znalazlem ciekawa stronke maja klatki bezp/chipy itp. ceny tae NORMALNE
sorry stronka http://www.horsham-developments.co.uk
[ Komentarz dodany przez: ToM: Czw Wrz 07, 06 00:21 ]
Nie musisz zakladac 2 takich samych tematow. Nastepnym razem uzyj opcji EDIT i popraw swoj post...
ceny w angli
Moderator: Moderator
- sgt_raffie
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Zdecydowanie polecam. Mnostwo ludzi z SXOC.COM z nich kozysta i sa zadowoleni. Ja sam chyba bede robil u nich stage 2 do s14, Jak by ktos cos chcial od nich chetnie pomoge..
Ostatnio zmieniony czw 07 wrz, 2006 16:58 przez sgt_raffie, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adams
- Coś już wiem

- Kontakt:
pomimo ze osobiscie kontaktu nie mialem to fakt ze opinie o Horsham Dev. (Jez) sa swietne a z jego uslug skorzystalo juz bardzo wiele osob w UK (sxoc.com). Jednak nadal jest to mapowanie na odleglosc i mam wrazenie ze porzadne strojenie na hamowni moze dac lepsze rezultaty (w koncu kazdy samochod to indywiduum
) - co o tym sadzicie?
'99 S14a - maszyna do: jarania sprzęgła, plucia ogniem, palenia gumy... jeździć niby też się da :]
- sgt_raffie
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Tylko ze jak jestes UK to piszesz na forum i umawiasz sie z Jez-em na konkretna date i masz wszystko wystrojone pod siebie..wiec to nie jest tak do konca soft z pudelka..oczywiscie bedac w PL to nie wchodzi w rachube..w ciagu 2 miechow mam nadzieje do nich jechac i wtedy napisze cos konkretnego
-
Bakem0n0
Hem ??
a co jest @normalnego@ w tych cenach ??
stage 2 w s13 za 120F ?? za sam chip/wystrojenie chipa ?
stage 3 za 180F ??? znowu za samo strojenie ?
jarkowy nie robil tego taniej przypadkiem... ? i miales mozliwosc wyboru map ? czego nie widze tam u nich...
ceny normalne, ale moze w anglii...
a co jest @normalnego@ w tych cenach ??
stage 2 w s13 za 120F ?? za sam chip/wystrojenie chipa ?
stage 3 za 180F ??? znowu za samo strojenie ?
jarkowy nie robil tego taniej przypadkiem... ? i miales mozliwosc wyboru map ? czego nie widze tam u nich...
ceny normalne, ale moze w anglii...