zlot TK na lotnisku w lublinie
Moderator: Moderator
-
cziko
własnie planujemy wraz z Gelo z naszego forum a on jest mieszkancem lublina i zorganizował wynajecie całego lotniska na 2 dni-weekend 24-25 czerwca na lotnisku chcemy zroganizowac wyscigi na 1/4mili ,driftingowy trening bo nawiezchnia asfaltowa i zakrety sa 1 klasa a wokół tylko trawa wiec bezpiecznie bedzie!!całe lotniko i drogi wokól pasa to asfalcik wiec jazda moze byc zajebista za wynajecie lotniksa na dwa dni trzeba zapłacic 1000zł netto zatem jezeli przyjedzie 30 aut/motorów (bo takie tez sa zaproszone to wyjdzie niedrogo a im wiecej ludzi ty taniej
planujemy rozbic namioty przygrilowac itd zatem chetni niech tutaj piszą pare osób juz jest wiecej info jutro poda tutaj Gelo
Ostatnio zmieniony śr 07 cze, 2006 11:06 przez cziko, łącznie zmieniany 1 raz.
-
tery
bardzo fajny pomysl ale w tym czasie sa zawody w Pile, zarowno drift jak i 1/4...
odpadam.
pzdr
odpadam.
pzdr
-
cziko
mmmm a ja byłem pewien ze piła jest juz w ten weekend
w takim razie jutro napisze czy termin nie bedzie przesuniety o tydzien dalej 
-
Keepsake
Właśnie też się nad tym zastanowiłem, że Piła. Na którą co prawda nie jadę bo mi się nie chce, ale wiele ludzi się wykruszy. A zanim sprawdzisz o tydzień później to upewnij się że wtedy nie ma kolejnej eliminacji, bo podobno może być.cziko pisze:mmmm a ja byłem pewien ze piła jest juz w ten weekendw takim razie jutro napisze czy termin nie bedzie przesuniety o tydzien dalej
Maciek
- Maciek VMax
- Coś już wiem

Właśnie, Piła.
Też mi się cholernie nie chce tam jechać ale cóż, trzeba punkty zbierać.
Mam nadzieję że Cziko też się do Piły wybiera, czy jak już nie ma afterparty to nie ma sensu
?
Też mi się cholernie nie chce tam jechać ale cóż, trzeba punkty zbierać.
Mam nadzieję że Cziko też się do Piły wybiera, czy jak już nie ma afterparty to nie ma sensu
GO FAST.... OR GO HOME.
- Gelo
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
ja też nie zauważyłem że Piła jest 17-18 ! Dzis wiec dowiem sie czy nastepny weekend wchodzi w grę. Trwają narazie debaty jak urozmaicic pobyt dwudniowy na tym lotnisku. Pewne jest że wyznaczymy trasę do podriftowania i odcinek 400m- wiadomo po co. Prawdopodobnie bedzie tez jakas trasa do przejazdu na czas. Wieczorem oczywiscie grillowanie i rozne takie atrakcje.
Ogolnie to jescze bym widzial jakies konkurencje sprawnosciowe (autem oczywiscie), tak żeby nikt nie ciarpiał na nudę i żeby wszystko było zorganizowane a nie kazdy jezdził jak chce i gdzie chce.Propozycje mile widziane. Pozniej napisze czy nastepny weekend po Pile jest wolny.
[ Dodano: Sro Cze 07, 06 11:10 ]
juz wszystko jasne, termin 24-25 czerwiec jest wolny !!! Dzis juz bedzie przez nas zarezerwowany. O postępach organizacyjnych bedę pisał na bieżąco.
Ogolnie to jescze bym widzial jakies konkurencje sprawnosciowe (autem oczywiscie), tak żeby nikt nie ciarpiał na nudę i żeby wszystko było zorganizowane a nie kazdy jezdził jak chce i gdzie chce.Propozycje mile widziane. Pozniej napisze czy nastepny weekend po Pile jest wolny.
[ Dodano: Sro Cze 07, 06 11:10 ]
juz wszystko jasne, termin 24-25 czerwiec jest wolny !!! Dzis juz bedzie przez nas zarezerwowany. O postępach organizacyjnych bedę pisał na bieżąco.
A 24-25.06.2006 TO NIE KING OF EUROPE ?? PRZYPADKOWO
[scroll]>>>ORDYNUSS TEAM<<< member #001/06 lepiej być znanym pijakiem niż anonimowym alkoholikiem
[/scroll]
[/scroll]
-
cziko
nie no jeszcze jak i imprezy rangi europejskiej zaczniemy brac pod uwage to wtedy zostanie nam termin 24.12 
-
upiorek
ja też bym chętnie pojechał, ale nie wiem czy moje auto wróci od doktora po kuracji przywracającej życie