Proszę o zmiany na taj pokrywie cewek (samą pokrywe cewek)
1. Pokrywa czarna napis niebieski (z czerwonym "o")
2. Pokrywa niebieska napis czarny (z czewonym "o")
3. Pokrywa alu spolerowana napis niebieski (z czerwonym "o")
Dziekuje
_________________ Części tuningowe bovy, naby, pasy szelkowe, wskazniki, turbo timery,stozki, kierownice i wiele wiele innych - zawsze w dobrych cenach !!! 505-205-558.
Jak by ktoś miał chwile to niech to przerobi bo ja nawet zadnego programu nie mam.
_________________ Części tuningowe bovy, naby, pasy szelkowe, wskazniki, turbo timery,stozki, kierownice i wiele wiele innych - zawsze w dobrych cenach !!! 505-205-558.
Ja jeszcze mam pytanie czy cała pokrywa (nie cewek tylko dekiel cały) jest org. czarna czy malowana na "szaro" ? Jak jest org. czarny to pokrywa cewek też będzie w takim kolorze.
_________________ = There is no easy way from the earth to the stars =
No właśnie problem w tym ze ten cały dekiel mam w kolorze ciemny niebieski (tak juz było) i kurde nie wiem co wybrać, jutro na 100% napisze scooterowi ktory biore.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum