Do zobaczenia na drodze
Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
- jarkowy
- Założyciel Klubu

- Kontakt:
O witam ale wielu nowych się do nas dołączyło ho ho!
Do zobaczenia na drodze
Do zobaczenia na drodze
GTR Sprzedany ale Avatara spobie zostawiam z sentymentu...
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
SKYRACING
OO\____/OO
602227141
Turbokiller
automatyka www.horyzont.co
pokoje gościnne nad morzem we władysławowwie www.impresja.co
600-961-666
-
romekrz
No juz nie wiem gdzie tu sie witac bo to juz ktorys taki post z kolei... tak czy siak dziendoberek wszystkim - jestem wesoly Romek (domek, swiatlo, gaz i te sprawy)
-
wilkuw
Witam, trafilem na forum szukajac wiedzy o nissanie s14a.Puki co latam sobei fiatem coupe turbo i mieszkam we wroclawiu.
pozdr
pozdr
-
Bandur
Dzień dobry bardzo wszystkim forumowiczom. Właśnie nabyłem drogą kupna S14A. Przesiadłem się z trochę szybszej BMW540 E39 i już się nie mogę doczekać pierwszych modów. To już jutro się zacznie. Strasznie fajne są te 200SX-y. Jest w nich coś takiego co sprawia, że człowiem ma wielkiego banana na gębie. Jeszcze raz pozdrowienia. Grzebanie czas zacząć.
-
350z_greddy
Hola ,witam!
Zwie sie Greddy, tymczasowo rezyduje w Washington,DC
M
oje baby:D czyli Nissan Fairlady Z.super black. Na razie N/A czyli bez wmuszonego powietrza.
Mam ze turbokillersi mnie nie zjedza.
Postanowilem ze bede skromnie tutaj reprezentowal rodzine Z33.
Pozdrawiam i zapraszam tez na 350zmotoring.com
Greddy
Zwie sie Greddy, tymczasowo rezyduje w Washington,DC
M
oje baby:D czyli Nissan Fairlady Z.super black. Na razie N/A czyli bez wmuszonego powietrza.
Mam ze turbokillersi mnie nie zjedza.
Postanowilem ze bede skromnie tutaj reprezentowal rodzine Z33.
Pozdrawiam i zapraszam tez na 350zmotoring.com
Greddy
Hi ,
milo ze wpadles na nasze forum, mysle ze jak teraz na nasze forum zajzy ktos z pytaniem o 350z to przynajmniej ktos udzieli mu rzeczowej odpowiedzi.
Pozdro.
milo ze wpadles na nasze forum, mysle ze jak teraz na nasze forum zajzy ktos z pytaniem o 350z to przynajmniej ktos udzieli mu rzeczowej odpowiedzi.
Pozdro.
"I had a look around the carpark and couldn't help noticing, that my car is significantly faster than all of yours..."
powered by:Japan Sport Service
powered by:Japan Sport Service
-
Endrju
Witam
Aktualnie zajeżdżam Crxa II gen, ale w okolicach jesieni -zimy mam zamiar przesiąść się na RWD spod znaku nissana
Myślę o S14, ale co czas przyniesie - zobaczymy...
Pozdrawiam fanów japońskiej mysli technicznej...
Aktualnie zajeżdżam Crxa II gen, ale w okolicach jesieni -zimy mam zamiar przesiąść się na RWD spod znaku nissana
Pozdrawiam fanów japońskiej mysli technicznej...
Zacznę konwencjonalnie: ...od jakiegoś czasu przeglądam forum, ale się nie wychylałem, bo nie miałem z czym
. Generalnie zawsze byłem miłośnikiem Nissanów (mam Micrę), uważam je za techniczne perełki. 200sx zdecydowanie spełnia to kryterium. Dlatego postanowiłem nabyć jeden (a może w przyszłości więcej
) egzemplarz drogą kupna. Po długich poszukiwaniach, przy ściśle określonych kryteriach...
W tym tygodniu kupiłem wreszcie wymarzony wóz
. Zdjątka mam nadzieję uda mi się wrzucić do galerii.
W tym tygodniu kupiłem wreszcie wymarzony wóz
|oo|__|oo|
Wildcat
O=O---O=O
Wildcat
O=O---O=O
-
Masło
Witam wszystkich serdecznie z grodu Kraka
Narazie jeżdże Pedziem 307 (naszczęście służbowe) . Zawse lubiłem Nissany (miałem kiedyś Almere 1.8 jako poprzednią służbówke ) . Za jakiś czas będe polował na s14 / s14a . Mam nadzieje, że dowiem sie z tego forum wszystko co będzie mi potrzebne...
Pozdrawiam wszystkich upalaczy Nissanów zarówno tych z turbinką jak i bez
Narazie jeżdże Pedziem 307 (naszczęście służbowe) . Zawse lubiłem Nissany (miałem kiedyś Almere 1.8 jako poprzednią służbówke ) . Za jakiś czas będe polował na s14 / s14a . Mam nadzieje, że dowiem sie z tego forum wszystko co będzie mi potrzebne...
Pozdrawiam wszystkich upalaczy Nissanów zarówno tych z turbinką jak i bez
Witam Wszystkich!
W sumie forum przeglądam od 2003r od kiedy mi ktos włożyl kartke za wycieraczke: zapraszamy do klubu 200sx turbokillers; ) ale jakos tak wyszlo jak wyszlo ze sie witam troche pozniej
Jestem z Warszawy. Jezdze s14a od nowosci z 2000 roku. Samochodzik ma narazie 35000km wiec nie za bardzo sie spiesze z modami poniewaz narazie wszystko idealnie chodzi i nic w nim jeszcze nie tykałem;) na to przyjdzie czas... i to tyle. Bede mial pewno kilka pytan wiec nie zlinczujcie za jakies glupie pytanie
pozdro
W sumie forum przeglądam od 2003r od kiedy mi ktos włożyl kartke za wycieraczke: zapraszamy do klubu 200sx turbokillers; ) ale jakos tak wyszlo jak wyszlo ze sie witam troche pozniej
Jestem z Warszawy. Jezdze s14a od nowosci z 2000 roku. Samochodzik ma narazie 35000km wiec nie za bardzo sie spiesze z modami poniewaz narazie wszystko idealnie chodzi i nic w nim jeszcze nie tykałem;) na to przyjdzie czas... i to tyle. Bede mial pewno kilka pytan wiec nie zlinczujcie za jakies glupie pytanie
pozdro
-
Klodi
Witam !!!
Nie mam Nissana ale lubie te auta i nie powiedziane ze niebawem nie bede mial.
Jak narazie dlubie w Nissanie kolegi.
Pozdrawiam
Nie mam Nissana ale lubie te auta i nie powiedziane ze niebawem nie bede mial.
Jak narazie dlubie w Nissanie kolegi.
Pozdrawiam