s13 i 2m wzrostu ?
Moderator: Moderator
Przymierzam się do zmiany samochodu
No i mam też na oku s13, jest niska - fajnie to wygląda, ale czy znowu nie będzie za mała dla mnie jak mam 2m wzrostu ? Tak patrząc po zdjęciach to w s13 każdy się wydaje wielki, ogólnie słabo będzie z komfortem ? Kubły by coś poprawiły ?
Zero problemów z jazdą, komfortem itp. JEdyny mankament to utrudnione zaciąganie ręcznego podczas jazdy bo znajduje się akurat pod kolanem. ale tak to looz
N/A-LPG KILLER 
Japan Auto
Japan Auto
Zakladasz mniejsza kierownice + kubly i miejsca jest wystarczajaca. Jezeli masz zamiar jezdzic na jakies imprezy w kasku, to juz troche gorzej ale mozliwe.
- TiGRA
- Postojebca

- Kontakt:
eeee tam... Ustawiasz ręczny prawie w pion na zaciągniętym tak jak ja mam i problemu nie ma.geniula1 pisze:Zero problemów z jazdą, komfortem itp. JEdyny mankament to utrudnione zaciąganie ręcznego podczas jazdy bo znajduje się akurat pod kolanem. ale tak to looz
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym dniu następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
sam mam 192cm wzrostu i nie widze zadnych problemów, czy to w serii czy w modzonej s13
Nie wiem, o czym mowisz, ale mialem fotele przedliftowe i teraz mam kubly. Siedze nizej (chociaz kubly nie sa w najnizszej pozycji), a mozliwosc regulacji wzdluz jest wieksza - teraz nie musze nawet do konca odpychac fotela, abym siedzial wygodnie i mialbym odpowiednia pozycje za kierownica. Mam 195 cm wzrostu.
Z fotelami przedliftowymi caly czas chcialem jeszcze troche miejsca na nogi.
Z fotelami przedliftowymi caly czas chcialem jeszcze troche miejsca na nogi.