Powinno być w żarcie, ale niech chwilę powisi.
Na tak wspaniałe pomysły wpadają tylko wyjątkowi ludzie.
Link z forum SR
LINK
Mega pomysł na podniesienie mocy
Moderator: Moderator
Hahaha niezłe
A jak kolesia zaczeli pojeżdżać 
- borimichal
- -#Moderator

Hehe,ale bardzo ladnie to namalowal xD
to sie perpetum mobile by nazywalo.
nie dosc ze by chodzilo, to moc by wzrastala stale, az do nieskonczonosci.
fajne...
nie dosc ze by chodzilo, to moc by wzrastala stale, az do nieskonczonosci.
fajne...
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Kto pierwszy przetestuje system DEI w swojej nysce
??
Później koleś pisze, że ktoś musi to wystroić.
Pewnie dlatego, że się boi nieskończenie wielkiej mocy, która pognie mu korby
No i pomysł jest bardzo dobry, tylko trzeba jakoś zamienić spaliny na powietrze.
Tak to jest że nie puszczone bąki unoszą się do głowy i z stąd się biorą posrane pomysły.
Pewnie dlatego, że się boi nieskończenie wielkiej mocy, która pognie mu korby
No i pomysł jest bardzo dobry, tylko trzeba jakoś zamienić spaliny na powietrze.
Tak to jest że nie puszczone bąki unoszą się do głowy i z stąd się biorą posrane pomysły.
EMWU is dead
Więc idąc dalej logicznym tokiem myślenia twórcy projektu DEI Proponuję wsadzić do rury kwiatka. Wszyscy przecież wiemy, że rośliny zmieniając CO2 i tlen 
Normalnie to moze być fantastyczny pomysł.Supri pisze:Więc idąc dalej logicznym tokiem myślenia twórcy projektu DEI Proponuję wsadzić do rury kwiatka. Wszyscy przecież wiemy, że rośliny zmieniając CO2 i tlen
Powinieneś się zalogować na tamtym forum i podsunąć ten pomysł autorowi wątku, myślę, że reszta ludzi też miałaby z tego niezły ubaw.
EMWU is dead
Ale ja żartowalem
Nie jestem aż taki glupi 
edit Karrlos: No kurde zczaiłem że to żart, ale pomysł dla właściciela pomysłu moze okazać się przełomowy i wskazuje na posrany wymiar pomysłu podstawowego.
edit Karrlos: No kurde zczaiłem że to żart, ale pomysł dla właściciela pomysłu moze okazać się przełomowy i wskazuje na posrany wymiar pomysłu podstawowego.
Ostatnio zmieniony czw 15 lis, 2007 19:05 przez Supri, łącznie zmieniany 1 raz.
FLOWER POWER

Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Smiejcie sie smiejcie, ale koles zapoczatkował moje szybkie rozmyslania w teamcie "jak zmieic spaliny na tlen" i jest PRAWIE taka mozliwosc- wpiac wydech do zbiornika z woda i podgrzewac wode az zacznie wrzec i otrzymamy tlen i wodór + resztki gazow wydechowych, NOx i po kilkudziesieciu kilometrach zamiast wody bedziemy mieli BEŁT w zbiorniku "mocy".
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
he he to nie lepiej ciagnac za soba szklarnie z mala dzunglaSmiejcie sie smiejcie, ale koles zapoczatkował moje szybkie rozmyslania
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #005/06 Nie jestem alkoholikiem jestem koneserem bo pić nie muszę, piję bo lubię ...[/scroll]