s13 i 2m wzrostu ?

Moderator: Moderator

bosch
Proszę nie bić nowego
Proszę nie bić nowego

Przymierzam się do zmiany samochodu ;) No i mam też na oku s13, jest niska - fajnie to wygląda, ale czy znowu nie będzie za mała dla mnie jak mam 2m wzrostu ? Tak patrząc po zdjęciach to w s13 każdy się wydaje wielki, ogólnie słabo będzie z komfortem ? Kubły by coś poprawiły ?
Awatar użytkownika
geniula1
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz
Kontakt:

Zero problemów z jazdą, komfortem itp. JEdyny mankament to utrudnione zaciąganie ręcznego podczas jazdy bo znajduje się akurat pod kolanem. ale tak to looz
N/A-LPG KILLER ;)

Japan Auto
Awatar użytkownika
Airbog
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Zakladasz mniejsza kierownice + kubly i miejsca jest wystarczajaca. Jezeli masz zamiar jezdzic na jakies imprezy w kasku, to juz troche gorzej ale mozliwe.
Awatar użytkownika
TiGRA
Postojebca
Postojebca
Kontakt:

geniula1 pisze:Zero problemów z jazdą, komfortem itp. JEdyny mankament to utrudnione zaciąganie ręcznego podczas jazdy bo znajduje się akurat pod kolanem. ale tak to looz
eeee tam... Ustawiasz ręczny prawie w pion na zaciągniętym tak jak ja mam i problemu nie ma. :twisted:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Awatar użytkownika
sobi
Coś już wiem
Coś już wiem
Kontakt:

sam mam 192cm wzrostu i nie widze zadnych problemów, czy to w serii czy w modzonej s13
Awatar użytkownika
Maretzky
Stary Wyjadacz
Stary Wyjadacz

Kubły raczej bedą wyzsze od seryjnych foteli , bo są specjalnie wyprofilowane od dołu. Najniższe są przedliftowe.
Obrazek
Awatar użytkownika
Airbog
Stały gość
Stały gość
Kontakt:

Nie wiem, o czym mowisz, ale mialem fotele przedliftowe i teraz mam kubly. Siedze nizej (chociaz kubly nie sa w najnizszej pozycji), a mozliwosc regulacji wzdluz jest wieksza - teraz nie musze nawet do konca odpychac fotela, abym siedzial wygodnie i mialbym odpowiednia pozycje za kierownica. Mam 195 cm wzrostu.
Z fotelami przedliftowymi caly czas chcialem jeszcze troche miejsca na nogi.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Ogólne”