koniec prosb do czika

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

witam
koniec juz z prosbami do czika
niech to bedzie przestroga dla innych jak nie mozna ufac klubowiczom a dokladnie jednemu-CZIKOWI
zostalem zrobiony w <font class="red">PIP</font> przez czika
nie moge sie doprosic swoich czesci juz od ponad miesiaca za ktore zaplacilem z gory (alternator z lozem, loze do wspomagania, czujnk cisnienia doladowania, power transistor, komp z wiazka) jak juz sie skontaktowalem z czikiem (a bylo to prawie ze cudem) to caly czas bylem zbywany - slyszalem albo ze juz wysyla albo ze juz wyslal - a tu czesci nie ma.
dopuki nie dostane czesci to uwazam ze
CZIKO JEST PRZEKRECIAZEM I OSZUSTEM

daje mu czas do poniedzialku 14.08.06, jezeli czesci nie dojda do jarkowego to we wtorek ide na policje (nie chce mi sie dymac do Łap, a jezeli to nie pomoze to zrobi sie cos innego :twisted: - ja tego tak nie zostawie)
nie bede sie juz kontaktowal z czikiem, a jak on chce to tylko w tym temacie niech wszyscy wiedza jak wyglada sprawa. Nie bede wysluchiwal obietnic bez pokrycia
ps.
prosze o nie usuwanie, ani przenoszenie tego posta, bo trzeba walczyc z nieuczciwoscia na forum
cziko

po 1 odpisuje ci na pw za kazdym razem jak wchodze na forum a na telfon ci nie odpowiem bo niedział chyba ze chcesz posłuchac szumu jak odbiore to ok dzwon rano

po 2 nie mam wizki z s14 moge ci podarowac 3 sztuki i 3 sztuki ecu z s14a to co zawiozłem za 1 razem do jarka to była wiazka z s14 tyle ze 97 rok i dlatego okazało sie ze w tym s14 wszstko juz jest jak w s14a poza wygladem zewnetrznym auta!!!nie wytrzepie ci chłopie z <font class="red">nie znam ortografii brzydkiego słowa określającego męskie przyrodzenie</font> teraz wiazki z s14 niema i kropka :!: przewaliłem nawet magazyny drógiego dilera czesci do s14 i terz ma z s14 ale tych z ostatnich lat i sa takie jak w 14a :!: firma tomson potrafiła dla terego zrobic swap na wiazkach z s14a a jarkowy nie potrafi??nie wierze :alien:

co do łazy i alternatorów spokojna głowa zanim dojdzie do uruchomienia zapewniam cie ze dotra do jarka a dopuki nie masz instalacji zrobionej to co sie goraczkujesz o pompe wspomagania ona w instalacji nic nie wspomoze
Awatar użytkownika
Barni
Stały gość
Stały gość

jak napisalem termin do poniedzialku wszystkich czesci( poza wiazka i kompem,na niego poczekam,ale nie bede czekal w nieskonczonosc :evil: )bo moze uda sie podlaczyc na innej wiazce ale to beda tylko proby i bedzie potrzebna reszta czesci
a co do kontaktu telefonicznego kilka razy na setk sie udalo skontaktowac i nic nie szumialo,jak szumialo zreszta to mogles wyslac smsa,a w pw jak pisales ze nie masz wiazki i pytalem o reszte czesci nic nie odpisywales -i to jest kontakt!
i tak juz bylem dlugo cierpliwy

[ Dodano: Wto Sie 08, 06 11:01 ]
witam
wszystkie dogadywania sie z cziko bede pisal tu,zeby nie bylo pozniej nie jasnosci

w zwiazku z tym ze najprawdopodobniej zalatwie sobie wiazke z kompem-za to w rozliczeniu moge wziasc od czika(oczywiscie nie leb w leb,bo koszty sa niewspolmierne)
przeplywke z 300zx albo r33 koniecznie z wtyczka
i czekam na reszte czesc, mam nadzieje ze do poniedzialku dojda
Awatar użytkownika
jarkowy
Założyciel Klubu
Założyciel Klubu
Kontakt:

Cziko poprostu wiązka z s14a wymaga dodatkowych nakładów finansowych lub CAŁEGO KOMPLETU a to się wiąże z dodatkowymi kosztami i chyba to jest jasne...

JA proponowałem barniemu zrobienie tego na wiązce od Ca18det z chipem i SMT i dam se ręke uciąć ze by mi sie to udało ale po co skoro są łatwiejsze sposoby...
Jak narazie to wóż barniego blokuje mi tylko podwórko bo wszystko inne poskładane jest ju z od czerwca.
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...

SKYRACING

OO\____/OO

602227141

Turbokiller

automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”