konwersja s14a-dylemat-prosze o rade

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
krisso
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

No widziałem,dziekuje za linki wszystkim bo przyszło jeszcze pare na priv :) Ale powiem wam że nadal się waham... czekam jeszcze na info z innego źródła bo tu było dosyć drogo jeśli mam być szczery :) ale za kase na głupie lampy można kurna zawieche kupić,nie wiem,FMIC czy nawet troche dołożyć i turbo zmienic... może to naprawde jest rozsądniejsze wyjście...
Poza tym,niech mi ktoś powie...czy jak zmienie przód..włoże w niego kupe kasy...to nie warto byłoby go jakoś doubezpieczyć bo przecież w razie czego (tfu tfu) no to nie cofne kasy wywalonej na głupie lampy...
Joe Satriani-Strange Beautiful Music...
Awatar użytkownika
Pacek
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Mialem s14, teraz mam s14a.
Tamten byl po przejsciach, ten jest idealny, zeby nie powiedziec dziewica.
Tamten jezdzil jak poje%$#@, ten to pelna seria.

Podsumuje temat krotko.
Jezeli zalezy Ci na jezdzie to nie rob konwersji, to jest taki sam samochod, ma tylko inny przod :) Wyglad to kwestia gustu, s14a wyglada rewelacyjnie na pierwszy rzut oka ale na dluzsza mete sie nudzi. s14 z kolei na poczatku wyglada jak almera lub camry coupe lecz z czasem zyskuje na urodzie :)
Jezeli zalezy Ci na lansie - rob konwersje przodu, wrazenia beda niezapomniane, praktycznie kazdy Cie na ulicy zauwazy.

Ja majac doswiadczenia w posiadaniu obu aut kupilbym s14 w super stanie i podrasowal s14 za roznice w cenie pomiedzy s14 a s14a.

Zycze dobrej decyzji :)
self-destruction might be the answer
Awatar użytkownika
krisso
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

To była bardzo konstruktywna i pomocna odpowiedź.
Awatar użytkownika
jano86
Stały gość
Stały gość

Jestem tego samego zdania. Przód od S14a owszem jest mega agresywny ale jeśli dodać parę smaczków do S14, ładnie go polakierować(masz dobry na to już plan) dorzucić ładne alu IMO czarne z polerowanym rantem do twojej opcji pasują, obniżyć go i już mamy moim zdaniem piękne autko które z pozostałych funduszy może stać się równie szybkie !! Zostan przy S14, poza tym będziesz bardziej oryginalny bo mniej takich ładnie zrobionych jest w PL!

Obrazek
albo to miszczunio
Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek

myślę że to Cię przekonało :)
Awatar użytkownika
krisso
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

No wiec dezycja jest taka: czekam na odpowiedz z ostatniego źródła w sprawie kompletu lamp-jeśli się uda to będzie konwersja bo w sumie reszta częsci już jest - jeśli to źródło się nie sprawdzi- zostaje s14,te czesci które już kupiłem pójdą do żyda,oryginalny zderzak do przeróbki jakiejś żeby nabrał wyrazu a reszta tak jak był plan czyli srebrno-czarny itd.
A z innej beczki,czy ma ktoś u siebie w s14 szyberdach?albo jakies foty jak to wyglada od środka bo z zewnątrz to wiadomo..aha no i czy to było seryjnie montowane gdzieś,elektryczny,reczny...?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”