Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
-
Nurek2004
Witam. Mam Nissana 200sx 1.8T od prawie roku(tzn. mój tata, no ale on nie umie włonczyć komputera więc ja pisze) Mieszkam w Połczynie Zdroju(niedaleko Koszalina) Zachodniopomorskie. Fotki dam (tylko nie wiem gdzie je potem wklejić w jakiej zakładce) za pare dni ponieważ teraz moj tata pojechał do Warszawy(jeżeli chcecie to patrzcie jutro 21.05.2006 tak jakoś rano powinien stać gdzieś na parkingu koło lotniska Okęcie) Pozdro
Witam wszystkich po półtorarocznej niebytoności na forum. A wciąż jeżdżę tym samym 200SX
Piękna strona, gratuluję - milowy krok.
Teraz muszę nadczytać zaległości, i zorientować się co się dzieje w świecie TK.
Piękna strona, gratuluję - milowy krok.
Teraz muszę nadczytać zaległości, i zorientować się co się dzieje w świecie TK.
-
mtxlondon
[shadow=red]Witam wszystkich!!! To moj pierwszy dzien.... Pozdrowionka dla kazdego z Klubowiczow[/shadow]
P.S Stronka is wicked!!!
P.S Stronka is wicked!!!
- Nurek200SX
- Stały gość

Siema. Mam Nissana 200sx s13 1.8T. Mieszkam w Połczynie Zdroju(Zachodniopomorskie)
Czy w zachodniopomorskim ma ktos s13?? Jeszcze nikogo nie widzialem ani w s14 ani w s13 w zachodniopomorskim. pozdro
Czy w zachodniopomorskim ma ktos s13?? Jeszcze nikogo nie widzialem ani w s14 ani w s13 w zachodniopomorskim. pozdro
-
AutoElegance
Witam wszystkich bardzo serdecznie 
Mam na imie Michal, trafilem tu z polecenia Karrlos'a.
Posiadam dostep do akcesoriow tuningowych w korzystnych cenach
Mam na imie Michal, trafilem tu z polecenia Karrlos'a.
Posiadam dostep do akcesoriow tuningowych w korzystnych cenach
witam
czytam to forum od jakiegos czasu, moj nissan zaczal jezdzic wiec pora sie przywitac.
narazie zamulam po ulicach gdanska i czekam niecierpliwie na koniec dotarcia, wtedy to dam ognia.
serdeczne podziekowania dla jarkowego za solidny remont i dla maretzkiego za pomoc mu przy ostatnich szlifach.

czytam to forum od jakiegos czasu, moj nissan zaczal jezdzic wiec pora sie przywitac.
narazie zamulam po ulicach gdanska i czekam niecierpliwie na koniec dotarcia, wtedy to dam ognia.
serdeczne podziekowania dla jarkowego za solidny remont i dla maretzkiego za pomoc mu przy ostatnich szlifach.

Czesc jestem Maciek.
Wlasnie udalo mi sie wczoraj nabyc S13 przed liftem. Kolejna bedzie smigala ulicami Gdanska
Wlasnie udalo mi sie wczoraj nabyc S13 przed liftem. Kolejna bedzie smigala ulicami Gdanska
-
Laska
Witam wszystkich serdecznie... Mimo, że jeszcze nie mam żadnego wozu (ani nawet prawa jazdy
) chciałem dowiedzieć się jak najwięcej o 200SXach, bo chcę , żeby to był mój pierwszy wózek
Mam nadzieję, że po jakimś czasie na tym forum nie będę takim ciemniakiem, jak teraz 
Następny co obejzał drift in tokio .....Laska pisze:Witam wszystkich serdecznie... Mimo, że jeszcze nie mam żadnego wozu (ani nawet prawa jazdy) chciałem dowiedzieć się jak najwięcej o 200SXach, bo chcę , żeby to był mój pierwszy wózek
Mam nadzieję, że po jakimś czasie na tym forum nie będę takim ciemniakiem, jak teraz
No nic ... witamy.