Zmiany w grupach i moderatorach

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Rafi
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

A kto wpłacił jako pierwszy ?
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

Rafi pisze:A kto wpłacił jako pierwszy ?
Hehe - Ja :D robiąc przelew za domenę :twisted:

Ale Twój przelew był pierwszy zewnętrzny ;) Więc masz 1sze miejsce na liście :absolute:
EMWU is dead
Awatar użytkownika
brt
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

jarkowy pisze:

Wynika z tego ze brt oglądał ten temat 18 RAZY ostatnio 6.09.2006
Moj laptop w firmie automatycznie loguje sie na forum. Kazdy kto sobie oglada forum Turbokillers jest zalogowany jako Ja. Z tego co zauwazylem jedynie cziko loguje sie na swoje konto. Ja forum nie czytam od deski do deski bo nie mam na to czasu. Wiesz co robie i w zwiazku z tym ile mam wolnego czasu na forum. Czytam pobierznie tylko ogolne i techniczne tematy. A do tego tematy podwieszone maja inne ikonki swiadczace o tym ze dany temat jest nieprzeczytany, dlatego pewnie nie zauwazylem. No chyba ze chcesz mi udowodnic ze chcialem przyoszczedzic 15 pln co jest oczywiscie smiechu warte. [/quote]

Pytanie. Czy to byl taki wielki problem powiadomic MODERATOROW o tym ze jest taka akcja na forum. Chyba mogles miec podstawy aby sadzic ze nie mam pojecia o tej akcji skoro nie wplacilem na konto.
Ja mam to juz gdzies bo uwazam ze osobsicie daje bardzo duzo temu forum. Wnosze kupie wiedzy. Testuje niektore mody i wynalazki na swoim prywatnym samochodzie. Dziele sie wiedza z klubowiczami oraz pomagam w niektorych bardziej zagatkowych tematach.
Moderowalem forum w sposob ograniczony bo tak jak juz pisalem nie mam czasu na to aby przegladac forum od deski do deski.

Od jakiegos czasu bylem zmeczony tym forum. Powodow jest kilka. 1. Panujacy burdel i debilne pytania. 2. Masa gosci ktorzy pisza posty po hebrajsku albo jeszcze w jakims innym nie zrozumialym mi jezyku. 3 Oraz ogolny poziom forum. ( ile mozna czytac o wkladaniu turbo od diesla, wyjmowaniu go wogole albo o szarpaniu )

Jak sie jeszcze okazalo ze niby Ci kumple z ktorymi jestem od dawna w klubie i pomagam im jak tylko moge, nie moga w normalny sposob zalatwic sprawy o platnosci za forum tylko odrazu wypierdalaja z klubowiczow na zbity pysk to mam tego dosc.

Szkoda mi po prostu na to juz czasu.
TomaRacing
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno

S14a drift spec
Awatar użytkownika
jarkowy
Założyciel Klubu
Założyciel Klubu
Kontakt:

Pytanie. Czy to byl taki wielki problem powiadomic MODERATOROW o tym ze jest taka akcja na forum.
Nie nie był, tak samo jak nie był problem spojzeć w ten temat i wpłacic kase...
JA sugerowałem sie tym ze temat przeczytałeś i nie interesuje Cie to dłużej. Temat wisiał naprawde długo i ostrzegałem kilkukrotnie....

Nie rozumem o co afera dopłacisz 15zł i jest jak było - tyczy sie to każdego.

Jesli chodzi o wkład na forum to jedno a kasa to drugie - toma przycisneło i karol wyłozył pieniądze OSOBIŚCIE (w ostatniej chwili), dołozyłem sie ja i pare innych osób które wkładaja wiedze, bo gdyby nie ta kasa nie mieli byśmy pod jakim adresem pisać....i cała nasza wiedza była by g. warta.

Wyszła lipa trudno ale księzniczkami na grochu nie jesteście a robicie halo jakbym wam palce poobcinał i w klawiature udeżaźć juz nie mozecie.

Keepsake poprosiłeś o moda miałeś go na następny dzien wiec wiesz ze sie z Toba licze, pokazałem "żółto na czarnym" ze temat czytałes i to świerzo wieć mogłem pomyslec ze Cie to już nie interesuje?

Czemu to ja jestem winny i ja sie musze tłumaczyć? No jakiś żart! JAkims dziwnym trafem ten temat założyłem i wszyscy go zaówazyli....

Macie pretensje ze na forum sa sami pianobijcy, albo kłutliwcy....a sami co robicie????

TAki problem był wysłac do mnie PW zamiast bić piane? Ja miałem wysłać do Was a Wy do mnie nie mogliście? JA miałem wysłac PW 60 a Wam nie chciało sie jednego?
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...

SKYRACING

OO\____/OO

602227141

Turbokiller

automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
Awatar użytkownika
Krzysiu
Stały gość
Stały gość

Obrazek

przepraszam ale nie moglem sie powstrzymac
[scroll][center]*** ORDYNUSS Team *** member # 000,5/06
Jak ja sie przewrócę, to się za swoje przewrócę
[/center][/scroll]
Obrazek
Pablo
Coś już wiem
Coś już wiem

Krzysiu pisze:Obrazek

Zgadzam się z przedmówcą :lol: 15 zł a tyle tasowania :roll:
Awatar użytkownika
brt
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Pablo pisze:
Krzysiu pisze:Obrazek

Zgadzam się z przedmówcą :lol: 15 zł a tyle tasowania :roll:
Dobra! odkryles cala prawde! Zarowno ja jak i Keepsake jestesmy totalnie splukani z kasy i nie mamy po 15 pln aby zaplacic za forum. Ciezkie czasy nastaly ale nie chcemy sie do tego przyznac, wolimy uprawiac dziwne dyskusje na forum.
TomaRacing
ul. Nadarzynska 51 Piaseczno

S14a drift spec
Keepsake

Jest nawet gorzej, mamy ale nie chcemy dac bo takie z nas <font class="red">PIP</font> zlamane.
Awatar użytkownika
Karrlos
Postojebca
Postojebca

W sumie to już chyba wszystko zostało powiedziane.
Każdy wie swoje i nic dalsza jałowa "dyskusja" nie zmieni.

Na pierwszej stronie jest nr konta do wpłat dla tych którzy przeoczyli temat.
Jak ktoś czuje się olany to niech pisze żale do Jarka.

Jak ktoś chce być Sympatykiem Klubu to poproszę info na priv (osoba "zasłużona" dla klubu lub nie chcąca być w klubie)

A na razie closet ;)
EMWU is dead
Zablokowany

Wróć do „Ogólne”