Skyline buying guide
Moderator: Moderator
Prutkyj mozna przelozyc bo jest na to full przykladow i tu masz racje. Chcialbym zeby skyracing przerobil GTRa. Trzeba tylko zapytac Jarka jaki koszt i czy sie podejma tego.
-
cziko
Prutkyj pisze:Powiem tak! Kto jest poważnie zainteresowany to największa moja rada: dzwonić do Jarka i pytać....
dokładnie!!!
a pisanie zeczy typu 6 tysi przekładka z czesciami to trosze chyba nieporozumienie bo z tego co mi wiadomo to za sama robote jarek chce na przywitanie piataka ale moze da sie cos utargowac!!!czesci do przekładki to jakies 4 tysie!!!
jezeli ktos chce skaja kupic to zapraszam!!pierwszego sprowadzilismy z japsów i wiecej tego robic raczej nie bedziemy bo a GB robie to szybciej i raczej taniej!!!same opłaty po sprowadzeniu z japonji cie zabiją a GB to jak by nie patrzec UE wiec mysl logicznie!! wkazdym razie przyjezdzaja minimalnie uszkodzone i jak kupie to po 10 dniach mam w domu a nie 3 miechy czekania na kontener i kombinacje alpejskie z tym jak to zrobic zeby opłaty nie przekrtoczyły 15.0000!!!koszt samego transportu 1200$ a z GB 2000zł i camil nie pisz ze opła z gb bedzie 1200zł bo karat pojazdu i recykling to juz 1000 a masz jeszcze tablice przeglad tłumaczenia ubezpieczenie akcyze!!jezeli ma byc rejestrowany z kierą po prawicy to opinja zeczoznawcy i dalsze działania rejestracyjen w odpowiednich urzedach
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
Kiere w GTR też przełoże! Kto powiedział że się nie da?!
Problem jest tylko taki ze drżżak kierowniczy może nie przejśc przy 2 turbinach montowanych seryjnie. Ale jeśli to bedą 2 turbiny top mounty albo jedna to nie ma problemu.
Co do sprowadzania skąd do kąd toprzez co to każdy robi jak mu pasuje i gdzie tanio znajdzie. Jeśli chodzi o sprowadzke skaja z jap to pomoge - ale to już tylko o konkretach bedziemy rozmawaić bo takich przypadkowo pytających to trawia mi sie średnio 3 dziennie.
Co do koasztów to 5000 (wliczony przegląd) + części
A co do wyglądu deski s14 w skaju to tylko kwestia gustu mi np. deska ze skaja r33 wogule sie nieodobała...
Problem jest tylko taki ze drżżak kierowniczy może nie przejśc przy 2 turbinach montowanych seryjnie. Ale jeśli to bedą 2 turbiny top mounty albo jedna to nie ma problemu.
Co do sprowadzania skąd do kąd toprzez co to każdy robi jak mu pasuje i gdzie tanio znajdzie. Jeśli chodzi o sprowadzke skaja z jap to pomoge - ale to już tylko o konkretach bedziemy rozmawaić bo takich przypadkowo pytających to trawia mi sie średnio 3 dziennie.
Co do koasztów to 5000 (wliczony przegląd) + części
A co do wyglądu deski s14 w skaju to tylko kwestia gustu mi np. deska ze skaja r33 wogule sie nieodobała...
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
-
cziko
no to prezes moze siasnac przekładke a ja załatwic skaja 93-96rok z przebiegiem 50.000km w cenie s14a
i ceny juz znacie 
-
Lucas
- Proszę nie bić nowego

To jest napewno GTR 95rok
bo bylo jasno napisane w opisie auta 2.6 twin turbo 4wd w dobrym stanie jezdzacy....dla porownania w tym samym miejscu sa GTS za ok 3k GBP
Te auta to swiezy import z kraju kwitnacej wisni,dopiero co zjechaly ze statku
.
Rozumiem twoje zdziwienie bo cena rynkowa w Angli to min 15k GBP....
[ Dodano: Sro Mar 29, 06 00:53 ]
i to jeszcze
[ Dodano: Sro Mar 29, 06 00:58 ]
lotka
[ Dodano: Sro Mar 29, 06 01:00 ]
srodek
[ Dodano: Sro Mar 29, 06 01:01 ]
tyl
Rozumiem twoje zdziwienie bo cena rynkowa w Angli to min 15k GBP....
[ Dodano: Sro Mar 29, 06 00:53 ]
i to jeszcze
[ Dodano: Sro Mar 29, 06 00:58 ]
lotka
[ Dodano: Sro Mar 29, 06 01:00 ]
srodek
[ Dodano: Sro Mar 29, 06 01:01 ]
tyl
-
?T
a nie jest prościej zamieszkać w jukeju? nie trzebaby przekładać kiery, a ruch lewostronny to kwestia paru dni na przyzwyczajenie...
jasne
tak samo po co przemalowywac pokoj jak nam sie kolor nie podoba, jak mozna przeciez zmienic mieszkanie
proste 
http://www.ext.com.pl - radiolinie, teleinformatyka
-
BiGi
A jak wyglada sprawa gdy jestes zameldowany w UK i auto masz tam zarejestrowane? Przyjezdzajac do Polski do rodziny, mozesz normalnie poruszac sie po naszych drogach...
BiGi pisze:A jak wyglada sprawa gdy jestes zameldowany w UK i auto masz tam zarejestrowane? Przyjezdzajac do Polski do rodziny, mozesz normalnie poruszac sie po naszych drogach...
Dokladnie tak. Wystarczy byc zameldowanym w UK i mozna smigac caly czas po PL autem RHD. Trzeba tylko przeglady okresowe robic oczywscie w UK a tak to smialo mozna sobie mieszkac i jezdzic w PL.
"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."