Jeśli chcesz się przywitać....
Moderator: Moderator
o witamy witamy kolejnego posiadacza klasyki 

As I lay rubber down the street, I pray for traction I can keep,
but if I spin and begin to slide, please dear god, protect my ride.
-Amen
-
Biaggi
- Proszę nie bić nowego

- Kontakt:
Witam serdecznie forumowiczów. Posiadam model S 14 automat sprowadzony z Anglii i staram się doprowadzić autko do porządku wraz z przekładką i przygotowaniem do driftu ale nie tak 100% więc kilka gratów zostanie,radio itp .Po oddaniu auta do pewnego gościa z Wrocławia i zniszczeniu go poprzez przeróbki itd staram się dojść do ładu ze wszystkim od nowa. Poruszam się na wózku z ciekawostek o mnie i cieszę się ,że tu jestem mogąc czerpać z takiej skarbnicy wiedzy 
mozemy sie tylko domyslac o kogo chodzi...Biaggi pisze:Po oddaniu auta do pewnego gościa z Wrocławia i zniszczeniu go poprzez przeróbki...
jesli chodzi o s14 to napewno znajdziesz tu mase pomocnych wskazowek ;] a co do wozka... to jedyna roznica miedzy nami a Toba jest taka ze zaslugujesz na spora ilosc szacunku i podziwu bo trzeba miec naprawde odwage i samozaparcie ;]Biaggi pisze:Poruszam się na wózku z ciekawostek o mnie i cieszę się ,że tu jestem mogąc czerpać z takiej skarbnicy wiedzy
masz u mnie wielki + ! i witamy wsrod nas

-Amen
Witam Wszystkich, Jestem Maciej pochodzę z Wrześni i niestety nie jeżdżę Nissanem (ale w planach najprawdopodobniej będzie s13) chwilowo upalam BMW e36 qp w egzotycznej Angielskiej wersji (tzw low projekt) tworząc z "Bebikom" mały DT, Byłem na ostatnim zlocie TK w Toruniu i bardzo mi się podobała atmosfera, ludzie w ogóle wszystko na +, mam nadzieję że jeśli nadarzy się okazja to z pewnością zawitam na kolejny zlot 
Witam wszystkich, jestem z Łodzi, od kilku tygodniu kulam się Skylinem R33 
Witam wszystkich. Mam na imię Lukasz, o Waszym forum dowiedziałem sie dzisiaj od miłego pana, który będąc tu użytkownikiem zaproponował mi rejestracje. Moje autko może nie do końca tu pasuje gdyż jest to Datsun 240Z z 1972 roku ale kto wie, może akurat ta odmiana okaże się ciekawa
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony ndz 06 kwie, 2014 19:12 przez Broda240z, łącznie zmieniany 1 raz.
-
czoko kolor
- Proszę nie bić nowego

Siema, S12 maz
--
Pozdrawiam,
czoko kolor
Pozdrawiam,
czoko kolor
Dłuuuuuugo już tu jestem, więc trza się w końcu przywitać
. Mati z Poznania.Ten co w Toruniu na lawecie w nocy czychał hehe. Miałem primere p10 GT ale niestety [*] . W tej chwili posiadam Sierrę przygotowaną do zabawy. Plany co do nissan'a ? Nabyć s13 lub swapnąć Ścierkę na jakiś japoński motur
. Pozdrawiam ! 
- MEFisto087
- -#Moderator

Witamy wszystkich nowych użytkowników i zachęcamy do opisywania aut w dziale projekty 
Sucz 200sx S13
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
Pickup D22
Parch Patrol Y60<= Sprzedany
Opinie w dziale Giełda

"If it isn’t broken, don’t fix it"
-
DoblejCorse
- Proszę nie bić nowego

Przepraszam, moj polski nie jest wystarczajaco dobryMEFisto087 pisze:Witamy wszystkich nowych użytkowników i zachęcamy do opisywania aut w dziale projekty
moze byc w jezyku ENGDoblejCorse pisze:Przepraszam, moj polski nie jest wystarczajaco dobryMEFisto087 pisze:Witamy wszystkich nowych użytkowników i zachęcamy do opisywania aut w dziale projekty![]()

-Amen
Siemanko. Od niedawna jestem właścicielem s13 i powoli staram się z niego zrobić przyjemny dla oka i ucha samochód (walka z rdza i dziwnymi dodatkami które zamontował jakiś niemiec). Mam nadzieje że znajdę tu wiele informacji oraz potrzebnych części. 
- piotras1554
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
a s14 i skyine nie ? 
NISSAN 200SX 4.0 V8 1UZ-TFE
PROFI Z NICZEGO
PROFI Z NICZEGO