Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
- MEFisto087
- -#Moderator

nie zapominajmy o s15, 300zx, laurelach, datsunach, czy innych autach obecnych na tym forum 
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
-
radeklwh
WITAM WSZYSTKICH POSIADACZY Nissanów..!!
Chcę się pochwalić zakupem auta, a dokładnie tego:
http://olx.pl/oferta/nissan-300-zx-tt-4 ... 9a8127bcfb
jest to mój pierwszy nissan a przesiadłem się z subaru i powiem że jestem BARDZO zadowolony, mimo tego że auto ma już swoje lata (o 10 więcej niż moje subaru) to prowadzi się rewelacja a i osiągami nie grzeszy..! Lecz jak to bywa w klasykach zawsze trzeba coś robić, albo przynajmniej by się przydało
więc zaczynam szukać stron z częściami i do dzieła
Chcę się pochwalić zakupem auta, a dokładnie tego:
http://olx.pl/oferta/nissan-300-zx-tt-4 ... 9a8127bcfb
jest to mój pierwszy nissan a przesiadłem się z subaru i powiem że jestem BARDZO zadowolony, mimo tego że auto ma już swoje lata (o 10 więcej niż moje subaru) to prowadzi się rewelacja a i osiągami nie grzeszy..! Lecz jak to bywa w klasykach zawsze trzeba coś robić, albo przynajmniej by się przydało
witamy witamy i życzymy wytrwałości!!
i zapraszamy na zlot do Torunia.
topics69/ogolnopolski-zlot-turbokillers ... t27046.htm
i zapraszamy na zlot do Torunia.
topics69/ogolnopolski-zlot-turbokillers ... t27046.htm
Ostatnio zmieniony pn 19 maja, 2014 23:45 przez domino, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
www.oknadomino.pl
www.oknadomino.pl
Witam serdecznie,
Już długo czytam forum, ale od niedawna jestem posiadaczem 200SX. Auto znane w środowisku.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
PS. Poproszę moderatora o możliwość avatara
Już długo czytam forum, ale od niedawna jestem posiadaczem 200SX. Auto znane w środowisku.
Pozdrawiam i do zobaczenia.
PS. Poproszę moderatora o możliwość avatara
Ostatnio zmieniony czw 22 maja, 2014 22:27 przez miś, łącznie zmieniany 1 raz.
-
CzeladzianS13
- Proszę nie bić nowego

Witam,niedawno nabyłem s13. Co zmotywowało mnie do założenia konta
Pozdrawiam Adam.
- GREGOR(300ZXtt)
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Witam wszystkich. Jestem grzesiek. Co prawda jestem zarejestrowany od lat na tym forum ale nigdy sie nie udzielałem. Jestem posiadaczem Nissana 300zx twin turbo. Oczywiscie pozdrawim wszystkich.
- rusek300zx
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
no witamy
nastepna Zedka mniam

Witam serdecznie wszystkich forumowiczów. Mam na imię Łukasz i jestem z okolic Skoczowa. Od bardzo dawna jestem zafascynowany sportowymi Nissanami i mam nadzieję w niedługim okresie czasu zostać posiadaczem nyski 200SX s13 przy której wszystko będę robił sam. Mam nadzieję na pomoc przy zakupie i naprawach forumowiczów bo od zawsze byłem związany z VW, a więc Nissan i jego technologia jest w pewnym stopniu dla mnie obca aczkolwiek nie do końca. Pozdrawiam serdecznie i szerokości 
Siemanko Panowie, jestem Kamil z Polkowic. Aktualnie jeżdżę civicem 5gen ale jestem w trakcie jego sprzedaży i kupna s13. Mam nadzieje, że nie będziecie mieli dość moich pytań jak już zacznę budowe daily/driftcar