Staaara wlepa "Nissan forever"

Moderator: Moderator

Awatar użytkownika
Radzi
Coś już wiem
Coś już wiem

Taki temat mnie ostatnio męczy - kojarzycie może takie naklejki ?

Obrazek

Parę ładnych lat temu pamiętam, że było to dość popularne, głównie na tylnych szybach, na dole w Micrach K10 i Sunny n14 to widywałem, nawet dwóch kolegów miało takie wlepy na autach, obaj już auta z tym kupili i naklejki nie były już pierwszej świeżości, nie zdziwiłbym się jakby jeszcze po Niemcu zostały. :wink: Ale do sedna - przypomniało mi się ostatnio o ich istnieniu i probóbowalem znaleźć to gdzieś w internecie, jakiś stare zdjęcia, wzory tych wlep czy coś - bez skutku... Wczoraj zgadalem się z kolegą, który ma agencje reklamową i tak wywiązał sie temat, że zachciało mi się takiej wlepy u siebie w nysie i pojawia się problem, bo skąd wziąc wzór ? Siadłem, poszukałem i to jedno zdjęcie, ktore tu wrzuciłem znalazłem, ale ma ktoś może jakies zdjęcia aut z ta wlepą, albo cokolwiek więcej co może się przydać przy odtwarzaniu ?
snow
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

mam klapę w garażu z taką wlepą :D
Awatar użytkownika
PrezesGT
Stały gość
Stały gość

Pamiętam, że w starych gazetach chyba auto moto był ten wzór na ostatnich stronach przy reklamie Micry.
Awatar użytkownika
Radzi
Coś już wiem
Coś już wiem

snow, jesteś w stanie zrobić mi jakąś w miarę dobrą fotkę tej naklejki i mniej więcej zwymiarować ?
Ostatnio zmieniony pt 27 lut, 2015 22:20 przez Radzi, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”