Witam
Tyle się nasłuchałam o forum że postanowiłam zobaczyć. Zobaczywszy postanowiłam zostać.
Pozdrawiam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Nissanów z Trójmiasta. A zwłaszcza Nazu i Damiana.
Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
-
Mayesty
witam serdecznie. Mam na imie Grzegorz , jestem z Gdańska i obecnie mam przyjemnoś jezdzic Fiatem Coupe 16v turbo.
Postanowilem sie zarejestrowac na waszym forum aby dzielic sie z wami doświadczeniami i przyjemnoscia korzystania z auta wyposazonego w "suszarke"
pozdrawiam wszystkich
Postanowilem sie zarejestrowac na waszym forum aby dzielic sie z wami doświadczeniami i przyjemnoscia korzystania z auta wyposazonego w "suszarke"
pozdrawiam wszystkich
- WARIAT~200sx
- Coś już wiem

- Kontakt:
Witam szczęśliwych posiadaczy s13-stek oraz wszystkich NiSSaNów. pzdr
A może by jeździć s13 na co dzień..?!
Witam wszystkich jako nowy posiadacz S14 SR20DET 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
lbalec
Witam serdecznie
Nazywam sie Lukasz
Obecnie jestem posiadaczem Essiego mk IV cabrio w takowym stanie:
Jednak juz wkrotce mam nadzieje dolaczyc do zacnego grona posiadaczy 200sx'ow. Wkrotce czyli gdzies na wiosne dopiero.
Pozdrawiam
Nazywam sie Lukasz
Obecnie jestem posiadaczem Essiego mk IV cabrio w takowym stanie:
Jednak juz wkrotce mam nadzieje dolaczyc do zacnego grona posiadaczy 200sx'ow. Wkrotce czyli gdzies na wiosne dopiero.
Pozdrawiam
- shadowH
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
witam
jakis czas juz podpatruje to forum i poszerzam swoja wiedze o s13 wkoncu postanowilem sie przedstawic. jestem posiadaczem hondy civic w 5genie ale w najblizszym czasie chce zmienic ją na s13 lub s14 bo odkad pamietam chcialem jezdzic nissanem z turbo i latac bokami
pozdrawiam i zycze pomyslnych boków
jakis czas juz podpatruje to forum i poszerzam swoja wiedze o s13 wkoncu postanowilem sie przedstawic. jestem posiadaczem hondy civic w 5genie ale w najblizszym czasie chce zmienic ją na s13 lub s14 bo odkad pamietam chcialem jezdzic nissanem z turbo i latac bokami
pozdrawiam i zycze pomyslnych boków
Witam wszystkich serdecznie
jestem tutaj nowy chociaz od jakiegos czasu śledze forum
pogłebiam wiedze na temat Nissanów i ogolnie motoryzacji ,która jest moja pasją
Niestety jeszcze nie jestem szczesliwym włascicielem nysy
jeszcze !! gdyż wyszukuje dobrych ofert kupna mam nadzieje ze juz niebawem będzie mi dane wkroczyc w Wasze zacne szeregi jako pełnoprawny właściciel 200sx s13
ps.Prosze mi wybaczy drętwe powitanie
na przyszłośc bedzie lepiej 
ps.Prosze mi wybaczy drętwe powitanie
WITAM WSZYSTKICH 
forum odwiedzam od około 2 lat, ostatnio postanowiłem się znowu zarejestrować (poprzednie konto zostało usunięte...najprawdopodobniej z braku udzielania się--> teraz mam nadzieję to zmienić
)
mój pierwszy nissan zbliża sie dużymi krokami
pozdr.
forum odwiedzam od około 2 lat, ostatnio postanowiłem się znowu zarejestrować (poprzednie konto zostało usunięte...najprawdopodobniej z braku udzielania się--> teraz mam nadzieję to zmienić
mój pierwszy nissan zbliża sie dużymi krokami
pozdr.
podpis
Witam wszystkich serdecznie.Jestem nowym "czlonkiem":) waszego przezacnego klubu.NIestety aktualnie nie posiadam sprawnego sx'a poniewaz za bardzo przekonywalem kolegow do kupna tego samochodu az skonczylem w rowie uprzednio zaliczajac drzewo
ale niedlugo wszystko wroci do normy.pozdrawiam wszystkich!
- borimichal
- -#Moderator

Witam wszystkich.
Juz od dluzszego czasu przegladalem forum,zbieralem informacje oraz doksztalcalem sie,az wkoncu miesiac temu nabylem wlasnego 200SX`a(lekko rysnietego z lewej strony,ale oprocz tego w stanie prawie idealnym)
Co prawda tak srednio mnie stac na utrzymywanie go,ale juz sie z nim nie rozstane:)
Pochodze z Skoczowa(Sląsk).
Pozdrawiam wszytskich uzytkownikow.
Juz od dluzszego czasu przegladalem forum,zbieralem informacje oraz doksztalcalem sie,az wkoncu miesiac temu nabylem wlasnego 200SX`a(lekko rysnietego z lewej strony,ale oprocz tego w stanie prawie idealnym)
Co prawda tak srednio mnie stac na utrzymywanie go,ale juz sie z nim nie rozstane:)
Pochodze z Skoczowa(Sląsk).
Pozdrawiam wszytskich uzytkownikow.
Witam Wszystkich.
Mimo ze jeszcze niestety nie jestem szczesliwym posiadaczem s13 (w ciagu najblizszych 2 max 3 tyg bede chcial nabyc takie autko) to postanowilem sie zarejstrowac bo moim zdaniem jest to najobszerniejsze forum nt. s13 na ktorym warto byc.
Pozdrawiam
Mimo ze jeszcze niestety nie jestem szczesliwym posiadaczem s13 (w ciagu najblizszych 2 max 3 tyg bede chcial nabyc takie autko) to postanowilem sie zarejstrowac bo moim zdaniem jest to najobszerniejsze forum nt. s13 na ktorym warto byc.
Pozdrawiam
Oo\_____/oO VS Oo\_____/oO