FMIC

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
bazabaza
Stały gość
Stały gość

szukam IC który będzie idealnie pasował w wlot powietrza w zderzaku po lifcie musi sie zmieścić razem z chłodnicą klimy i silnika
Doładowanie jest jak narkotyk za pierwszym razem najlepsze później wydaje sie tylko słabsze i słabsze ...więc musisz ładować więcej!
Awatar użytkownika
bazabaza
Stały gość
Stały gość

co myślicie o tym czy da sie to pod pasować do ca18det http://www.allegro.pl/item190186286_tun ... 3_s14.html
Doładowanie jest jak narkotyk za pierwszym razem najlepsze później wydaje sie tylko słabsze i słabsze ...więc musisz ładować więcej!
Awatar użytkownika
janeks13 200sx
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

bazabaza pisze:co myślicie o tym czy da sie to pod pasować do ca18det http://www.allegro.pl/item190186286_tun ... 3_s14.html
z opisu że tylko do SR20 a nie do CA18
Awatar użytkownika
bazabaza
Stały gość
Stały gość

ale może małe przeróbki i by było ok
Turbokj

Ma tez do ca18det kupiłem to za 400 zł poza allegro wporzadku gościu to robi :D paczka bedzie za dzien lub dwa to powiem co i jak .
Awatar użytkownika
bazabaza
Stały gość
Stały gość

no i jak z tym orurowaniem pasuje bez problemów?
Turbokj

No i <font class="red">nie znam ortografii brzydkiego słowa określającego męskie przyrodzenie</font> ... Ja dostałem chyba do sr bo do ca napewno nie pasuje . Pan szanowny mi napisał ze
do s13 też pasuje jak bedzie wieksza turbina i IC
:lol:
Ewentualnie jak założe sportowy kolektor i turbina bedzie na górze to pod T25 tez bedzie ok.
To zaznaczone to sms od tego pana . potem dam zdjecia

Szczerze odradzam :evil:
Awatar użytkownika
somsiad511
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

widze ze to ten sam ziom co mi sprzedal rure a nie DP ale dlaniego jest to Dp gosc niewie co sie zczym je
tel 511094691
Awatar użytkownika
bazabaza
Stały gość
Stały gość

napisałem do gościa czy ma do ca18det i odpisał że nie posiada ale ma co sr20det który można łatwo przerobić
rodriguez

Turbokj pisze:No i <font class="red">nie znam ortografii brzydkiego słowa określającego męskie przyrodzenie</font> ... Ja dostałem chyba do sr bo do ca napewno nie pasuje . Pan szanowny mi napisał ze
do s13 też pasuje jak bedzie wieksza turbina i IC
:lol:
Ewentualnie jak założe sportowy kolektor i turbina bedzie na górze to pod T25 tez bedzie ok.
To zaznaczone to sms od tego pana . potem dam zdjecia

Szczerze odradzam :evil:
zgodzil sie na zwrot czy rurki na sprzedaz ?
Turbokj

Nie pytałem bo mam go w dupie ciesze sie ze to 430 zł a nie 5000 . Rury moge opylic za 400 zł
Czyli tyle ile dałem bo nie były montowane czyli są nowe
Awatar użytkownika
EnDrIu
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

bazabaza pisze:napisałem do gościa czy ma do ca18det i odpisał że nie posiada ale ma co sr20det który można łatwo przerobić
skoro koledzy tak sie skarżą na tego faceta to ja bym sobie odpuscil, szkoda nerwow.
Było: 200sx s13 SR20DET
Jest: 200sx s13 CA18DET

Sprzedam s13
topics20/s-s13-18t-z-gt28rs-vt31839.htm#288454
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”