300zx ile i jakie?

Moderator: Moderator

Kruchy

ja pamietam ten watek z przywidzeniem s15 :P
a tak BTW, to ja ostatnio - jakos tydzien temu namierzylem 300ZX kolor "cos ciemnego", szary, grafitowy, granatowy czy cus. Autko z zewnatrz pieknie utrzymane i zadbane na ladnych felach. Stalo na tylach Placu Narutowicza - nieopodal ulicy Kaliskiej.
Tam stoi tez regularnie 100NX czerwien, ale nie wiem jaki silnik - standardowo wyglada z zewnatrz

poprawiam sam siebie - ta 300zx to kolor niebieski ciemnawy, na szprychowanych felach. Dzis znoff widzialem - ladnie wyglada. Chyba sie nia przejade :D :wink:
Ostatnio zmieniony śr 24 mar, 2004 00:09 przez Kruchy, łącznie zmieniany 1 raz.
GREEN APPLE
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

A mnie cieszy fakt że coraz wiecej 300zx jest w rękach miłośników a nie killerów i przechodzą gruntowną renowację.Kiedyś to pewnie połowa stała zepsuta w garażu.Teraz wracają na szosę za sprawą entuzjastów.3mać tak dalej.Z każdą marką.
Awatar użytkownika
Pajak2444
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

PS a czy ktos zna losy kiedys opisywanego 300ZX TT z urzedu celnego?? Sprzedawali go chyba na allegro !!
Sprzedam SHORT SHIFTERY ,, downpipy , frontpipy 3", zegary SWOOSH i SAGA 52mm i 60mm
Awatar użytkownika
mammoth
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

sam chcialem go kupic... pamietam ze jego cena coraz bardziej spadala potem ktos go nabyl i po drobych retuszach (wyczyszczenie wnetrzam wstawienie brakujace szybki, nowe hamulce i cos tam jeszcze) ktos probowal go sprzedaz za okolo 20tys zl

z nim byl chyba jakis problem z rejestracja bo papierow do niego nie bylo byla tylko faktura z UC...

po tem sluch o nim zaginal...
www.srtw.pl
www.mammutmotul.pl oleje, smary, kolektory, wydechy, IC z orurowaniem aluminium kwasowka, chrominikiel 669 51 76 75
Kamo

No raczej tych 300zx to aż tak mało to nie ma :) Obecnie na otomoto jest 300zx 91r. za ok 19tyś.zł. Może kiedyś zakupię takowego jednak raczej już nie w polsce :wink:
Awatar użytkownika
mammoth
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Kamo pisze:No raczej tych 300zx to aż tak mało to nie ma :) Obecnie na otomoto jest 300zx 91r. za ok 19tyś.zł. Może kiedyś zakupię takowego jednak raczej już nie w polsce :wink:
obecnie sa wystawione dwa jeden Z32 300zx NA czerwony i Z32 300zx TT automat zolty

ten czerwony czasem smiga w moich okolicach sprawia wrazenie zdrowego ale dosc dlugo nie moze sie sprzedac bo nie ma amatorow na tego typu autka...

po wroclawiu smigaja jeszcze 3 inne 300zx z32 ale stan ich oceniam na sredni... wymagaja doinwestowania...
www.srtw.pl
www.mammutmotul.pl oleje, smary, kolektory, wydechy, IC z orurowaniem aluminium kwasowka, chrominikiel 669 51 76 75
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”