Konkurs na zlocie! CZYTAĆ!
Moderator: Moderator
-
PiotrekŁDZ
- Prime Druciarz
Zobaczyłem 180*, i już się ciesze że nawrotka na czas będzie:D A tu jakieś zawody dla przednio napędowych hond wymyślasz ;p Generalnie To o czym mówisz nie jest chyba takei proste. Przód napedem w zimie się tak bawiłem, nawet wychodziło. Ale nysą na przyczepnym i na dobrej laci... Chce to zobaczyć 
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
realne ... do wykonania 
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Panowie, do końca tygodnia trzeba się zdecydować. Ja osobiście jestem za time attack, żeby każdy mógł powalczyć. Nie wszyscy potrafią latać bokiem, a jeździć samochodem tak 
- roball
- Postojebca Nałogowy

PiotrekŁDZ - nie pisałem że to łatwe
trzeba mieć dobrą technikę, dlatego jest to fajna konkurencja. Przenionapędówką jest łatwiej ale mniej płynnie o wiele wolniej (żyroskop na skręconych kołach). Tak to wygląda w RWD (wykonanie takie sobie, ale to ciężka krowa):
http://www.youtube.com/watch?v=ZAFZ42YGaXs
http://www.youtube.com/watch?v=ZAFZ42YGaXs
Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie...
a zombie zombie zombie...
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
To tez jest pojecie wzglednekosmaty_ pisze:... a jeździć samochodem tak
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Owszem, ale skoro wszyscy je posiadamy i mamy uprawnienia pozwalające je prowadzić to coś tam na ten temat wiemyTiGRA pisze:To tez jest pojecie wzglednekosmaty_ pisze:... a jeździć samochodem tak
-
PiotrekŁDZ
- Prime Druciarz
Ale o co chodzi? 
- m0rr1s
- Postojebca

- Kontakt:
TA jak najbardziej, ale tor trzeba bedzie wykminic taki, zeby zarowno seria jak i dłubany miał szanse 
a w konkursie na auto, które najbardziej kopci zwycięzca dostanie ode mnie T25.... o luzach rzędu 1mm
a w konkursie na auto, które najbardziej kopci zwycięzca dostanie ode mnie T25.... o luzach rzędu 1mm
Nissan will get you through times with no money better than money will get you through times with no Nissan.

- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
moja ma wieksze 
- SKYLINE R34
- Stały gość

to wkoncu co za konkurencje beda?? TA i to 180* ale nie na czas a na najladniejsze wykonanie raczej!! 
Było s13
Jest s14a
Jest s14a
konkurencji to możemy robić skolko mnogo
a TA będzie z pucharkami 
- SKYLINE R34
- Stały gość

A propo wydechu. może ktoś załatwić ten sprzęt do pomiaru ilości decybeli??
Jestem ciekawy jakie pomiary by wychodziły
Jestem ciekawy jakie pomiary by wychodziły
Było s13
Jest s14a
Jest s14a
-
wiszene
- Stary Wyjadacz

- Kontakt:
To chyba ja zgarne tą turbinke t25m0rr1s pisze:TA jak najbardziej, ale tor trzeba bedzie wykminic taki, zeby zarowno seria jak i dłubany miał szanse
S13 1JZ
Mój tylko pod kolor lakieru niebieskie