruchy
Patrzajcie nowi czlonkowie jakie serce ma nasz Prezes - od razu chce pomagac i od razu chce Was bokiem stawiac....jarkowy pisze:Witamy
1,8T automat? Ciężko sie tym jeździ? (to może chcesz manual mam skrzynie w garażu) bo do driftu to troche słabo
...i to nie prawda, ze na obozie dach przeciekal....
-
Kruchy
Patrzajcie nowi czlonkowie jakie serce ma nasz Prezes - od razu chce pomagac i od razu chce Was bokiem stawiac....jarkowy pisze:Witamy
1,8T automat? Ciężko sie tym jeździ? (to może chcesz manual mam skrzynie w garażu) bo do driftu to troche słabo
...i to nie prawda, ze na obozie dach przeciekal....
Witam Wszystkich ktorych nie powitalem!
najszybszy...piechota:)
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
o co biega z tym dachem?
U mnie nie przecieka .......
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
panowie pruje do DUDI-ego na przegląd mojej 200-tki jak wruce to napisze gdzieś do czego ten mój nissanek się nadaje.
-
Goranowa
Prezesie, nie przejmuj sieKruchy pisze:Mis Mis Mis:))))jarkowy pisze:o co biega z tym dachem?
Goran zawsze mnie cwiczy, ze jak mowi do mnie: "Chcesz kupie Ci futro?"To nie moge odpowiadac: "Chce"
tylko mam mowic: "Prawdziwe?"
Ale ja naprawde chce
Witam ponownie 
-
Kruchy
tradycyjnie i nieustajaco pod przykrywka grzecznosci wykorzystuje ten topic do powiekszenia liczby postow
witajcie!
witajcie!
Witam , witam!
W tym dziale posta jeszcze nie zgarnąłem ...
W tym dziale posta jeszcze nie zgarnąłem ...
-
Anonymous
Czy jest tam ktoś kto mi może pomóc? Nabyłem nissana 200SX i mam z nim problemy bo kopci niemiłosiernie. Prosze o pomoc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! tel o każdej porze dnia i nocy 507300552 lub e-mail her.tom@wp.pl