Szukam Kogos w zachodniopomorskim remontowal CA18DET

Moderator: Moderator

Krecieoko
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Wiem ze zaraz sie przyczepicie ze nie poszukałem tylko odrazu pytam ale nie mam nie stesty za dużo czasu na kompie w pracy a w domu neo padło szukałem tu u siebie warsztatu mam gościa który miał taka bryke i ja remontował wiec chyba wie co jest ale czekam 4 miechy a oni nawet nie zaglądali tam wiec zapytam was może ktoś sie zlituje i podpowie mi gdzie mi zrobią remont tego silnika w zachodniopomorskim tylko nie szukam kowala co stanie nad rozebranym silnikiem z papierosem i będzie sie głowił co i jak poskładać bo taki remont to ja mogę sobie sam zrobić BARDZO PROSZĘ O POMOC NAWET W SERWISIE NISSANA GOŚCIU MI POWIEDZIAŁ ZE NIE WIDZIAŁ TAKIE SILNIKA NA OCZY!!! JAK KTOŚ COŚ WIE ALBO NAJLEPIEJ ODDAWAŁ 200sx GDZIEŚ TU DO NAPRAWY NIECH NAPISZE GDZIE I JAKIE TO KOSZTA DZIĘKUJE Z GÓRY JAK MI GO TYLKO POSKŁADAJĄ MOJE ŻYCIE NABIERZE SENSU!!!!
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

w szczecinie Autoars na krakowskiej kolo uniwersytetu, telefon 601509307

Cena zalezna od stopnia rozlozenia/zdupczenia silnika i tego czy masz wlasne czesci czy nie... zadzwon i sie zapytaj.

http://autoars.tu.pl/ (nie wiem czy telefony na www sa u nich aktualne bo sie przeprowadzali z 4 tyg temu)

pozdr
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
Krecieoko
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Dziękuje bardzo teraz tylko dzwonić i sie umawiać a jak mi zrobią i będzie śmigać to już pozostanie tylko radość !!!
Krecieoko
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

no i sie okazało że chłopaki nie robią taki samochodów już i lipa jak by ktoś coś wiedział to niech da cyne kto jeszcze robił takie auta
Awatar użytkownika
ODINN
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

bez jaj ? :P

to chyba po przejsciach z moim sobie odpuscili :P
Kolektory dolotowe & wydechowe, wydechy, przepustnice, intercoolery, chlodnice, szyny paliwowe, aluminiowe zbiorniki paliwa.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”