FMIC
Moderator: Moderator
szukam IC który będzie idealnie pasował w wlot powietrza w zderzaku po lifcie musi sie zmieścić razem z chłodnicą klimy i silnika
Doładowanie jest jak narkotyk za pierwszym razem najlepsze później wydaje sie tylko słabsze i słabsze ...więc musisz ładować więcej!
co myślicie o tym czy da sie to pod pasować do ca18det http://www.allegro.pl/item190186286_tun ... 3_s14.html
Doładowanie jest jak narkotyk za pierwszym razem najlepsze później wydaje sie tylko słabsze i słabsze ...więc musisz ładować więcej!
- janeks13 200sx
- Coś już wiem

- Kontakt:
z opisu że tylko do SR20 a nie do CA18bazabaza pisze:co myślicie o tym czy da sie to pod pasować do ca18det http://www.allegro.pl/item190186286_tun ... 3_s14.html
-
Turbokj
Ma tez do ca18det kupiłem to za 400 zł poza allegro wporzadku gościu to robi
paczka bedzie za dzien lub dwa to powiem co i jak .
-
Turbokj
No i <font class="red">nie znam ortografii brzydkiego słowa określającego męskie przyrodzenie</font> ... Ja dostałem chyba do sr bo do ca napewno nie pasuje . Pan szanowny mi napisał ze
Szczerze odradzam
do s13 też pasuje jak bedzie wieksza turbina i IC
To zaznaczone to sms od tego pana . potem dam zdjeciaEwentualnie jak założe sportowy kolektor i turbina bedzie na górze to pod T25 tez bedzie ok.
Szczerze odradzam
- somsiad511
- Stały gość

- Kontakt:
widze ze to ten sam ziom co mi sprzedal rure a nie DP ale dlaniego jest to Dp gosc niewie co sie zczym je
tel 511094691
napisałem do gościa czy ma do ca18det i odpisał że nie posiada ale ma co sr20det który można łatwo przerobić
-
rodriguez
zgodzil sie na zwrot czy rurki na sprzedaz ?Turbokj pisze:No i <font class="red">nie znam ortografii brzydkiego słowa określającego męskie przyrodzenie</font> ... Ja dostałem chyba do sr bo do ca napewno nie pasuje . Pan szanowny mi napisał zedo s13 też pasuje jak bedzie wieksza turbina i IC
To zaznaczone to sms od tego pana . potem dam zdjeciaEwentualnie jak założe sportowy kolektor i turbina bedzie na górze to pod T25 tez bedzie ok.
Szczerze odradzam
-
Turbokj
Nie pytałem bo mam go w dupie ciesze sie ze to 430 zł a nie 5000 . Rury moge opylic za 400 zł
Czyli tyle ile dałem bo nie były montowane czyli są nowe
Czyli tyle ile dałem bo nie były montowane czyli są nowe
skoro koledzy tak sie skarżą na tego faceta to ja bym sobie odpuscil, szkoda nerwow.bazabaza pisze:napisałem do gościa czy ma do ca18det i odpisał że nie posiada ale ma co sr20det który można łatwo przerobić
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
Jest: 200sx s13 CA18DET
Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454