Strona Główna
Home  SzukajSzukaj  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 UżytkownicyUżytkownicy  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Problem with registration page or language ?
Read Forum in English (topic: "English forum - forum rules - how to register")

Jesteś nowy ? Zanim coś napiszesz przeczytaj REGULAMIN !!!

ZANIM ZAŁOŻYSZ TEMAT W DZIALE SPRZEDAM, ZAŁÓŻ TEMAT W DZIALE OPINIE >> UNIKNIESZ WARN'A

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: scooter
Czw 28 Maj, 2009 13:33
s12 ustawienie rozrządu?
Autor Wiadomość
monterque 
Proszę nie bić nowego

12 TurboCash
Wysłany: Czw 30 Sie, 2007 20:16   s12 ustawienie rozrządu?

Mam pytanie czy ktoś natknął sie w sieci na stronkę z ustawieniami rozrządów w nissanach a konkretnie s12 CA18ET?

znalazłem wszystkie oryginalne znaczniki ale nie ma sie nijak do tego odnieść. Chyba jak to czasami sie zdarza przychodzi jakas przykrecana część do ustawiania ich. Być może ktoś już sie z tym uporał?

Byłem na 100% pewny, że nierówne chodzenie spowodowane jest przepływka albo inna pierdołkom. Auto zostało prześwietlone, przyprowadziłęm drugie takie i kolejno zamienialiśmy osprzet ktory mogł byc za to odpowiedzialny i nic... został silnik. Więc rozebrałęm na części pierwsze i jest ideał nawet osadu nie ma! pozostaje możliwośc że się nie zgadza o ząbek np. może na poprzedniej wymianie cos było ruszone.

Gdyby ktoś miał link do takich ustawień na tych znacznikach itp. to będę bardzo zobowązany. Obojętnie w jakim języku.

Forest 
Stary Wyjadacz

1280 TurboCash
Wysłany: Czw 30 Sie, 2007 20:56   Re: s12 ustawienie rozrządu?

monterque napisał/a:
Mam pytanie czy ktoś natknął sie w sieci na stronkę z ustawieniami rozrządów w nissanach a konkretnie s12 CA18ET?

znalazłem wszystkie oryginalne znaczniki ale nie ma sie nijak do tego odnieść. Chyba jak to czasami sie zdarza przychodzi jakas przykrecana część do ustawiania ich. Być może ktoś już sie z tym uporał?

Byłem na 100% pewny, że nierówne chodzenie spowodowane jest przepływka albo inna pierdołkom. Auto zostało prześwietlone, przyprowadziłęm drugie takie i kolejno zamienialiśmy osprzet ktory mogł byc za to odpowiedzialny i nic... został silnik. Więc rozebrałęm na części pierwsze i jest ideał nawet osadu nie ma! pozostaje możliwośc że się nie zgadza o ząbek np. może na poprzedniej wymianie cos było ruszone.

Gdyby ktoś miał link do takich ustawień na tych znacznikach itp. to będę bardzo zobowązany. Obojętnie w jakim języku.

Prosze:

monterque 
Proszę nie bić nowego

12 TurboCash
Wysłany: Czw 30 Sie, 2007 21:54   

dzieki :) point 4 u:)

dodatkowo doszukałem sie w downloads ksiazki serwisowej m-innymi do ca18et, jutro szefostwo poczuje co to jest masowe drukowanie w pracy:)

Pozdros

Odpowiedz do tematu