|
pomóż zasklepić szparę Alfie:D |
| Autor |
Wiadomość |
PiotrekŁDZ
Prime Druciarz
|
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 21:41 pomóż zasklepić szparę Alfie:D
|
|
|
od dawna zastanawiamy sie z ziomkami jak wyglądała by alfa gtv bez tej szkaradnej szczeliny pociągniętej prze pół samochodu ;D Kto się podejmie wirtualnego zaszpachlowania:D? pzdr
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Bvlgari
Coś już wiem

|
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 22:52
|
|
|
hmm "zaślepienie" tej szpary to ok 1 godz roboty jeżeli masz photoshopa ( ale polecam go poznac bo przydaje się dosyć często) i chociaż troche czasu + wujek google to sam osiągniesz swoj cel jakim jest virtualne poprawienie fabryki ps. niczego nie zrobisz w kierunku virtual tuningu jeżeli zdjęcie, które ma być modyfikowane nie będzie w bardzo dobrej jakości ( brak ziarnistosci) Pozdro |
|
|
|
|
 |
scooter

|
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 22:58
|
|
|
na szybkiego 2 propozycje
 |
|
|
|
 |
Bvlgari
Coś już wiem

|
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 23:00
|
|
|
no scooter gdyby nie zdjęcie średniej jakości to wyszło by Ci całkiem całkiem miałeś kiedyś do czynienia z VT?:D |
|
|
|
|
 |
scooter

|
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 23:04
|
|
|
absolutnie nie od tak mi się nudziło
ja tylko autocad i corel ale to zupełnie inne programy związane z pracą |
|
|
|
 |
Bvlgari
Coś już wiem

|
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 23:11
|
|
|
dobra ale żeby nie robić OT to zajme się tą Alfą na dniach i wróce do VT po roku przerwy |
|
|
|
|
 |
|
|
PiotrekŁDZ
Prime Druciarz
|
Wysłany: Pon 08 Mar, 2010 23:46
|
|
|
| Juz teraz widać ze jest niebo lepiej bez klina. Szczególnie na pierwszym zdjeciu:D ah te qlocjy, zawsze przemodza;p |
|
_________________ Na twarzy mam banana bo posiadam driftcara co nieźle zapier***
 |
|
|
|
 |
Marleyo
Proszę nie bić nowego

|
Wysłany: Sro 02 Cze, 2010 16:01
|
|
|
Jest to mój pierwszy post na tym forum więc WITAM WSZYSTKICH SERDECZNIE
Tak na szybko, bo muszę wychodzic do pracy :
 |
|
| Ostatnio zmieniony przez Marleyo Sro 02 Cze, 2010 17:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
MORDA

|
Wysłany: Czw 03 Cze, 2010 08:27
|
|
|
To ja ją troche........ przerobiłem Kiera po naszej stronie, zawias, szyby itp,itd.... Było to na szybko robione więc sorka za szczegóły 2-3 lata się już z VT nie bawiłem więc proszę o wyrozumiałość
EDIT:
Aaaa i właśnie Marleyo witaj witaj |
|
| Ostatnio zmieniony przez MORDA Czw 03 Cze, 2010 09:33, w całości zmieniany 4 razy |
|
|
|
 |
PiotrekŁDZ
Prime Druciarz
|
Wysłany: Pią 04 Cze, 2010 10:35
|
|
|
| No i jak panowie? Może nie dojrzalem do stylu alfy ale dla mnie to auto powinno tak wygladac. Dzięki wszystkim za pomoc, moja znajomość programów graficznych kończy się paincie:D |
|
_________________ Na twarzy mam banana bo posiadam driftcara co nieźle zapier***
 |
|
|
|
 |
Marleyo
Proszę nie bić nowego

|
Wysłany: Pią 04 Cze, 2010 11:01
|
|
|
Trudno w necie wyszukac dabra fotke tej alfy ale znalazlem cos takiego:
A tutaj bez szparki i przy okazji deczko wieksza fela :
Faktycznie ta furka zdecydowanie lepiej wyglada bez szparki |
|
|
|
|
 |
cichy-cichy

|
|
|
|
 |
|
|
przemekD
Stały gość

|
Wysłany: Sob 05 Cze, 2010 19:32
|
|
|
Imo wszyscy po warnie powinniście dostać za tykanie się tego makaroniarskiego padła |
|
|
|
|
 |
roball

Posty: 3148 Skąd: dziura na zachód od Wieliczki 2366 TurboCash
|
Wysłany: Nie 06 Cze, 2010 01:11
|
|
|
No dobra, to ja jako pierwszy się narażę...
Kiedyś, jak byłem młody i zagniewany (a ten model alfy świeżutki) to również uważałem tę szramę za obrzydliwość niegodną Pininfariny, który w równoległym okresie zaprojektował absolutnie powalające F355 czy jedyne wielkoseryjne, francuskie auto z klasą - peugota 406-coupe..
Jednak kilka lat temu, jak ponownie zobaczyłem na żywo alfę GTV to stwierdziłem że jest w tym coś ponadczasowego - zupełnie poza kanonem klasyki, ale ma sens...
Wszystkim psioczącym polecam oblookać rzeczoną alfę w realu i dopiero się wypowiadać (na marginesie - jej rozmiary budzą zdziwienie) ... |
|
_________________ Człowiek człowiekowi wilkiem,
a zombie zombie zombie... |
|
|
|
 |
przepson

|
Wysłany: Wto 08 Cze, 2010 17:01
|
|
|
| nie no ja do tej szparki nic niemam ale ciekawe jak taki zabieg likwidacji wypadl by na rzywo |
|
_________________ i'm free
graciochy piekniochy od przepsona:)
gg:9503999
 |
|
|
|
 |
|
|