import z UK.

Moderator: Moderator

wojtus

No to rzeczywiście możesz miec taniej. Szwagier mieszka w Edynburgu i za puga 407 2.0 placi
duzo wiecej plus oplata za parkowanie na miesice itp. to sie troszke kasy uzbiera.

Ps. na te wakacje byłem (pracowałem) w okolicach livingstone, tam jest kolo co ma zajebiście
duzo pól kapusty :mrgreen: niejaki Logan...
Silvia
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

A jeżeli już sie sprowadzi auto z UK to przekładka kierownicy z prawej na lewą stronę ile kosztuje??
Obrazek
Bakem0n0

gtra ? a z 10 kafli.

silvie ? pewnie mniej. ale jak ci zalezy na wygladzie to latwiej i taniej zamienic chyba przod.

s13 ? - sie nie opyla...
Silvia
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Hmmm .... może głupie pytanie ale "10 kafli" to ile to?? :? :? :?
Tak konkretniej to nie chodzi od razu o GTR'a... ale np GT ale GTS ?? czy to wszystko po tej samej cenie??

(Jeśli chodzi o sprowadzenie auta z zagranicy (Unia Europejska):
http://www.zadajpytanie.pl/pytanie/408 )
Obrazek
Awatar użytkownika
Maretzky
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

10 kafli to 10 000 zl :) Tyle za Skaja GTS-T , za GTR pewnie wiecej bo trzeba z turbinami zamieszac. Silvia czy Sx wyjdzie taniej bo czesci latwiej dostepne.
Obrazek
Awatar użytkownika
Tanabe
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Mozna tez poszukac tutaj (UK) samochodu z kierka po lewej stronie bo sa duzo tansze a to dlatego ze trzeba placic za nie wyzsze ubezpieczenie wtedy zostaje tylko doliczyc samolot do UK , transport pojazdu do PL i koszty rejestracji !
neon

a ile przekladka kosztuje w s14a wogole ile trzeba liczyc za wszystko
Awatar użytkownika
Maretzky
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Tanabe pisze:Mozna tez poszukac tutaj (UK) samochodu z kierka po lewej stronie bo sa duzo tansze
Ale chyba skyline'a nie znajdziesz z kierą po lewej stronie w UK.

Przekladka w s14a pewnie tez z 10 000 bo to tyle samo roboty. No moze czesci latwiej dostepne typu maglownica , gródz, wiec moze z 9 500 :)
Obrazek
NOWYk

aż tyle kosztuje przekładka do Nissana 200sx s14?? Kurde to troszke kaski idzie na to. Jak tak zlookałem to furke fajną kupi się za 2.300 funtów do tego przekładka jak mówicie 10000zł i laweta 2000zł = około 26000 zł. Hmm chyba za tyle to sięw polsce kupi s14 jak się dobrze poszuka co sądzicie??
wolak240sx
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

no raczej...
Mimo że poszukiwanie dobrego egzemplarza też nie jest łatwe...
Cała s13 ka na części Z rozbiórki
Pytać
Awatar użytkownika
wisnia
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Witam
Jezeli chcecie tanio zarejestrowac sky w anglii poszukajcie anglika z firma ktory wezmie auto na firme nie wiem dokladnie jak to dziala ale ja tak wlasnie bede robil (skyline od szefa i ubezpieczenie zostaje na firme 400-500 funtow)

[ Dodano: Sro 25 Cze, 2008 00:51 ]
a zapomnialem dodac ze gosc ma kilka aut ubezpieczonych wiec dlatego taka cena jest ale jak ktos ma taka sama sytuacje moze popytac
Awatar użytkownika
Booster
Coś już wiem
Coś już wiem

wisnia pisze:Witam
Jezeli chcecie tanio zarejestrowac sky w anglii poszukajcie anglika z firma ktory wezmie auto na firme nie wiem dokladnie jak to dziala ale ja tak wlasnie bede robil (skyline od szefa i ubezpieczenie zostaje na firme 400-500 funtow)

[ Dodano: Sro 25 Cze, 2008 00:51 ]
a zapomnialem dodac ze gosc ma kilka aut ubezpieczonych wiec dlatego taka cena jest ale jak ktos ma taka sama sytuacje moze popytac
Co ty piszesz?
Nikt nie jest taki glupi zeby wziac auto na siebie tylko po to by zrobic komus uprzejmosc.
poza tym auta w uk ubezpiecza sie na kierowce a nie na samochod.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”