Strona Główna
Home  SzukajSzukaj  GrupyGrupy RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 UżytkownicyUżytkownicy  AlbumAlbum
 Ogłoszenie 

Problem with registration page or language ?
Read Forum in English (topic: "English forum - forum rules - how to register")

Jesteś nowy ? Zanim coś napiszesz przeczytaj REGULAMIN !!!

ZANIM ZAŁOŻYSZ TEMAT W DZIALE SPRZEDAM, ZAŁÓŻ TEMAT W DZIALE OPINIE >> UNIKNIESZ WARN'A

Poprzedni temat «» Następny temat
Uwaga na tegu użytkownika allegro
Autor Wiadomość
MKx

469 TurboCash
Wysłany: Sro 28 Sty, 2009 17:30   

domino napisał/a:
no tak wszyscy wiemy że kolega źle zrobił (i poniósł tego konsekwencje) ale to nie tłumaczy takich odzywek.
a to forum to nie jest miejsce na nabijanie sie z innych i w taki przypadku dziekujemy wujkowi dobra rada

Halo halo, coś się wam pomieszało! ŹLE, to zrobił facet który go wydymał. Nasz klubowy kolega zachował się co najwyżej nieostrożnie, ale w żadnym nie on jest źródłem ZŁA.

Owszem, należy być ostrożnym i temat jest dobrą okazją na to żeby pokazać jakie mogą być efekty bardziej ryzykownych transakcji, zwłaszcza gdy cena jest bardzo atrakcyjna. Natomiast jeszcze raz należy podkreślić że TYM ZŁYM jest koleś-wałkarz.

daniopl 
Podejrzany sprzedawca!

242 TurboCash
Wysłany: Sro 28 Sty, 2009 21:03   

No to i ja sie dolacze do tematu bo znam typa. Mial kupic odemnie glowice i wal na pierwszy szlif. Nawet nie wiem czy nie te wlasnie chcial wystawic. Ale po zlozeniu oferty kupna sluch po nim zaginol. Nie odbieral telefonow nie odpisywal na meile na gadu tez cisza. Frajer i tyle. I nie wyzywajcie kolegi bo to nie ladnie on wam pomaga a wy mu wrzucacie. Fakt mogl sam odebrac ale to jest alegro sklep internetowy i wysylkowy. Nie jego wina sam bym tak zrobil.

domino 

4303 TurboCash
Wysłany: Sro 28 Sty, 2009 22:41   

MKx napisał/a:
domino napisał/a:
no tak wszyscy wiemy że kolega źle zrobił (i poniósł tego konsekwencje) ale to nie tłumaczy takich odzywek.
a to forum to nie jest miejsce na nabijanie sie z innych i w taki przypadku dziekujemy wujkowi dobra rada

Halo halo, coś się wam pomieszało! ŹLE, to zrobił facet który go wydymał. Nasz klubowy kolega zachował się co najwyżej nieostrożnie, ale w żadnym nie on jest źródłem ZŁA.

Owszem, należy być ostrożnym i temat jest dobrą okazją na to żeby pokazać jakie mogą być efekty bardziej ryzykownych transakcji, zwłaszcza gdy cena jest bardzo atrakcyjna. Natomiast jeszcze raz należy podkreślić że TYM ZŁYM jest koleś-wałkarz.

kolega jak czyta to rozumie co???????

[ Dodano: Sro 28 Sty, 2009 22:44 ]
daniopl napisał/a:
I nie wyzywajcie kolegi bo to nie ladnie on wam pomaga a wy mu wrzucacie. Fakt mogl sam odebrac ale to jest alegro sklep internetowy i wysylkowy. Nie jego wina sam bym tak zrobil.

kolega tez chyba nie czyta ze zrozumieniem??????

[ Dodano: Sro 28 Sty, 2009 22:52 ]
ja przeciez bronie poszkodowanego??!!
Zdrowaś turbino, powietrzaś pełna, gaz z Tobą Błogosławionaśty między kolektorami i błogosławiony owoc żywota twojego moment. Święta turbino, matko mocy, módl się za nami wolnymi, teraz i w godzinę braku wachy amen.

daniopl 
Podejrzany sprzedawca!

242 TurboCash
Wysłany: Sro 28 Sty, 2009 22:54   

No dobra dobra. Nie wszyscy. Ale faktem jest ze ten gosc to jakis oszust i tyle. Ja zglaszalem na allegro o wrocenie mi kosztow transakcji ale tylko to moglem zrobic. A kolega w tej sprawie moze tylko isc z meilami na policje. Jesli ma. Ale ja nie zawracalbym sobie tym glowy bo policja sprawe i tak umorzy. Zawsze tak jest.

Odpowiedz do tematu