ASO Warszawa

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
rysm
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

a ja wbrew obiegowej opini polece ASO T&T Zaborowski Puławska 276

jest tam osoba ktora sie zna na 200sx i sama takowgo posiada calkiem niezle dlubnietego:) pozdrawiam

[ Dodano: Sob Gru 23, 06 23:33 ]
Jak już MUSISZ jechać do ASO to Odyssey Nissan na Jagiellońskiej. Za to Lesiaka należy unikać jak zarazy. Tyle z moich osobistych doświaczeń.

co do pana Lesiaka to sie zgodze:) zaraz wymieni pol silnika bo cos glosno chodzi SR, wlasne doswiadczenie ale mial racje co do jakosci oleju jak jest dobry olej to SR chodzi cichutko.
Awatar użytkownika
brt
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

rysm pisze:a ja wbrew obiegowej opini polece ASO T&T Zaborowski Puławska 276

jest tam osoba ktora sie zna na 200sx i sama takowgo posiada calkiem niezle dlubnietego:) pozdrawiam

Ze co? :D :D :D
Oni nie maja ZIELONEGO pojecia o nissanach s14 i silnikach sr20det! ZIELONEGO !

Z s13 moze lepiej, ale.... niewiele lepiej :D :D :D
TomaRacing
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno

S14a drift spec
Simon

Czy ta OSOBA. która się tam zna i ma nieźle dłubniętego, to koleś, który próbował odpalić moją Nysę na właczonej diodzie sygnalizującej odcięcie paliwa i krzycząc: "czemu ja go, kur..., nie moge odpalić!!' ?? Po mojej sugestii wyłączenia zabezpieczenia zostałem grzecznie poproszony o poczekanie w "poczekalni".. A potem na problem z jakim przyjechałem, czyli z odpalaniem na zimno stwierdził, że to problem z czujnikiem położenia wałka rozrządu, mimo, że furmanka zasuwa jak wściekła jak już odpali? I stwierdził, że trzeba zamówić taki czujnik za 2500PLN! :twisted: To była moja krótka wizyta w tym ASO, ale obfitowała w wiele atrakcji :lol: Tak - zdecydowanie NIE polecam 8)
Awatar użytkownika
rysm
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

brt pisze:
rysm pisze:a ja wbrew obiegowej opini polece ASO T&T Zaborowski Puławska 276

Ze co? :D :D :D
Oni nie maja ZIELONEGO pojecia o nissanach s14 i silnikach sr20det! ZIELONEGO !

Z s13 moze lepiej, ale.... niewiele lepiej :D :D :D

wybacz brt ale dzieki bogu nigdzie indziej nie serwisuje autka nie jest one poddane moda i nie dalem rady do ciebie dojechac z wielu wzgledow, i jakos jest w stanie idealnym wg wskazan producenta nic mu nie dolega ale z mila checia umowie sie z toba na konkretny dzien zebys mogl wytknac jakas niedorobke jezeli takowa powstalw w co watpie taksamo piotrka 200 tka jest serwisowana przez aso od nowosci niewiem przez ktore ale nadal jest w stanie idealnym wiesz ja znam takie autka ktore tam trafialy ktore jak bys zobaczyl to z gory bys niedotknol niema jak aitka po potopie co nie pozdrawiam,

jakos z T&T nie mialem zadnych problemow obsluga 5+ i auto jezdzi jak trzeba ............... chyba ze moze jestem tam na jakis specjalnych wzgledach i moje autko jest robione inaczej niz wszystkie inne;)
Awatar użytkownika
roball
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy

na początku przygody z s13 do podjechałem do ASO Adamus w krakowie - na przegląd przed kupnem, to mnie spytali "To nissan robił takie?" LOL

jedyne co to sprawdzili mi świecę na pierwszym cylindrze i amortyzatory,
ale żeby któryś wiedział z której strony jest turbo...

może ty Adamus masz coś wspólnego z tą firmą ? :alien:

mimo wszystko to bym wolał żeby kupowany nissan był serwisowany w ASO niż u Mietka w stodole..

ale nie licz na to że trafisz leszcza przy sprzedaży,
który ci auto kupi jak zobaczy pieczątki

przygotuj się na kogoś kto czyta to forum i znajdzie ci w furze praktycznie wszystko co nie bangla :D
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”