no tak wszyscy wiemy że kolega źle zrobił (i poniósł tego konsekwencje) ale to nie tłumaczy takich odzywek.
a to forum to nie jest miejsce na nabijanie sie z innych i w taki przypadku dziekujemy wujkowi dobra rada
Halo halo, coś się wam pomieszało! ŹLE, to zrobił facet który go wydymał. Nasz klubowy kolega zachował się co najwyżej nieostrożnie, ale w żadnym nie on jest źródłem ZŁA.
Owszem, należy być ostrożnym i temat jest dobrą okazją na to żeby pokazać jakie mogą być efekty bardziej ryzykownych transakcji, zwłaszcza gdy cena jest bardzo atrakcyjna. Natomiast jeszcze raz należy podkreślić że TYM ZŁYM jest koleś-wałkarz.
No to i ja sie dolacze do tematu bo znam typa. Mial kupic odemnie glowice i wal na pierwszy szlif. Nawet nie wiem czy nie te wlasnie chcial wystawic. Ale po zlozeniu oferty kupna sluch po nim zaginol. Nie odbieral telefonow nie odpisywal na meile na gadu tez cisza. Frajer i tyle. I nie wyzywajcie kolegi bo to nie ladnie on wam pomaga a wy mu wrzucacie. Fakt mogl sam odebrac ale to jest alegro sklep internetowy i wysylkowy. Nie jego wina sam bym tak zrobil.
no tak wszyscy wiemy że kolega źle zrobił (i poniósł tego konsekwencje) ale to nie tłumaczy takich odzywek.
a to forum to nie jest miejsce na nabijanie sie z innych i w taki przypadku dziekujemy wujkowi dobra rada
Halo halo, coś się wam pomieszało! ŹLE, to zrobił facet który go wydymał. Nasz klubowy kolega zachował się co najwyżej nieostrożnie, ale w żadnym nie on jest źródłem ZŁA.
Owszem, należy być ostrożnym i temat jest dobrą okazją na to żeby pokazać jakie mogą być efekty bardziej ryzykownych transakcji, zwłaszcza gdy cena jest bardzo atrakcyjna. Natomiast jeszcze raz należy podkreślić że TYM ZŁYM jest koleś-wałkarz.
kolega jak czyta to rozumie co???????
[ Dodano: Sro 28 Sty, 2009 22:44 ]
daniopl napisał/a:
I nie wyzywajcie kolegi bo to nie ladnie on wam pomaga a wy mu wrzucacie. Fakt mogl sam odebrac ale to jest alegro sklep internetowy i wysylkowy. Nie jego wina sam bym tak zrobil.
_________________ Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.
No dobra dobra. Nie wszyscy. Ale faktem jest ze ten gosc to jakis oszust i tyle. Ja zglaszalem na allegro o wrocenie mi kosztow transakcji ale tylko to moglem zrobic. A kolega w tej sprawie moze tylko isc z meilami na policje. Jesli ma. Ale ja nie zawracalbym sobie tym glowy bo policja sprawe i tak umorzy. Zawsze tak jest.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum