Potzrebna pomoc klubowicza z Łodzi

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Muro
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Witam, potrzebuję prosic o pomoc klubowicza z Łodzi, nic wielkiego, trzeba by obejrzec jedną rzecz. Mogę na kogoś liczyć?
powrót do korzeni ?
velurian

Pomógłbym ale nie sądze abym mógł ocenić stan techniczny czy blacharski zbyt dokładnie bo wprawdzie mam sx'a ale jeszcze pełnej jego mocy to nie poczułem bo dopiero dochodze do ładu z nim...a gdzie i co ?
Awatar użytkownika
gre13
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

napisz gdzie i co? bedzie łatwij ocenic czy moge pomóc
pzdr
I will always keep U in my heart daddy!!
chcesz wkład kłowy albo na synchro do japończyka? odezwij sie na PW :)
Awatar użytkownika
Muro
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

trzeba podjechać do kolesia ocenić stan turbiny i wogóle czy on ja ma, podobno jest do regeneracji, ale chciałbym wiedzieć czy ma tylko luzy na wałku czy np. tez połamane wirniki albo niedajboze popękane muszle.
Wylicytowałem ta turbine na allegro i z kolesiem ciezko mi sie dogadać, miały byc tylko luzy na walku a jak jest w rzeczywistosci to on sam nie potrafi sie juz okreslić, pozatym w jego zakonczonych aukcjach ta turbina została juz sprzedana komus innemu stąd moje obawy.
Pozatym wydaje mi sie ze to jest koles który miał kiedys inny nick na alegro i chyba zmienił konto, do konca nie jestem pewien.
Wiecie coś na temat kolesia z Łodzi który handluje czesciami do s13 na allegro ?
powrót do korzeni ?
Awatar użytkownika
Binio_
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy
Kontakt:

Ja zapewne wiem o kogo Ci chodzi. Zapewne wylicytowales T28 do regeneracji... ??

Owszem , kiedys mial inny nick na allegro , kiedys sie z nim kontaktowalem i ostatnio rowniez w sprawie pomy paliwa... Mial miec 3 i wszystkie sprawne , jak sie okazalo w realu 2 byly padaka , jedna jest ok. Koles ma 2 auta na czesci cale , czesc porozkladana , ale niebardzo wie co jest od czego , wiec jesli chodzi o stan uszkodzen turbiny to niewykluczone iz ma cos jeszcze wiecej. Chyba iz byla to "oponia" jakiegos mechanika. Kontakt jest owszem bardzo utrudniony. Jesli chcesz to moge looknac moim niefachowym okiem na uszkodzenia ( widzialem tylko moj zmasakrowany wirnik :mrgreen: )

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Muro
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

no własnie tez go kojarze wczesniej numer gg ma ten sam bo miałem go wpisanego w kontaktach, ale to było na samym poczatku roku, a ten nick co ma na allegro jest jakos z kwietnia. Jak ktoś zmienia nick na allegro to raczej daje do myślenia, kontakt to ja mam normalny z nim ale koles rzeczywiście jest mało kumaty w temacie i mam wrazenie ze kręci ;), nie chce mu tu robić antyreklamy ani go oczerniuać to tylko moje osobiste odczucia i jeszcze o niczym nie swiadczą.
powrót do korzeni ?
Awatar użytkownika
Binio_
Postojebca Nałogowy
Postojebca Nałogowy
Kontakt:

ja tez nic nie mowilem ze cos zle..

jak bedziesz chcial np dokladne foto , to daj znac
cziko

ten ziom jest na naszym forum

http://forum.turbokillers.com/tematy12/4906.htm

kiedys wylicytowałem u niego ca18det za 1zł i odmówił wysyłki za pobraniem :lol:
velurian

Panowie ja go sprawdze bo już sie z nim umówiłem na kupno paru żeczy, i napisze co sie jak ma:) pozatym będe z braciakiem mechaniorem odbierać sprzęt więc coś oboje będziemy wiedzieli, zresztą sam mu podałem namiar na naszą strone więc sie czuje sie odpowiedzialny:)
Awatar użytkownika
pq
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

jestem back in Łódź jeśli temat postu aktualny to daj znać
pozdrowienia
PQ
velurian

Ja dzisiaj mialem do niego jechac ale ponownie przyczepki na czesci nie zkrecilem, moze jutro jak cos to dam zznac[/code]
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Jak ktoś u niego będzie to niech dla mnie obejrzy silniki, które tam ma.
EMWU is dead
Awatar użytkownika
Muro
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

Mojej turbiny juz u niego nie ma, wysłał ja za pobraniem, wbrew wcześniejszych ustaleń,nawet nie powiadomił mnie o tym, poprostu przyszła paczka, ciekawe dlaczego :twisted: i teraz sobie lezy na poczcie....niech sobie lezy, ja nic za pobraniem nie zamawiałem.

czyzby kolega przeczytał ten post i chciał być sprytniejszy ?

daglas napisał w innym temacie ::

niekupujcie turbiny od elkuro czyli BARTA bylem to ogladac okazalo sie kupa guwna i cene zucil 850 zl a i jeszce mi powiedzial zebym sie cieszyl bo jakby mi to wyslal przez allegro to bym kasy nie odzyskal jego turbinka ma luzy we wszystkie strony jakie tylko chcesz a i on sie tlumaczy zawsze bo no nie jest mechanikiem i on niewiedzial ze ma luzy
powrót do korzeni ?
Awatar użytkownika
daglas
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego
Kontakt:

Muro mysle ze nie odebrales tej turbinki od tego goscia bo naprawde to jest kicha co innego pisze a na miejscu wszystko jest na odwrot ja sie sam przekonalem jadoc do niego 160km w strone czesci trzyma w polach obgrodzonych drutem kolczastym czesci sa wszedzie jedna pod krzaczkiem to pod drzewkiem to przy gruzach budynku powiem jedno ceny ma zachwycajace tylko wiekszosc to zlom PANOWIE ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zobaczcie sobie numer gg albo fona sa takie same zmienia cwaniak co troche konta na allegro bo nikt niechce od niego kupowac: :)
http://www.allegro.pl/item129102792_nis ... r_ecu.html

http://www.allegro.pl/item131992290_prz ... x_s13.html
z tego co sie orietuje to posiada 3 konta na allegro

przy okazji pozdro dla kolegi chandlaza (whatadonut ,200sxnice ,240sxturbo):D :D :D :D :D
Ostatnio zmieniony śr 25 paź, 2006 13:49 przez daglas, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Muro
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

na szczescie wyczułem pismo nosem i nie kupiłem tego sztynksu.
Dobrze ze o tym piszesz, wiemy na co uwazać :wink:
powrót do korzeni ?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”