|
[VT] Honda CRX |
| Autor |
Wiadomość |
suchy071
Stały gość

|
Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 00:03 [VT] Honda CRX
|
|
|
Witam wrzucam stare VT które robiłem dla znajomego który się jednak rozmyślił i chce civica stąd CRX poniżej ma nieskończone nadkole
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Nurek200SX
Stały gość

|
Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 10:07
|
|
|
| Popraw też tarcze hamulcową bo trochę pokrzywiona jest. |
|
_________________ ...:::200SX S13:::...
Nie sztuką jest mieć nowego 200SX-a, sztuką jest wsadzić całe serce w starego, by wyglądał jak nowy ;D
www.dostawcze-lawety.pl
www.almer.otomoto.pl |
|
|
|
 |
EnDrIu
Stały gość

|
Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 11:46
|
|
|
| oba blotniki sa nierowne(widac niedokladnosc) |
|
|
|
|
 |
robacek
Stały gość

|
Wysłany: Czw 18 Gru, 2008 11:53
|
|
|
| jest kilka bledow ale olac:) jak on mogl sie rozmyslic widzac cos takiego!? dla mnie zajebiscie wyglada biała wygładzona 100%jdm;] tylko te skosne lampy ble czarna maska wystarczy no i fele extra wygladają;) |
|
|
|
|
 |
Forest
Stary Wyjadacz

|
Wysłany: Pią 19 Gru, 2008 00:55
|
|
|
| oj stary musisz jeszcze duzo cwiczyc. narazie szalu niema , strasznie duzo niedociagniec. maska wyglada jak narysowana w paincie a wogule pomysl gejlook to taki nie najlepszy to nie golf czy inna calibra, lewarek zupelnie nie ten kat , nie ta perspektywa. ta tarcza tez srednio pasuje, zalamania swiatla miedzy poszerzeniem blotnika a jego reszta tez raczej sztuczne . takze narazie pozostaje Ci duzo cwiczen ! good luck ! |
|
|
|
|
 |
suchy071
Stały gość

|
Wysłany: Pią 19 Gru, 2008 01:08
|
|
|
| Forest napisał/a: | | oj stary musisz jeszcze duzo cwiczyc. narazie szalu niema , strasznie duzo niedociagniec. maska wyglada jak narysowana w paincie a wogule pomysl gejlook to taki nie najlepszy to nie golf czy inna calibra, lewarek zupelnie nie ten kat , nie ta perspektywa. ta tarcza tez srednio pasuje, zalamania swiatla miedzy poszerzeniem blotnika a jego reszta tez raczej sztuczne . takze narazie pozostaje Ci duzo cwiczen ! good luck ! |
1. jak pisałem auto robiłem dla znajomego chciał bad-looka na pół światła to zrobiłem
2. Ździwisz się ale z maski został tylko usunięty kolor i została przyciemniona więc nawet odbicia na masce w tym wypadku nie maja prawa się zmienić
3. Auto NIE BYŁO POSZERZANE w seri auto jest czarne a jak wiadomo na czarnym nie widać tak załamań światła jak na jaśniejszych kolorach ;] przyjrzyj się dokładniej... dobra metoda rozjasnij sobie monitor na maxa
4. Na samym początku pisałem że auto nie jest skończone stąd niedopracowane nadkole lewarek i inne pierdoły
pozdrooo |
|
|
|
|
 |
|
|
Forest
Stary Wyjadacz

|
Wysłany: Pią 19 Gru, 2008 01:24
|
|
|
to proponuje nastepnym razem nie wrzucac nie skonczonych projektow , bo calosc wyglada dosc sztucznie i naprawde slabo , a przeciez ludzie oceniaja twoje umiejetnosci po tym co pokazujesz.
pozdro |
|
|
|
|
 |
suchy071
Stały gość

|
Wysłany: Pią 19 Gru, 2008 01:33
|
|